Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

O widzisz, a ja ogladalem na tym kanale e3, dziekowa Ci Zwyrodnialec. A ten mass effect co ma leciec za 5 min i battlefield to na tym glownym?

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

Ten typ wybiera te same postaci co chwila. Gó.wno mnie obchodzi Bob, chce Lawa i Bruce`a

Opublikowano

Przecież taki MK zjada tą bijatyczke, chcę RE6, Dino ;/

Jestem ciekaw kto po MK zagra w to.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

kitajce pewnie. po 5 min wyłączyłem jak mnie łeb zaczął napierniczać :confused:

Opublikowano

Zabili DMC, skoorwysyny :(

to już kilka lat temu

Opublikowano

Niech pokażą coś innego, ile można oglądać te walki z SF vs Tekken.

Opublikowano

10jk42.gif

Nie no w taką Zeldę to by zagrał. :sweat:

Edit:

To od Capcomu to bida z nędzą. ;/

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Może tłumacz się schlał i nie mogą go znaleźć. xD

Opublikowano

to już kilka lat temu

Zamiast tego nowego DMC niech lepiej zapowiedzą oficjalnie Trylogie w HD :thumbsup:

Opublikowano

to już kilka lat temu

Przecież do tej pory słaby był tylko DMC2. Reszta trzyma mocny poziom.

Opublikowano

DMC4 trzymał poziom do połowy bo też gra byłą gotowa do połowy, potem zwiedzało się te same lokacje i walczyło się z tymi samymi bossami

Opublikowano

Jest gdzieś spis kolejnych konferencji które są planowane?

Opublikowano

Aktualnie zmianili na coś innego. Na razie czekamy chyba na producenta SFxT. Chyba miał być jakiś wywiad, czy co...

Opublikowano

DMC4 trzymał poziom do połowy bo też gra byłą gotowa do połowy, potem zwiedzało się te same lokacje i walczyło się z tymi samymi bossami

W jedynce też walczyło się po kilka razy z tymi samymi bossami, w trójce pod koniec tak samo (minimum trzeba było pokonać 3). Za to najważniejsze, czyli walka, była w DMC4 na wysokim poziomie, zwłaszcza Nero wymiatający tą łapką.

Opublikowano

Ale numer, jednoczesnie 2 rozne materialy na temat bf3 i ktory tutaj ogladac?

Opublikowano

wiadomo coś więcej o specyfikacji Wii U?

o zasięgu działanie tego remote play?

o tym czy ten kontroler będzie mieć niezależną pamięć przenośną i będzie możliwe zabranie go w podróż jako pełnoprawną konsolę przenośną bez potrzeby włączenia/bycia w zasięgu tej stacji bazowej?

Opublikowano

no super, na ustream gadają głupoty. a na ign pokazują to co było na konferencji - jazde czołgiem

dawać jakiś gameplay (pipi)a

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

wiadomo coś więcej o specyfikacji Wii U?

o zasięgu działanie tego remote play?

o tym czy ten kontroler będzie mieć niezależną pamięć przenośną i będzie możliwe zabranie go w podróż jako pełnoprawną konsolę przenośną bez potrzeby włączenia/bycia w zasięgu tej stacji bazowej?

Reggie mówił, że na E3 chcieli przedstawić kontroler i sam pomysł. Nawet konsola na standach jest schowana. xD Może na TGS coś więcej będzie.

Na usstream pokazują znów ten sam gameplay. ;/ Ale muzyka jest super muszę powiedzieć. Nie spodziewałem się takiej w BF3. Bez tego zimmerowskiego patosu.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

fajnie by było jakby można było tego kontrolera używać jako konsoli przenośnej do jakiś prostszych gierek które instalowały by się na jakiejś pamięci, bo w przeciwnym razie wizja pokojowej konsoli przenośnej ograniczonej zasięgiem streamingu stacji bazowej gdzie chyba jedynym miejscem sensownego grania poza tv będzie kibel jest jak dla mnie poroniona

Opublikowano

No i byłby kontroler za 400 zł :P

Opublikowano

"We’re told that the form of the console itself is still being decided upon, and the controller prototypes aren’t quite final."

odpowiedz na to czemu nie skupili sie na pudelku

Opublikowano

Szkoda, że nie zdecydowali się na ludzki pokaz. A jeżeli nie byli gotowi to mogli nic nie pokazywać.

Już nie chodzi o hejting ale gloryfikacja, że wszystko był ok w tym pokazie to gruba przesada. Powinna wjechać konsola, zostać dokładnie przedstawiona potem deska - pad. Ficzery, bajery, wsparcie, potem jakieś exy, gry, devi którzy będą robić gry. Na końcu jakaś data od czapy i tyle a nie puszczać renderki sowy.

Tak się zapowiada nową konsolę :o według N.

Cyrk na kółkach po którym połowa osób nie wiedziała o co chodzi. Widać, że chcieli zapowiedzieć - pokazać byle odhaczyć, zdążyć pewnie wiedzą, że obwieszczenie Wii2 za rok byłoby już w ogóle groteskowe.

PS. Skąd ta plotka, że Rockstar będzie pracowało z N. Nawet nie było ich na tym filmiku ani tym bardziej żadnej ich gry.

Edytowane przez SłupekPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.