Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Atak EA na Activision na razie wygląda tak

memes-just-another-day.gif

+ Dodał MODERATOR
Prywatne wtyki i pojazdy po userach są tu surowo zakazane. Piszcie o konsolach i grach, nie o ich konkretnych użytkownikach z tego forum. Boli cię co ktoś napisał i nie możesz się wstrzymać by mu nie wygarnąć? To nie temat dla ciebie!
  • Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

LoL, teraz sie okaze, ze BF3 niestety juz nie poprawia za duzo i juz COD na starym silniku bedzie wygladal lepiej i ostrzej w multi.

Opublikowano

Mimo iż na razie Battlefield 3 na konsole wygląda średnio to widać w nim szanse dalszego rozwoju. Wystarczy że zlikwidują aliasing, zwiększą trochę rozdzielczość tekstur i poprawią płynność. Wiadomo że w tej części już nie da się tego naprawić więc musimy czekać do następnego roku.

Opublikowano

Wiadomo że w tej części już nie da się tego naprawić więc musimy czekać do następnego roku.

Pomyliły Ci się firmy ;)

Opublikowano

Wystarczy że zlikwidują aliasing

Tak jak w BC2 ? ;)

Opublikowano

Jednak i tak wolę BF, od CoDa. Grałem trochę w 4 na PC i już tam te perki powodowały u mnie naładowanie negatywnych emocji.

Opublikowano

Chyba macie racje, w tym roku bardziej opłaca się kupić na premierę Modern Warfare 3.

Na kĄsolach ;)

Grałeś już w demo MW3

Choć w sumie to ten sam szyt co Mw2 ,więc można powiedzieć że grałeś ;)

Opublikowano

Robi wrazenie, no ale to jest tylko miejscowka do robienia fotek. Wieksze wrazenie nadal robia na mnie trasy w PGR4 - przypominam 2007r :)

pgr4vsrealquebec700js4.jpg

pgr4vsrealstpetersburg7ui0.jpg

pgr4vsrealmacauvx2lc2.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wiadomo że w tej części już nie da się tego naprawić więc musimy czekać do następnego roku.

Pomyliły Ci się firmy ;)

Tylko żebyś się nie zdziwił :)

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Czasem mam wrażenie, że redakcja na polygamii to podobnego sortu bezmózgi jak ci na ps3site. Robią porównanie grafiki BF3 na konsolach i PC low/PC ultra wrzucając filmik w 360p, boże ty widzisz i nie grzmisz.

Opublikowano

Mi wystarczyło przeczytanie ich recenzji Dead Island i teksty w stylu, że ta gra jest za łatwa... Autor chyba na kodach jechał, bo DI cały czas stanowi wyzwanie przez całą grę.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Czasem mam wrażenie, że redakcja na polygamii to podobnego sortu bezmózgi jak ci na ps3site. Robią porównanie grafiki BF3 na konsolach i PC low/PC ultra wrzucając filmik w 360p, boże ty widzisz i nie grzmisz.

Przecież ten filmik porównawczy jest w youtubowym 720p.

Opublikowano

co nie zmienia faktu ze polygamia to jakis zart.

zwykle ich recenzje to jakis belkot.

Opublikowano

Przecież ten filmik porównawczy jest w youtubowym 720p.

Jak to jest 720p HD to ja dziękuje. Wynika z niego że nie warto w ogóle Ultra odpalać tylko grać na low :lol:

Opublikowano

Ta, też o tym pomyślałem. Na tym filmiku w tym 720p nie widać różnicy między Low a Ultra :)

Opublikowano

A co do porównań - z LoT wynika, że port na poziomie bety spisuje się lepiej na PS3. Yay :D

Tekstury raz tu lepsze, raz tu, FPS minimalnie stabilniejsze na PS3, lecz troszke większy screen tearing, ale za to, co dla mnie wazne, lepsze oświetlenie. Na X360 wydaje się, jakby ten bloom był wyłączony.

Czekamy na fulla :D

Opublikowano

A co do porównań - z LoT wynika :D

Ile razy mam powtarzac, ze Lens of Truth nie nalezy brac na powaznie ? ;) Sam bym lepiej sprawdzil niz oni gdyby mi sie chcialo zassac bete na PS3, niestety wersja na X360 tak mnie odrzucila, ze nie chce marnowac czasu ;P

PS. Trzeba czekac na porowanie Digital Foundry - standardowo.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To na konsolach znów ch.uj z podboju rynku dla EA wyszedł.

A na PC to sobie nie zarobią co za peszek <trollface>

Opublikowano

A co do porównań - z LoT wynika :D

Ile razy mam powtarzac, ze Lens of Truth nie nalezy brac na powaznie ? ;) Sam bym lepiej sprawdzil niz oni gdyby mi sie chcialo zassac bete na PS3, niestety wersja na X360 tak mnie odrzucila, ze nie chce marnowac czasu ;P

PS. Trzeba czekac na porowanie Digital Foundry - standardowo.

Oj, tam, oj tam. :P Wiadomo, że nie można porównywać jakości filmikami na YT, ale jeżeli chodzi o pomiary FPS to nie wiem, dlaczego mieliby być niewiarygodni :)

Opublikowano

BF z trzech platform sprzedaje się najlepiej na PC.

Opublikowano

poprzedni temat zaczal sie (pipi)ac wiec jedziemy od nowa

Opublikowano

BF z trzech platform sprzedaje się najlepiej na PC.

No ale gdyby wygrali z Codem jakoscią na konsolach to zarobiliby nieporównywalnie większy hajs ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.