Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Opublikowano

pes12.jpg

Co wiemy o nowym Pesie? Ano na razie tylko tyle co nam przekaza艂 Jon Murphy z Konami:

- W艂a艣nie dosta艂em now膮 wersj臋 kodu Pro Evolution Soccer 2012. Wspania艂y, wspania艂y gameplay. Fantastyczne SI. Wi臋cej informacji wkr贸tce

i wsio.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wy艣wietle艅 91,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top u偶ytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• a wed艂ug ciebie, kt贸ra r臋ka jest najlepsza do onanizowania si臋? B艂agam nie pisz tylko, 偶e prawa.

• Tempo jest takie same jak w Pes 2011. Fizyka pi艂ki jest kompletnie inna ni偶 w poprzedniej ods艂onie. Odno艣nie animacji to jest ona na dobrym poziomie, zbli偶onym do konkurencji, ale nie na r贸wnym. Mimo

• Wojtas angol
    Wojtas angol

Tyle czasu trzeba by艂o czeka膰 na tego w艂a艣ciwego Pes-a, jest w ko艅cu dawny gameplay kt贸ry przypomina mi japo艅skiego wining elewen bo w niego si臋 bardziej zagrywa艂em, bo zawsze by艂 wolniejszy niz Pes.

Opublikowano

trzymam kciuki bo pes 2011 by艂 grywalny. Nie gram w niego juz, to jeszcze nie to , jak dla mnie "kr贸l nie wr贸ci艂 " (jeszcze) ale idzie w dpbrym kierunku..pytanie jednak czy nie za wolno..

problem z Konami jest taki, ze za ma艂o floty pompuj膮 w developing i to widac- licencje to klasyk ale chodzi o rozgrywke a tu mam mase bug贸w i archaizm贸w

dawac jakies info Konami, juz maj!

Opublikowano

Na razie wiadomo jest tak偶e,偶e w ci膮gu najbli偶szego tygodnia - dw贸ch,b臋dziemy prawdziwy wylew informacji(nie jeden screen jak zrobi艂o to EA) i pewnie jaki艣 gameplay.

Poza tym,potwierdzone jest ju偶 jedno - szybko艣膰 zawodnik贸w znowu b臋dzie mie膰 znaczenie - bo nie wiem jak dla was,ale dla mnie fakt,偶e Walcott nie mo偶e zostawi膰 za plecami takiego Van Bommela w pojedynku szybko艣ciowym to by艂a pora偶ka.

Opublikowano

swiete s艂owa, to sp艂yca艂o rozgrywke bo nie by艂o sensu gra膰 pi艂ek na dobieg a i rajdy by艂y wykre艣lone no bo tylko Messi potrafi艂 jako tako biegac z pi艂ka...

Opublikowano

Generalnie pono膰 zn贸w od groma skarg polecia艂o do Konami i uwag,pe艂no by艂o bug贸w w PESie 2011,co doprowadza艂o mnie do sza艂u - na szcz臋艣cie odpowiedni dokument z uwagami graczy polecia艂 wp[rost do Johna M i podobno priorytetem by艂o naprawienie tych b艂臋d贸w, oraz m.in tego nieszcz臋snego 艂膮czenia animacji pi艂karzy,co wygl膮da艂o strasznie nienaturalnie czasem.

Nie wiadomo jeszcze o co chodzi dok艂adnie,ale te偶 w PESie ma by膰 zapo偶yczone par臋 element贸w z FiFY - czy to dobrze,czy 藕le to zale偶y od tego co zapo偶yczono.

Edytowane przez Ader

Opublikowano
The fluidity of the game compared to last year is insane (no more losing control of players stumbling etc). As is the AI of team mates (players covering proper zones of the pitch, support runs etc), as well as all the other annoyances that PES 2011 had with key gameplay elements.

But trust me, seeing players not swamp around you mindlessly is an amazing feeling after annoying the hell out of me in PES 2011. Being able to ride challenges and always be in full control of your player when heavily pressured is another god send as the stumbling animation and other issues really frustrated me. Player change being completely fixed and redone...

Oby,oby :)

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Przede wszystkim wzi臋li si臋 za AI,za co im chwa艂a,tylko szkoda,偶e tego nie zrobili rok wcze艣niej.

Poza tym wiele przed nami,to tylko pocz膮tek i nakre艣lenie z grubsza nad czym si臋 skupiali i co chcieli osi膮gn膮膰 w nowym PESie.

Wkr贸tce prawdziwy wysyp info :)

Jak kto艣 p艂aka艂,偶e bramki mu nie odpowiadaj膮(w sensie,偶e siatki w bramkach) to niech 艣pi spokojny,bo na filmiku wida膰,偶e s膮 ju偶 normalne,takie jak by膰 powinny od dawna.

