Posted August 16, 201113 yr Zapowiada się ciekawie i może pokonkuruje z Limbo. http://www.gametrailers.com/video/gc-11-escape-plan/719067 Edited August 16, 201113 yr by Square
February 18, 201213 yr Pojawily sie pierwsze recenzje Escape Plan. Wada jaka wyszczegolniaja, jak juz mozna bylo zauwazyc w czasie pierwszych prezentacji gry to nie zawsze dokladne odczytywanie naszych "dotykow". W sumie to jest jak widze powod rozbieznosci ocen EP. Gra z kategorii "Hate it or Love it"? Nadal jestem rownie zainteresowany gra jak i przed przeczytaniem recenzji Po prostu ta gra mnie ma
February 18, 201213 yr Ale zbiera przeważnie dobre oceny,np. od IGN dostała 8.0 Fajna stylowa i pomysłowa produkcja,ja także się skuszę.
February 20, 201213 yr Dziś grałem w Escape Plan w MM, jak dla mnie to narazie nr. 1 do zakupu z wirtualnego sklepu, oby tylko nie skończyła się po 3 godzinach.
February 20, 201213 yr Dziś grałem w Escape Plan w MM, jak dla mnie to narazie nr. 1 do zakupu z wirtualnego sklepu, oby tylko nie skończyła się po 3 godzinach. W recenzji napisali, ze w 5 godzin mozna ja ukonczyc. Jak na gierke "bez pudelka" nie jest zle, ale wciaz czekam na ujawnienie cen gier, ktore pojawia sie bez pudeleczka...u nas. Wlasnie testuje EP. Bohaterowie w naszej wersji nazywaja sie Mal i Duuz XD Glowny zly zas Ponurr W sumie to mnie to troche rozsmieszylo, eh te nasze "tlumaczenia". Edited February 22, 201213 yr by Sanryu
February 22, 201213 yr Poniżej ,jakby ktoś chciał ,to właśnie recka IGN-u [media=''] [/media] I będzie to moja pierwsza gra na Vitę ^_^ ,reszta jak na razie może poczekać.
February 29, 201213 yr Sympatyczny tytuł tylko niech mi ktoś podpowie o co chodzi z tym etapem z dużym wiatrakiem na ścianie bo chwilowo utknąłem
February 29, 201213 yr Faktycznie. Nie wiem jak to wczoraj zrobiłem, bo jeździłem paluchem chyba wszędzie gdzie się tylko dało i bez efektów... Dzięki
March 12, 201213 yr Niestety zawiodłem się na grze.Liczyłem na grę logiczną a dostałem grę w której pokonanie plansz polega na timingu w smyraniu między ekranem a tylnym panelem.Na całą rozgrywkę(licznik w grze pokazał 3.24 a nie 5-6 godzin jak chwala się twórcy) były chyba 3 momenty w których trzeba było chwilkę pomysleć.Owszem, zdarzało mi się niektóre plansze przechodzić po kilka razy, ale spowodowane było to przypadkowymi dotknięciami w miejsca aktywujace kładki, czy inne przeszkadzajki. Mimo fajnego designu i muzyki raczej nie polecam.
March 25, 201213 yr Fajna gra, jestem już za połową gry i grało by się wyśmienicie gdyby nie ekwilibrystyka jaką trzeba uprawiać na niektórych lvlach... Ktoś to w ogóle testował? Ja niektóre lvle przechodziłem ze smyczą na szyki przyczepioną do psv bo się bałem, że ją upuszczę :S Edited March 25, 201213 yr by NewNickPL
April 2, 201213 yr 10 ma wyjść darmowe DLC z 19 nowymi mapami, jestem ciekaw ile jeszcze dostaniemy takich darmowych dlc Oby jak najwięcej
October 10, 201212 yr Na pss store pojawiła się wersja directors cut dodajaca dlc I nowe sterowanie. Jak wrażenia? Vite planuje zakupić do koncs roku I EP jest jedną z gier które planuje zakupić.
October 11, 201212 yr Oj, ja również nie posiadając Vity, napalałem się na grę, ale czar prysł w momencie odpalenia. Mozolna platformówka, która co prawda jest klimatyczna i wykorzystuje potencjał konsolki, ale nudzi się szybko. Podejrzewam że będzie to pierwsza gra w "plusie" dla Vity. Ot, taki średniak, mocno przereklamowany.
October 11, 201212 yr Oj, ja również nie posiadając Vity, napalałem się na grę, ale czar prysł w momencie odpalenia. Mozolna platformówka, która co prawda jest klimatyczna i wykorzystuje potencjał konsolki, ale nudzi się szybko. Podejrzewam że będzie to pierwsza gra w "plusie" dla Vity. Ot, taki średniak, mocno przereklamowany. Sorry ale gdzie ty masz tam platformówkę? Jak ktoś się wacha i ma vitę to brać w ciemno. Ograłem ze wszystkimi dodatkami, klimatyczna i oryginalna pozycja, która jest idealna na krótkie sesje.
October 16, 201311 yr Mnie to nie cieszy, a raczej denerwuje, tak jak obecne remastery z PS2, na PS3: podbijmy grafę, dodajmy acziki, opcjonalnie 3D i zaróbmy na nowo. Teraz zaczną się odnowienia w HD gierek z PS3, czy Vity. Chciałbym jakieś remejki z pierwszego PSXa, ale to za dużo roboty dla developera. Czujecie, takiego Crasha odpalić w 1080p i 60fps? Nie tylko dopieszczonego graficznie (bo to mam na emu epsxe), ale dostosowany do naszych czasów - np. checkpoint na skrzynce = quick save, porównywanie czasów w levelu z motorem z listą friendów, bonusowe levele, filmy making of z tamtych czasów, trofea...Na 128 bitowego GameCube'a wyszedł i pierwszy Metal Gear Solid i odnowiony MGS z 32 bitowego PlayStation. Czyli dla chcącego nic trudnego, ale lepiej iść na łatwiznę.A jakby tak zagrać w takiego właśnie remejka Soul Reavera?, albo ShadowMana? Dobra, zapędziłem się. Wracając do tematu Escape Plan - ja tego nie chcę. To jest zbyt mozolna, frustrująca platformówka, polecam raz ukończyć i skasować. No i ciekawi mnie jak zostaną rozwiązane ficzery z Vity, w sumie DS4 powinien sobie poradzić.
June 30, 201411 yr No to bierz.Chodzi o to że gra wykorzystuje ekran dotykowy i to średnio przenieśli na PS4. Jeżeli nie grasz dla pucharków to śmiało możesz spróbować jeżeli DEMO cie przekonało.Jaki masz PSN?