Fenikz 89 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Czy po przejściu gry na crushing, mogę potem swobodnie odpalać rozdziały i szukać skarbów i czy znaleziony skarb sejwuje się od razu po zdobyciu? tak Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Czy po przejściu gry na crushing, mogę potem swobodnie odpalać rozdziały i szukać skarbów i czy znaleziony skarb sejwuje się od razu po zdobyciu? Czyli po zebraniu owego mogę od razu wyjść z danego rozdziału i skarb mi zapamięta? Pytam bo wyjeżdżam teraz na weekend majowy i nie będę miał dostępu do poradników wszelakich a machnąłbym crushing nie patrząc na skarby. A crushing masz w nowej grze czy odpaliłeś pierwszy rozdział na crushingu i lecisz? Bo u mnie nie było najwyższego poziomu jak wybierałem nową grę więc odpaliłem pierwszy rozdział na najwyższym i mam nadzieję, że zaliczy mi to jako najwyższy poziomo :S Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 No kuna gry jeszcze nie skończyłem na normalu XD (jestem pod koniec) więc chyba crushing się odblokuje gdy skończę? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Mi się nie odblokował po przejściu na trudnym... Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Z początku miałem podobnie i po wybraniu nowej gry zadałem sobie pytanie"gdzie to (pipi) jest"?Dałem na rozdziały i leciałem jak idzie. Chyba nie muszę mówić,że po zaliczeniu wszystkich trofeum wpadło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 A u mnie ani w rozdziałach, ani ogólnie nie pojawia się crushing. Kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 a w rozdziałach pokazuje że przeszedłeś wszystko na trudnym? Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 No dzisiaj przeszedłem rozdziałami i wpadło Jeszcze te durne rzeczy co wypadają z przeciwników :S Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 moze przekopiuj dane gry na pc/ps3, potem usuń te dane z psv i skopiuj ponownie na vite? mogło się coś skopać z zapisem gry, miałem podobnie na ps3 kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Mam problem z gauem 19 (ta obrotowa), pokazało mi 100 killów i wyliczylem, że potrzebuje 15 razy przejść dany fragment i nic nie wpadło... Zacząłem grać w 16 rozdziale bo brakuje mi kart z niego, tam zabija się 8 na jedno podejście i nadal nic nie wpada... Gdzie nabijaliscie kille z tej broni? Cytuj Odnośnik do komentarza
soggare_PL 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) ja robiłem to dość dawno, ale tam gdzie nasza towarzyszka znajduje dziadka, a my otwieramy grób... potem tam po linach z gry zjeżdzają sobie chłopaki i z GAUa tam sobie zabijasz kilku. Ważne jest to, żeby zabić 6 z gau i temu ostatniemu z shotgunem dać się zabić, a nie restartować poziom - gdzieś wyczytałem, że tak trzeba zrobić - i ja tak robiłem, i wpadło po parunastu replayach Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez soggare_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Dwa pytanie, powoli zabieram się za masterowanie, na crushing mogę przechodzić sobie nie w kolejności poziomy i jak przejdę na nim wszystkie to wpadnie za to dzban ? ruga sprawa, kupiłem to mapkę i co ona daje ? ja się wybiera z jakiegoś menu czy tylko to, że pokazuje w którym rozdziale co jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 1. Wpadnie 2. Wystarczy wcisnąć selecta i przejść do notatnika, tam ją masz. Możesz zobaczyć wszystkie skarby, ale imo jest to bardzo bez sensu. Już lepiej korzystać z tych stron: http://www.ps3trophi...bles-guide.html, http://uk.ign.com/wi..._1_Collectibles 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 jak prezentuje sie oprawa na tle dużych braci z ps3? raz czytam ze to poziom U1, a raz ze aliasing i slaby framerate kładą tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 No tak podchodzi pod U1, tyle, że jest wyświetlana w niższej rozdzielczości. A, i w grze jest strasznie brzydki ogień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 niższa rozdzielczosc za to ekran vity malutki i do tego oled więc chyba nie rzuca to sie w oczy co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 No, ale gra nie chodzi w natywnej rozdzielczości tego ekranu i to się trochę rzuca w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Nie powinno, ale Golden Abyss śmiga w niższej rozdzielczości niż ekran vity, przez co trochę się to rzuca w oczy, ale bez przesady. To nadal jedna z ładniejszych gier na handheldach. edit: SzczurekPB mnie wyprzedził Edytowane 2 Lutego 2013 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 najgorzej gra wyglada na screenach z konsoli.. wtedy mozna pomyslec, że gierka to jakis potworek. w ruchu jest bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) a jak framerate? przy okazji jak chodzi wipeout? ponoć 30fps ale czy stabilne? Tak się pytam bo przymierzam się pod kupno bo tyle stuffu z plusa Edytowane 2 Lutego 2013 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 dawno temu to ograłem, ale z tego co pamiętam, to U:GA śmiga w płynnych 30 fps'ach. Wipeout tak samo, tylko w tym trybie z broniami potrafi zwolnić jak się dużo na ekranie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 W Uncharted w miarę stabilnie, natomiast w Wipeoucie przy większej zadymie potrafi chrupnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Ficuś Uncharted wygląda niesamowicie na tym małym ekarniku. Gniecie jaja i tyle, a udźwiękowienie ze słuchawkami to jedno z najlepszych ever. Ogień faktycznie taki se ale woda piękna. Edytowane 2 Lutego 2013 przez balon1984 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 przy okazji jak chodzi wipeout? ponoć 30fps ale czy stabilne? Przesiadka z WHD na W2048 jest straszna... bardzo brakuje tych 60kl/s. ALE! po ograniu kilku wyścigów i przyzwyczajeniu się do minimalnych różnic, jest juz bardzo dobrze bardzo przyjemna gra. no i jak masz whd+fury to mozesz za darmo pobrac dlc do w2048 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi