Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 15,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

25 minut i koniec wachy [*]

eksperymentalna obrona jak zawsze daje radę wraz z Borubarem

Opublikowano

powinno być 0-3, no ale dają troche fory widać słowacy

Opublikowano

Idę spać, więcej tego gówna nie oglądam. Jak się kiedyś dowiem, że Polska gra w półfinale MŚ, to z ciekawości włącze tv. Sija lejter aligejter.

Opublikowano

Mecz wygląda jak sparing, trzeba się lepiej niż ja znać na piłce żeby dojrzeć, o co też może chodzić tej ekipie. Ja nic nie dojrzałem, takie tam pykanie. Można zrozumieć, że obrona złożona z debiutantów będzie dawać się robić jak masło, ale ofensywa to stare dziadygi, a też grają jak debiutanci. Ile razy dostaną piłkę koło bramki to "yyy... co by tu zrobić". Witamy w świecie meczów o nic.

Opublikowano

Nadal nie rozumiem fascynacji Kamińskim, dla mnie poza tym, że jest lewonożny niczym się nie wyróżnia, zachowanie przy drugiej bramce to jakiś ponury żart.

Opublikowano

I znowu to samo, można było lepiej zagospodarować te 90 minut w piątkowy wieczór.

Opublikowano

Nawałka już żałuje, że dał się w to wrobić

Opublikowano

sam składał obronę z potężnej ekstraklasy, więc nie ma czego żałować, z Irlandia też będzie do tyłu, możemy w końcu awansować do piątego koszyka

a tymczasem Ukraińcy, którzy wcale lepsi technicznie od Polaków nie są, pyknęli Francuzów na wyjeździe 2:0 , a co najlepsze przy prowadzeniu dalej naginali do przodu aż do 96 minuty, jednak można grać w piłkę dłużej niż kwadrans

Opublikowano

Spojrzy w kontrakt w rubrykę o wynagrodzeniu i z powrotem nie będzie żałował.

Opublikowano

Powiem tak :Polaki  we wszystkim przepierdalaki !

W(pipi)ia mie to

http://www.youtube.com/watch?v=a0vXhwYDfOA

Edytowane przez Darude

Opublikowano

Jak w burdelu interes nie idzie to się zmienia kur.wy a nie firanki. Naprawdę, innego pomysłu nie mam. Wrzucić do gry jedenastkę no-name'owych chłopaków głodnych gry i będzie lepiej. Po prostu.

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo.

Opublikowano

sam składał obronę z potężnej ekstraklasy, więc nie ma czego żałować, z Irlandia też będzie do tyłu, możemy w końcu awansować do piątego koszyka

a tymczasem Ukraińcy, którzy wcale lepsi technicznie od Polaków nie są, pyknęli Francuzów na wyjeździe 2:0 , a co najlepsze przy prowadzeniu dalej naginali do przodu aż do 96 minuty, jednak można grać w piłkę dłużej niż kwadrans

Ukraina grała u siebie i miała świetny doping, i żeby nie było to kibicuje francji od dziecka i coś czuje że chyba nie bedzie mundialu w Brazyli, na Euro2016 sie na pewno dostaną bo są gospodarzami jak polaczki.

Portugalia Szwecja może być jeszcze ciekawie bo tylko jedna brama krystynki.

O Polaczkach nic nie pisze bo nie oglądam ich od Euro i widze po wynikach że dobrze postępuje, to jest zbieranina cwaniaczków gigusiów (mowa o piłkarzach) gdzie nie maja serca do walki i zgrania ze sobą tylko na ścianki wspinaczkowe chodzo.

Edytowane przez polaki899

Opublikowano

ku$wa mać za przeproszeniem, 30 letnim Kosznikiem teraz będziemy walczyli o awans do euro 2016 z czwartego koszyka ?! NAPRAWDE ?! Toż to grający na relanium, po dwóch winach i setce mąki Wawrzyniak będzie miał lepsze sklillsy. Rezygnować z Glika, kapitana Torino, żeby robić eksperymenty ?! A nie lepiej było zrobić eksperyment z 3 obrońcami z tyłu ? Tam trzeba zostawić Glika i dać mu kogoś szybkiego, żeby byli dwaj różni obrońcy i niech się zgrywają w każdym meczu niech dostają po 0-5 ale w każdym meczu mają grać tak samo z taką samą taktyką, a nie co mecz błąd to zmieniamy. No ale tak to wyglądać będzie, jak się od kilku lat reprezentacje daje w prezencie kolegom, którzy chcą dorobić, a nie selekcjonerowi z krwi i kości. Brak awansu do Euro nie będzie żadną niespodzianką

Opublikowano

Rezygnować z Glika, kapitana Torino, żeby robić eksperymenty ?!

Na pilce sie zbyt nie znam, wpadam tu raczej poczytac tylko, ale czy ten mecz mial jakas stawke w ogole? To chyba dobry czas na probowanie nowych.

Edytowane przez firana140

Opublikowano

Jak w burdelu interes nie idzie to się zmienia kur.wy a nie firanki. Naprawdę, innego pomysłu nie mam. Wrzucić do gry jedenastkę no-name'owych chłopaków głodnych gry i będzie lepiej. Po prostu.

trener wrzucił na obronę przecież takich i dało to dwie bramki dla przeciwnej drużyny 

Opublikowano

Dla mnie przez rok może nawet wystawiać bezrobotnych, byle potem w eliminacjach nie było znowu ogromnej kaszanki. Niech sobie poeksperymentuje, szybko mu wyjdzie, że te wszystkie Koszniki, Mączyńskie i KAmińskie, które mogą być najlepszymi piłkarzami ekstraklasy i tak są dużo słabsi w meczu z inną reprezentacją, niż np Glik.