Square 8 501 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Zapowiada się ciekawie i może pokonkuruje z Limbo. http://www.gametrailers.com/video/gc-11-escape-plan/719067 Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Gra wygląda bardzo fajnie, tylko Sony nie powinno żądać za to pełnej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Oooo lubie gierki logiczne z egzekucjami xD ala limbo, dawac Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 mnie też sie podoba, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Pojawily sie pierwsze recenzje Escape Plan. Wada jaka wyszczegolniaja, jak juz mozna bylo zauwazyc w czasie pierwszych prezentacji gry to nie zawsze dokladne odczytywanie naszych "dotykow". W sumie to jest jak widze powod rozbieznosci ocen EP. Gra z kategorii "Hate it or Love it"? Nadal jestem rownie zainteresowany gra jak i przed przeczytaniem recenzji Po prostu ta gra mnie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Ale zbiera przeważnie dobre oceny,np. od IGN dostała 8.0 Fajna stylowa i pomysłowa produkcja,ja także się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Dziś grałem w Escape Plan w MM, jak dla mnie to narazie nr. 1 do zakupu z wirtualnego sklepu, oby tylko nie skończyła się po 3 godzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 (edytowane) Dziś grałem w Escape Plan w MM, jak dla mnie to narazie nr. 1 do zakupu z wirtualnego sklepu, oby tylko nie skończyła się po 3 godzinach. W recenzji napisali, ze w 5 godzin mozna ja ukonczyc. Jak na gierke "bez pudelka" nie jest zle, ale wciaz czekam na ujawnienie cen gier, ktore pojawia sie bez pudeleczka...u nas. Wlasnie testuje EP. Bohaterowie w naszej wersji nazywaja sie Mal i Duuz XD Glowny zly zas Ponurr W sumie to mnie to troche rozsmieszylo, eh te nasze "tlumaczenia". Edytowane 22 Lutego 2012 przez Sanryu Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Poniżej ,jakby ktoś chciał ,to właśnie recka IGN-u [media=''] [/media] I będzie to moja pierwsza gra na Vitę ^_^ ,reszta jak na razie może poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 kupiłem pograłem dzisiaj trochę i giera jest naprawdę świetna Cytuj Odnośnik do komentarza
lechu 21 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Sympatyczny tytuł tylko niech mi ktoś podpowie o co chodzi z tym etapem z dużym wiatrakiem na ścianie bo chwilowo utknąłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ten wiatrak można obracać palcem, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
lechu 21 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Faktycznie. Nie wiem jak to wczoraj zrobiłem, bo jeździłem paluchem chyba wszędzie gdzie się tylko dało i bez efektów... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Niestety zawiodłem się na grze.Liczyłem na grę logiczną a dostałem grę w której pokonanie plansz polega na timingu w smyraniu między ekranem a tylnym panelem.Na całą rozgrywkę(licznik w grze pokazał 3.24 a nie 5-6 godzin jak chwala się twórcy) były chyba 3 momenty w których trzeba było chwilkę pomysleć.Owszem, zdarzało mi się niektóre plansze przechodzić po kilka razy, ale spowodowane było to przypadkowymi dotknięciami w miejsca aktywujace kładki, czy inne przeszkadzajki. Mimo fajnego designu i muzyki raczej nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 (edytowane) Fajna gra, jestem już za połową gry i grało by się wyśmienicie gdyby nie ekwilibrystyka jaką trzeba uprawiać na niektórych lvlach... Ktoś to w ogóle testował? Ja niektóre lvle przechodziłem ze smyczą na szyki przyczepioną do psv bo się bałem, że ją upuszczę :S Edytowane 25 Marca 2012 przez NewNickPL Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 10 ma wyjść darmowe DLC z 19 nowymi mapami, jestem ciekaw ile jeszcze dostaniemy takich darmowych dlc Oby jak najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Na pss store pojawiła się wersja directors cut dodajaca dlc I nowe sterowanie. Jak wrażenia? Vite planuje zakupić do koncs roku I EP jest jedną z gier które planuje zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Oj, ja również nie posiadając Vity, napalałem się na grę, ale czar prysł w momencie odpalenia. Mozolna platformówka, która co prawda jest klimatyczna i wykorzystuje potencjał konsolki, ale nudzi się szybko. Podejrzewam że będzie to pierwsza gra w "plusie" dla Vity. Ot, taki średniak, mocno przereklamowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Oj, ja również nie posiadając Vity, napalałem się na grę, ale czar prysł w momencie odpalenia. Mozolna platformówka, która co prawda jest klimatyczna i wykorzystuje potencjał konsolki, ale nudzi się szybko. Podejrzewam że będzie to pierwsza gra w "plusie" dla Vity. Ot, taki średniak, mocno przereklamowany. Sorry ale gdzie ty masz tam platformówkę? Jak ktoś się wacha i ma vitę to brać w ciemno. Ograłem ze wszystkimi dodatkami, klimatyczna i oryginalna pozycja, która jest idealna na krótkie sesje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Escape Plan także na PS4: Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Mnie to nie cieszy, a raczej denerwuje, tak jak obecne remastery z PS2, na PS3: podbijmy grafę, dodajmy acziki, opcjonalnie 3D i zaróbmy na nowo. Teraz zaczną się odnowienia w HD gierek z PS3, czy Vity. Chciałbym jakieś remejki z pierwszego PSXa, ale to za dużo roboty dla developera. Czujecie, takiego Crasha odpalić w 1080p i 60fps? Nie tylko dopieszczonego graficznie (bo to mam na emu epsxe), ale dostosowany do naszych czasów - np. checkpoint na skrzynce = quick save, porównywanie czasów w levelu z motorem z listą friendów, bonusowe levele, filmy making of z tamtych czasów, trofea...Na 128 bitowego GameCube'a wyszedł i pierwszy Metal Gear Solid i odnowiony MGS z 32 bitowego PlayStation. Czyli dla chcącego nic trudnego, ale lepiej iść na łatwiznę.A jakby tak zagrać w takiego właśnie remejka Soul Reavera?, albo ShadowMana? Dobra, zapędziłem się. Wracając do tematu Escape Plan - ja tego nie chcę. To jest zbyt mozolna, frustrująca platformówka, polecam raz ukończyć i skasować. No i ciekawi mnie jak zostaną rozwiązane ficzery z Vity, w sumie DS4 powinien sobie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
LOKI7777 17 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) A juz mialem kupic za €9,99 wersje z DLC;( Edytowane 30 Czerwca 2014 przez LOKI7777 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ale chciałeś kupić wersję Vita czy PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
LOKI7777 17 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Vita. Dlaczego ? Jest duza roznica? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 No to bierz.Chodzi o to że gra wykorzystuje ekran dotykowy i to średnio przenieśli na PS4. Jeżeli nie grasz dla pucharków to śmiało możesz spróbować jeżeli DEMO cie przekonało.Jaki masz PSN? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi