Skocz do zawartości

Need for Speed: The Run

Featured Replies

Opublikowano

Tylko model jazdy jest tragiczny - jakby czołgiem człowiek jechał - zero kontroli, wprowadzenie w drift graniczy z cudem i ogólnie lepiej, jakby trasy nie miały wcale zakrętów. Po takich Hot Pursuit i Most Wanted od Criterion, The Run jest jak strzał mokrą szmatą w pysk :)

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 11,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A wlasnie, ze byl super! Jak dla mnie jedna z najlepszych wyscigow arcade ever (genialny model jazdy i miod wylewajacy sie z ekranu + piekna grafika i plynna animacja). Nie wierze, zeby The Run byl a

• Średnia na metacritic 66%   http://www.metacritic.com/game/xbox-360/need-for-speed-the-run   Niech rozwiążą te Black Box i (pipi)ją...

• Chyba jesteś młodym graczem który NFS poznał na Undergroundzie, bo niby do jakich poprzednich części Run ma podobny model jazdy? Na pewno nie przypomina modelu z pierwszych części, tylko właśnie ten o

Opublikowano

akurat w nowym most wanted chyba chcieli połączyć symulacje z arkejdem, skręcanie porsche doprawiało mnie o zawód głowy w tej części

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepszego Porsche nic nie przebiło i nigdy juz nie przebije.

Opublikowano

Porsche + Oba Shift'y mi podeszły, tych pozostałych Underground, które wyrosły na fejmie Fast and Furious w żaden sposób nie trawię. Trzeba umieć znaleźć sobie swojego NFS"a