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Aha,zn贸 b臋dzie dane nam zagra膰 w wczesny kod i co wa偶niejsze,przekaza膰 Konami co nam si臋 podoba艂o a co nie,ale to wkr贸tce.

http://winningelevenblog.com/blog/tactical-analysis-the-pes2012-debut-video/

Polecam przeczyta膰.

Czy偶by wreszcie poprawnie dzia艂aj膮cy przywilej korzy艣ci?

http://winningelevenblog.com/files/2011/05/vlcsnap-2011-05-13-15h48m11s66-580x326.png

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Wida膰 post臋p. Zabrali si臋 za fizyk臋 i dobrze. :)

To co mowi Seba na filimiku olalem cieplym moczem, bo taka same mantre slyszymy co roku. Skupilem sie na tym co widzialem za plecami Sebka, czyli gameplay ze wczesnej fazy. Jak dla mnie fizyka pilki ulegla zmianie na plus (miod kiedy strzela i podaje), kamera wrocila do normy ( dla mnie minus, ogladam mecze w HD i to co widze na PES 2011 bardzo przypomina relacje TV). Animacje pilkarzy prawie takie same ja w poprzedniku, ktore sa zmora next-genowego PES'a. Niech sie Konami ogarnie, bo nie chce ogladac "drewna" na murawie! Mowa byla gesto i czesto o AI komputera. Kogo to obchodzi, jak wszysycy prawie pykaja online. Daje reke sobie uciac, ze progress bedzie malo zauwazalny.

Opublikowano

Nowy PES, nowa saga bajek i ba艣ni. PES 2011 mia艂 by膰 mega hiper zmian膮 i zmie艣膰 Fif臋. Wysz艂o nie najgorzej, ale w por贸wnaniu z FIF膭 blado. W tym roku i w kolejnych podzi臋kuj臋 za t膮 pi艂k臋 i wybior臋 znakomity, dopracowany produkt jakim jest gra EA.

Opublikowano

Mowa byla gesto i czesto o AI komputera. Kogo to obchodzi, jak wszysycy prawie pykaja online. Daje reke sobie uciac, ze progress bedzie malo zauwazalny.

Wydaje mi si臋, 偶e jest mowa o porawie AI kompa, kt贸ry steruje np. reszt膮 Twoich graczy. Czyli jak poruszaj膮 si臋 inni gracze w obronie, jak wychodza na pozycje itp.

Dla mnie PES 2011 by艂 dobry, ale wkurzaj膮cy drobnymi b艂臋dami. Gdyby nie GT5 i tak jednak bym w niego gra艂 :) Czekam na PES 2012, kt贸ry mam nadziej臋 b臋dzie dopracowany, poprawi膮 ewidentne b艂臋dy po zmianie silnika, ale zostanie ta rado艣膰 ze zdobywania najr贸偶niejszych bramek, kt贸rej brakowa艂o mi w FIFIE.

• 3 tygodnie p贸藕niej...
Opublikowano

Najwa偶niejszy w tym wszystkim jest game play. Je偶eli zostan膮 poprawione bugi z Pes 2011 i kolejne rzeczy zostana w spos贸b prawid艂owy zaimplementowane to mamy mega pi艂k臋. Oczywi艣cie nie ma co liczy膰 na wypasione animacje i system kolizji jaki ma FIFA 12 bo to niestety nie ta technologia i stadium rozwoju co ma EA, ale wystarczy by animacje by艂y fajne i bardzo p艂ynne, a system kolizji przyzwoity. Ja nie oczekuj臋 B贸g wie czego, ale pewnego solidnego i realnego poziomu do uzyskania. Je偶eli kto艣 my艣li, 偶e Pes 2012 b臋dzie w mechanice jak FIFA 12 to niech ju偶 teraz sk艂ada pre order na produkt EA.

Opublikowano

Najwa偶niejszy w tym wszystkim jest game play. Je偶eli zostan膮 poprawione bugi z Pes 2011 i kolejne rzeczy zostana w spos贸b prawid艂owy zaimplementowane to mamy mega pi艂k臋. Oczywi艣cie nie ma co liczy膰 na wypasione animacje i system kolizji jaki ma FIFA 12 bo to niestety nie ta technologia i stadium rozwoju co ma EA, ale wystarczy by animacje by艂y fajne i bardzo p艂ynne, a system kolizji przyzwoity. Ja nie oczekuj臋 B贸g wie czego, ale pewnego solidnego i realnego poziomu do uzyskania. Je偶eli kto艣 my艣li, 偶e Pes 2012 b臋dzie w mechanice jak FIFA 12 to niech ju偶 teraz sk艂ada pre order na produkt EA.

