Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Demo kupa dla nowych, full wszystko powolutku odsłania i jest bardzo spoko.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 342,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

Demo kupa dla nowych, full wszystko powolutku odsłania i jest bardzo spoko.

Miałem tak samo z demkiem MHFU, coś jest w tych demach Monster Hunterów że kompletnie nie oddają tych gier.

Opublikowano

A mnie tam demo przekonało z chwilą gdy udało się pokonać Lagombi i PRAWIE udało się pokonać Plesiotha.

Opublikowano

Ja tam z samego rana zamówiłem Tropical Freeze bo Wind Wakera już zaposiadam od dobrego roku (zresztą nabyty za 110zł) a Mario w 2D po tylu odsłonach ile pojawiło się w ostatnich latach to nie grzeje.ani jotę. Ahh nie mogę się doczekać choć obecnie męczę Zeldę TP, Banjo Kazooie i MH4U na zmianę xD

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano

Ale czemu u nich Zelda WW HD kosztuje 175 zł w selecie? :(

Już jest poprawione na 89,99 :)

Opublikowano

Nintedo do konca roku zaprzestanie produkcji Wii U. Rowniez nie produkuja juz wybranych akcesoriow.

Opublikowano

Do końca roku wyprodukują jeszcze ze 3/4 miliony max. aby wyprzedały się do końca przyszłego roku. Teraz muszą skupić się na odpowiednim przygotowaniu do premiery NX aby nie zabrakło niczego bo w ostatnich generacji Ninny często nie było przygotowane nawet na dlugoterminową dobrą sprzedaż). 

Opublikowano

zelda na koniec roku na wii u z jednoczesnym zaprzestaniem produkcji tej konsoli? jakos mi sie nie chce w to wierzyc, taki ruch jesli to prawda raczej sugerowalby, ze zelda calkowicie ominie wii u i wyjdzie jako ex na start nx

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Zamiast kończyć produkcję nie lepiej by było obniżyć cenę i wydać bundla z pro controllerem zamiast gamepada? Nintendo zrobiło co się tylko da aby Wii U poniosła klęskę.

Opublikowano

Zamiast kończyć produkcję nie lepiej by było obniżyć cenę i wydać bundla z pro controllerem zamiast gamepada? Nintendo zrobiło co się tylko da aby Wii U poniosła klęskę.

Niektóre gry wymagają gamepada, więc raczej słaby pomysł.

Opublikowano

zwijaja interes i tyle, sony swego czasu tez moglo ratowac vite np cieciem ceny memorek i konsoli o polowe i nigdy czegos takiego nie zrobili

wii u bylo skazane na kleske od startu konsoli, bajer w postaci gamepada byl malo chwytliwy, a wsparcie multiplatform nawet na starcie znikome

bardzo jestem ciekaw jaki plan beda miec na nx

Opublikowano

No nie chce mi się wierzyć w taką akcję, ale jeśli to + np. nx bez wstecznej to ceny gier/sprzętu na wii u za jakiś czas = milion. Tak jak gdzieś pisałem - do konca roku mus to uzbierac kolekcje wszystkich ciekawych gier na te konsole bo potem może być problem z dużymi cenami.

Opublikowano

Niektóre gry wymagają gamepada, więc raczej słaby pomysł.

Jest ich tylko kilka, a gry która by wykorzystywała oba ekrany w jakiś innowacyjny sposób nie ma ani jednej.

Można by wypuścić patche albo sprzedawać oficjalnie osobno gamepada zamiast pro controllera.

Opublikowano

No ale kilka największych hitów - Splatoon, Super Mario Maker, Xenoblade X - jednak wymaga gamepada.

Opublikowano

Czekam na kolejne potwierdzenie, że nowa Zelda wyjdzie na Wii U :kaz:

Opublikowano

Co Chwilę Aonuma potwierdza wydanie Zeldy na Wii U więc skończcie s.rać żarem. Zabieg jest dokładnie taki sam jak w przypadku GameCube'a którego również zaprzestano produkować tuż przed premierą Wii a nowa Zelda na bank wyjdzie jeszcze na NX'a i co w tym złego? Czy Twilight Princess okazał się gorszy bo wyszedł też na Wii?. Samo Nintendo potwierdziło że do jesieni tego roku będą produkować Wii U i najpewniej na tym koniec. Z d.upy innych fabryk nie wezmą do produkcji swojej nowej konsoli (zresztą dokładnie tą samą firmę obrało sobie Sony). 

Opublikowano

Oficjalne zdementowanie informacji o niczym tak naprawdę nie świadczy, przed premierą 3DS XL i New 3DS też pojawiały się plotki i Nintendo zaprzeczało by kilka tygodni później oficjalnie ogłosić nowe modele.

Opublikowano

My Nintendo i Miitomo w ten czwartek. Miitomo nie działa jeszcze u nas, ale My Nintendo owszem

Opublikowano

Kto bedzie grał? :) Ja na pewno dam szanse.
Opublikowano

co to gurwa jest :rotfl:

Opublikowano

No wygląda jak kupa, ale f2p to pogram z 10h hehe.

Choc troszke mi sie podoba.

Opublikowano

Troche drewnem zajezdza, ale skoro za darmo no to sprobowac mozna :cebula: