Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

Featured Replies

Opublikowano

Widać, że ostro kombinowali jak je urozmaicić. Hełm MC jest przy reszcie bardzo zachowawczy. Ten jednorożec Fotus mi się o dziwo podoba, Guyver taki. Scanner natomiast wygląda jak odtwarzacz kaset wideo wmontowany w łeb ;]

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 163,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• KUR.WA ! 2 tyg. przed premierą a nikt nie raczy poinformować jak naprawdę bedzie z tą je.baną polonizacją !? Tak jakby nie można było zadowolić wszystkich polskich graczy oryg. dubbingiem z polskim na

• Pasy zapięte ? no to lecimy !  

• MULTI KOORWA  

Opublikowano

jednorożec jest dostepny tylko dla kogoś kto kupi limitowaną konsolę

Opublikowano

mam nadzieję bo wygladla fajnie

Opublikowano

A Hero Awakens w lepszej jakości

Opublikowano

Mogliby pokazać te dodatkowe 2 środowiska do Forge World.

Opublikowano

ee tam lubiłem Vallhale :)

ale może to bedzie Blood Gulch

(i poszukamy na niej aczivka z RvB)

Opublikowano

Halo bez BG, to nie Halo. ;)

Opublikowano

Mam nadzieję, że dotyczy to tylko podstawowego zestawu map, a nie całości liczonej z dodatkami z LE.

Opublikowano

a ten dodatek LE, nie ma być dostępny jakiś czas po premierze i dla wszystkich, posiadacze LE po prostu nic za niego nie zapłacą, taki sezon pass?

Opublikowano
a ten dodatek LE, nie ma być dostępny jakiś czas po premierze i dla wszystkich, posiadacze LE po prostu nic za niego nie zapłacą, taki sezon pass?

W tej chwili jeszcze nie wiadomo, ale pewnie jakiś czas po premierze będzie można kupić te mapy.

Opublikowano

Ale o czym piszecie? War Games Map Pass będzie można kupić w dniu premiery za 2000 MSP.

Opublikowano

Panie i panowie, mam dla Was doskonałą wiadomość (to tak na rozpoczęcie miłego weekendu):

Halo 4 ukaże się w naszym kraju w pełni zlokalizowanej wersji. Tak jest, na język polski przetłumaczone zostaną zarówno wszystkie głosy, jak i napisy. Niesamowite!

Ale MS pamięta o tych, którzy wolą posłuchać duetu MS i Cortany w oryginale. Właśnie dlatego na polskim rynku pojawią się aż trzy edycje H4:

- wersja standardowa z pełną polską lokalizacją (audio i tekst);

- wersja standardowa w oryginalnej, angielskiej wersji językowej (osobne wydanie);

- wersja kolekcjonerska w angielskiej wersji językowej.

Może spełni się moje marzenie o panu Boberku w roli John'a i panu Pazurze w roli Cortany ;)

Opublikowano

czyli kolekcjonerke będziemy mieli bez pl napisów, trochę szkoda

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Do wyboru są wersje albo full ENG, albo full PL. Dobrze, że limitka nie jest ruszona.

Jeśli zależy Ci na jakiejś wersji wystarczy poczekać kilka miesięcy i kupisz ją za ułamek ceny ;)

Opublikowano

niby tak, ale nie wiem czy dam rade grać w wersję z Audio PL... w sumie dobrze że na siłe nas nie uszczęśliwili, i że w ogóle pokaże się gra PL, ale MS jak zwykle przekombinował, zamiast zrobić tańszą ( i przez wielu preferowaną) opcję z napisamiu PL + audio oryginał, to sie bawią w dubbingi...

Opublikowano

Dobrze jest, dzięki takiemu posunięciu zagra więcej osób, mam tylko nadzieję, ze nie zaszaleją za bardzo i nie przetłumaczą nazw własnych.

Opublikowano

W Halo Wars jeździło się Guźcem i nikt nie narzekał (chyba). :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.