Opublikowano wtorek o 20:462 dni Mam nadzieję, że to koniec błyskotliwej kariery Grabary w kadrze. Od początku mnie ten chłop nie przekonuje.Nie ma tego złego, nie trzeba będzie zarywać nocek żeby oglądać ten cyrk psudomundialowy. Obejrzy się jak sobie kukuryku i chujwiecostan radzą plus fazę pucharową jednym okiem i styknie.
Opublikowano wtorek o 20:462 dni W sumie to podsumowanie w budowaniu kadry i całej otoczki z pzpn na czele od 2017 roku.
Opublikowano wtorek o 20:472 dni tak sędzia popełniał błędy w tym meczu, i co z tego ?! Lepszej drużynie nie powinno to przeszkadzać a teraz żadne apelacje nic nie pomogą , chyba że odsuną typa od sędziowania. Tak zagraliśmy dobrze i trzeba się cieszyć z tego co jest. Zrobić dobrą analizę, spróbować wyciągnąć wnioski, co jak na polskie warunki może być ciężkie
Opublikowano wtorek o 20:472 dni 1 minutę temu, Bartg napisał(a):Oby tylko najebany kulesza nie zwolnil zaraz Urbana. No i nie będzie odcinkow Dzieli Nas Piłka na mundial Wuj od jutra pewnie buduje na nowo
Opublikowano wtorek o 20:482 dni 1 minutę temu, Tokar napisał(a):Nie ma tego złego, nie trzeba będzie zarywać nocek żeby oglądać ten cyrk psudomundialowy. Obejrzy się jak sobie kukuryku i chujwiecostan radzą plus fazę pucharową jednym okiem i styknie.Eee, repre to by sie obejrzalo nad ranem. Szkoda fazy pucharowej jak w robocie sie ogladalo 2 mecze i jeden wieczorem.
Opublikowano wtorek o 20:502 dni Najbardziej boli że przegrali po walce, jakby grali padake jak z Albania to bez żalu a tu takie coś przegrać.
Opublikowano wtorek o 20:522 dni 1 minutę temu, czapa napisał(a):Najbardziej boli że przegrali po walceWalka bym tego nie nazwal. Szwecja grala taka padake ze my z foruma bysmy jakos wygladali. I to jest ironia, ze przeciwnik ch.uja gral a wygral xD
Opublikowano wtorek o 20:552 dni Tak to w pilce juz bywa ze jak jedna druzyna wyglada dobrze, to druga wyglada padacznie
Opublikowano wtorek o 20:552 dni 5 minut temu, Kaczi napisał(a):tak sędzia popełniał błędy w tym meczu, i co z tego ?! Lepszej drużynie nie powinno to przeszkadzać a teraz żadne apelacje nic nie pomogą , chyba że odsuną typa od sędziowania. Tak zagraliśmy dobrze i trzeba się cieszyć z tego co jest. Zrobić dobrą analizę, spróbować wyciągnąć wnioski, co jak na polskie warunki może być ciężkieNic, tak naprawdę taki futbol, ale też trzeba przyznać, że po odejściu najlepszego piłkarza dalej ma kto grać, bo tak patrząc na kadrę tutaj i U-21 mamy zdolnych chłopaków, tylko niech grają na zachodzie, bo pewnego poziomu nie przeskoczą w Ekstraklasie. Dalej to niesamowite, że w tak wielkim kraju nie mamy 11 piłkarzy na światowym poziomie i tak często gramy ostatnio w turniejach, dzięki ciągle zwiększanej ilości drużyn, bo do topu nie da się wskoczyć z taką ligą.
Opublikowano wtorek o 21:072 dni Kulesza trzeźwy czy nie oglosil na Twitterze, że przedłuży kontrakt z Urbanem.
Opublikowano wtorek o 21:092 dni Ale smuteczek ja pierdole. Mecz z Albanią i dzisiejszy przypomniał mi, że żadna Liga Mistrzów czy inne El Clasico nie dostarczy mi tylu emocji, co nasze patałachy. Ech
Opublikowano wtorek o 21:102 dni 12 minutes ago, KrYcHu_89 said:Nic, tak naprawdę taki futbol, ale też trzeba przyznać, że po odejściu najlepszego piłkarza dalej ma kto grać, bo tak patrząc na kadrę tutaj i U-21 mamy zdolnych chłopaków, tylko niech grają na zachodzie, bo pewnego poziomu nie przeskoczą w Ekstraklasie.Dalej to niesamowite, że w tak wielkim kraju nie mamy 11 piłkarzy na światowym poziomie i tak często gramy ostatnio w turniejach, dzięki ciągle zwiększanej ilości drużyn, bo do topu nie da się wskoczyć z taką ligą.No właśnie nie do końca rozumiem tę logikę, U-21 to bardziej coś w rodzaju kadry B, w wieku 21 lat można być na spokojnie na tak dobrym poziomie żeby trafić do głównej repry.
Opublikowano wtorek o 21:102 dni Teraz, _Shaman_ napisał(a):No właśnie nie do końca rozumiem tę logikę, U-21 to bardziej coś w rodzaju kadry B, w wieku 21 lat można być na spokojnie na tak dobrym poziomie żeby trafić do głównej repry.No jeden wskoczył.Właściwie 3.3 minuty temu, Hubert249 napisał(a):Ale smuteczek ja pierdole. Mecz z Albanią i dzisiejszy przypomniał mi, że żadna Liga Mistrzów czy inne El Clasico nie dostarczy mi tylu emocji, co nasze patałachy. Ech Stypa w mózgu :/
Opublikowano wtorek o 21:132 dni I było widać że po wejściu Pietruszewski grał piach że zasłużył na wędkę
Opublikowano wtorek o 21:172 dni Te boisko w Bośni to niezłe kartoflisko jak z kraju 3 świata albo z transmisji meczów z lat 70-tych.
Opublikowano wtorek o 21:212 dni Cholernie szkoda tego meczu, bo naprawdę zagraliśmy dobrze, zwłaszcza w ofensywie wreszcie dało się to oglądać. Na dodatek Szwecja była mega słaba, a my im praktycznie każdego gola podarowaliśmy. Najpierw głupota Zalewskiego, a potem w końcówce Grabary, który udowadnia, że nie będzie nigdy opoką w reprezentacji. Kiedyś to my graliśmy paździerz i przechodziliśmy fartem, więc teraz fortuna się odwróciła. Trudno, nie jedziemy na mundial, ale moim zdaniem Urban powinien zostać i budować to dalej. Kolejna zmiana nic nam nie da, tym bardziej, że dzisiejsze spotkanie pokazało, że jest potencjał. Wreszcie ta drużyna ma mental i potrafi gonić wynik, ma jakieś pomysły na ofensywę. Tylko niestety nawet Guardiola nie zrobi nic, jeśli obrońcy przy każdej sytuacji mają wylew do spółki z bramkarzem i zawalają cały wysiłek prostymi błędami.