Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 173,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• KUR.WA ! 2 tyg. przed premierą a nikt nie raczy poinformować jak naprawdę bedzie z tą je.baną polonizacją !? Tak jakby nie można było zadowolić wszystkich polskich graczy oryg. dubbingiem z polskim na

• Pasy zapięte ? no to lecimy !  

• MULTI KOORWA  

Opublikowano

Mi te astro-zombie pasowało. Trochę zmieniało to klimat Halo z kosmicznej wojny na walkę o przetrwanie a'la Alien.

Opublikowano

No wiadomo. Reach wygląda świetnie (poza levelami w New Alexandria), a nie ma ani 720p ani FXAA ani takiego oświetlenia jak Halo 4, no i dzięki temu nie będzie tego efektu ghostingu jak w Reach. będzie dobrze :]

jak dodadzą te wszystkie bajery, to jestem ciekaw jak to wpłynie na wielkość lokacji (pierwsze screeny w statku - korytarzyk :/)

Opublikowano

W każdym Halo były korytarzyki...

Opublikowano
jak dodadzą te wszystkie bajery, to jestem ciekaw jak to wpłynie na wielkość lokacji (pierwsze screeny w statku - korytarzyk :confused:)

Chodzi Ci o to, czy będą duże, nieliniowe lokacje? O to raczej nie ma co się martwić, to jedna z podstaw tej serii.

Opublikowano

W każdym Halo były korytarzyki...

Tak grał w te Halo... :P

Opublikowano

a gdzie ja pisalem że nie były? po prostu trochę mnie dziwi że mogą aż tak poprawić grafikę i zachować te ogromne levele

Opublikowano

bez przesady Leszek, wiele gier chodzi w 720p z wygładzaniem krawędzi z wielkimi przestrzeniami. Jak to bywa - będzie coś za coś - pewne rzeczy będą minimalnie słabsze żeby inne mogły być dużo lepsze ;)

Opublikowano

Słowo klucz - optymalizacja. Z Halo 4 będzie jak z Gears of War 3 i Forza 4, po trochu poprawią kilka elementów i wypadkowa tych zmian złoży się na istotny postęp graficzny.

a gdzie ja pisalem że nie były?

No właśnie o to chodzi, że w grach Halo korytarzyki też były. Tak właśnie grałeś, że tego nie wiesz :P

Screeny są z samego początku gry, kiedy MC jest jeszcze na statku. Jak niby mają wyglądać korytarze statku bez korytarzy XD

Opublikowano

H3 odpaliłem sobie znowu kilka dni temu i widziałem je już w drugim levelu, więc jak mógłbym nie wiedzieć? po prostu nie o to mi chodziło że nie było

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Fejk, nie ma różowych krasnali :)

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że to są arty środowisk, które trafiły do gry i nie zrobią później numeru "Patrzcie jakie maga krajobrazy, podobają się? Super, prawda? Ślinicie się? Super, ale nie będzie tego w grze!" :P

Opublikowano

Jaja sobie robię :) Nawet nie dopuszczam takiej myśli, to byłoby s(pipi)ysyństwo z ich strony.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Fajnie, fajnie, tylko żeby całą fabułę poznać trzeba będzie znowu kilka lat czekać. Wkurzająca tendencja...

Halo 4 na X360, a dla reszty każą next-gena brać.

Opublikowano

+ książki

+ komiksy

+ co tam jeszcze nie wymyślą ...

masz rację nie kupuje nie opłaca się :verymad:

Opublikowano

To tak jak z serialami, czy książkami, czasami trzeba czekać kilka (-naście) lat by poznać całość. Ale co z tego, skoro podróż do końca jest taka przyjemna i daje tyle emocji (nie tylko pozytywnych niestety).

Opublikowano

+ co tam jeszcze nie wymyślą ...

ODST2, który będzie umiejscowiony równolegle do wydarzeń z Halo 5 oraz Reach 2 z akcją zaraz za Halo 3. No i nieodzowny kolejny RTS.

Ech, za dużo tego. Część mnie jest maksymalnie wkurwiona z faktu, że robią skok na kasę i reaktywują zamkniętą trylogię, natomiast ta druga po prostu nie może się doczekać końcowego efektu ich pracy.

PS. Chcę Halo 2 Anniversary.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.