Je偶eli b臋dzie tak jak piszesz, to zapewne b臋d臋 ciupa艂 2x tyle co w 2011, ale wyt艂umacz mi jedno - po co konami wypuszcza tak niedopracowany trailer w kt贸rym nie pokazuj膮 nic, ale to absolutnie nic nowego, ulepszonego. Ogl膮daj膮c ten trailer wydaje mi si臋, 偶e zaliczyli regres.. Kolejna sprawa, trailer ma to do siebie, 偶e mo偶na w nim z minus贸w zrobi膰 plusy i w momencie w kt贸rym zdaj膮 sobie spraw臋, 偶e s膮 lata 艣wietle za konkurencj膮 powinni wykorzysta膰 'moc trailer贸w, migawek' a reszt臋 po cichu dopracowa膰 do dnia premiery.

Opublikowano

Je偶eli b臋dzie tak jak piszesz, to zapewne b臋d臋 ciupa艂 2x tyle co w 2011, ale wyt艂umacz mi jedno - po co konami wypuszcza tak niedopracowany trailer w kt贸rym nie pokazuj膮 nic, ale to absolutnie nic nowego, ulepszonego. Ogl膮daj膮c ten trailer wydaje mi si臋, 偶e zaliczyli regres.. Kolejna sprawa, trailer ma to do siebie, 偶e mo偶na w nim z minus贸w zrobi膰 plusy i w momencie w kt贸rym zdaj膮 sobie spraw臋, 偶e s膮 lata 艣wietle za konkurencj膮 powinni wykorzysta膰 'moc trailer贸w, migawek' a reszt臋 po cichu dopracowa膰 do dnia premiery.

Oczywi艣cie trailer nie jest wysokich lot贸w i KONAMI strzela sobie w stop臋 w takim sensie, 偶e nie pokazuje nic szczeg贸lnego i nowego. Z drugiej strony jakbym mia艂 ocenia膰 produkt po trailerze to bym by艂 kompletnym ignorantem, Gr臋 oceniam stricte po Game playu w dos艂ownym tego s艂owa znaczeniu. Podkre艣lam liczy si臋 game play z gry i tylko on jest wa偶ny. Produkt mo偶e wygl膮d rewelacyjnie na pierwszy rzut oka, ale po ograniu jego mo偶e tak naprawd臋 okaza膰 si臋 fajnie wygl膮daj膮cym crapem.

Opublikowano

Oczywi艣cie trailer nie jest wysokich lot贸w i KONAMI strzela sobie w stop臋 w takim sensie, 偶e nie pokazuje nic szczeg贸lnego i nowego. Z drugiej strony jakbym mia艂 ocenia膰 produkt po trailerze to bym by艂 kompletnym ignorantem, Gr臋 oceniam stricte po Game playu w dos艂ownym tego s艂owa znaczeniu. Podkre艣lam liczy si臋 game play z gry i tylko on jest wa偶ny. Produkt mo偶e wygl膮d rewelacyjnie na pierwszy rzut oka, ale po ograniu jego mo偶e tak naprawd臋 okaza膰 si臋 fajnie wygl膮daj膮cym crapem.

No tak, ale trailer dobrze zmontowany uspokaja fan贸w, a ten mocno irytuje. Wiele film贸w zaczyna si臋 i ko艅czy na trailerze, ale to w jaki spos贸b jest przedstawiona migawka scen bardzo cz臋sto ma wp艂yw na to, czy ostatecznie masa idzie do kina, czy te偶 nie. Przy takim promowaniu nowej ods艂ony niestety Kowalski kupi Fif臋, bo trailer by艂 lepszy, a i samych zmian i ulepsze艅 jest sporo. Gdyby w fifie nie by艂o opcji wspomagania i wszyscy graliby na manualu, to nie zastanawia艂bym si臋 nad wyborem, ale baty od auto-kopacza z zerowym skillem to nic fajnego, wi臋c pewnie pozostanie mi PES..

Opublikowano

Masz racje, ale przeciez ta firma juz nas do tego przez ostatnie lata przyzwyczaila.

Z drugiej strony nie bedzie jekow zawodu...

Edytowane przez easye

Opublikowano

No tak, ale trailer dobrze zmontowany uspokaja fan贸w, a ten mocno irytuje. Wiele film贸w zaczyna si臋 i ko艅czy na trailerze, ale to w jaki spos贸b jest przedstawiona migawka scen bardzo cz臋sto ma wp艂yw na to, czy ostatecznie masa idzie do kina, czy te偶 nie. Przy takim promowaniu nowej ods艂ony niestety Kowalski kupi Fif臋, bo trailer by艂 lepszy, a i samych zmian i ulepsze艅 jest sporo. Gdyby w fifie nie by艂o opcji wspomagania i wszyscy graliby na manualu, to nie zastanawia艂bym si臋 nad wyborem, ale baty od auto-kopacza z zerowym skillem to nic fajnego, wi臋c pewnie pozostanie mi PES..

W Pesie 2012 potwierdzono opcj臋 poda艅 full manual i semi-auto(to co by艂o w zesz艂ym roku).

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

Ostatnio przegl膮daj膮cy 0

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.