Ölschmitz 1 514 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 final zapowiada sie masakrujaco. niby morderca rosie wylozony na tacy, ale wiemy jak to jest z the killing. ja juz nawet nie probuje zgadywac. dobrze, ze teraz ostatni odcinek bo i tak juz ciezko ten tydzien wytrzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 obstawiam, ze zamordowal jeden z mlodszych braci rosie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Nie, to był ich pies. Wiadomo coś o kolejnym sezonie, czy ten zamyka wszystkie wątki i robi 'papa'? Cytuj Odnośnik do komentarza
jandersun 4 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ja obstawiam, że nieżyjąca żona Richmonda. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 nic nie wiadomo do tej pory o trzecim sezonie, a że oglądalność nie za wysoka i amc pozamawiało sporo pilotów to myślę, że perspektywy nie są za ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 W oryginale są zupełnie nowe wątki i może być, że The Killing pójdzie pod nóż - poczekają co tam szwedzi wymyslą i będą rok analizować czy warto dokonać jakiejś luźnej adaptacji. Na 99% to koniec The Killing i głównego wątku a póki co nie ma w ogóle nawet plotek o nowym sezonie z nowym wątkiem na wzór tego z wersji skandynawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 również mi się podobało, jeśli to miałoby zwieńczenie serialu to będę usatysfakcjonowany. finał o wiele lepszy od tego z pierwszego sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 serio podoba się wam zakończenie serialu, pełnego motywów mafijno-politycznych, gdzie się okazuje, że prawie jak w modzie na sukces, kobita zabiła dla swojego nowego gacha... ??? duży plus za zaskoczenie, chociaż wolał bym żeby było mniejsze na rzecz jakiegoś ciekawszego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 troche sie zgadzam z luk_ashem. serial jako calosc wyborny, drugi sezon swietny, ale motyw z terry ... troche taniocha dla mnie. taki szoker na sile moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Dobry ten serial? Bo nie wiem za co się zabrać teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Film nagrany przez Rossie doprowadził mnie do łez. Genialny serial, oglądać bez zastanowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Obejrzałem w końcu drugi sezon jestem pod jego wrażeniem, jako całość serial urósł w moich oczach bardzo i przede wszystkim został świetnie napisany i nakręcony. Finał też ostatecznie konkretnie zaskoczył, na plus bardzo. 8/10 za oba sezony razem wzięte. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 (edytowane) nie będzie trzeciego sezonu. w każdym razie nie na amc. studio szuka innej stacji chętnej do kontynuowania produkcji. Edytowane 27 Lipca 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 jednak będzie trzeci sezon i to dalej na amc. prawdopodobnie w maju 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Kurde, ucieszyłem się. Oby tylko zostawili główną dwójkę detektywów, bardzo charakterystyczne i charyzmatyczne postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 super ;] dwojka najseksowniejszych detektywow w historii tv powraca. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 no nowa sprawa chyba c'nie? całkowicie oryginalny pomysł scenarzystów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Liczyłem na to, że jednak tego nie zrobią, dwa sezony pięknie zamknęły sprawę Larsonów. Z drugiej strony cholernie się cieszę, bo w ostatnich latach nie widziałem lepszej pary detektywów niż Linden - Holder, mógłbym ich oglądać nawet jakby tylko siedzieli w samochodzie i ze sobą rozmawiali. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) AMC robi najlepsze seriale ever (nie liczac supernatural i smallville) Ostatni odcinek The killing wyciska lzy z czlowieka jak sokowirowka sok ze zgnilego jablka :0 Edytowane 5 Stycznia 2013 przez smallv86 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 http://youtu.be/rrYDuRTBDVg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ds 29 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 łooo oglądaliście duński pierwowzór? podobno też świetny no i warto oglądać nawet znając zakończenie rimejka, bo kto inny jest mordercą Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 słitaśnie. fajnie, ze nowa sprawa, bo jeszcze by sie okazalo, ze terry chroni prezydenta usa, ktory bedzie glownym podejrzanym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Czekam przeogromnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) w poczekalni za nowym sezonem "D Walking Dead" szukam czegos nowego, moze wlasnie ten ? ktory odcinek jest jednym z lepszych bym mogl obadac, o co B ? Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
AiszA 91 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Za(pipi)isty serial.Na każdy odcnek czekałam niecierpliwie. Mogłabym oglądać bez końca i cieszę się, że będzie 3 sezon.Mam nadzieję, że na nim się nie skończy bo ostatnio trudno o dobre filmy (prócz The Walking Dead, American Horror Story, Spartacus: Blood and Sand, Supernatural... ) i aż nie chce się spędzać czasu przed Tv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi