Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano
Usually, we like to reveal the name and final cover art for our upcoming issue's cover story the Thursday before it hits subscribers. This time we're saving the full unveiling of the game's title until Monday during Microsoft's E3 press conference, but we can confirm that our next cover is the new installment in the Gears of War series and is coming to Xbox 360. We figure this news and a glimpse of the shrouded Gears of War cover are least some consolation, as the image raises some interesting questions: Who is in chains, and where?

Take your time trying to de(pipi)her clues about the next game in the Gears of War universe, and check back on Monday when we fully pull back the curtain on both (yes, we said "both") of our covers. Also waiting for you on Monday is a teaser trailer jammed with sneak peeks at our month of online Gears of War coverage. As always, you can learn more about Epic's new game in the following weeks with a wealth of online videos, articles, and interviews that will populate our upcoming Gears of War hub, including an exclusive and extensive first look here at Game Informer that hits Monday morning. You don't want to miss it.

Oby to nie było tak, że pod marką Epic, a robotę ześlą do Warszawy. W sumie to tak już się działo wcześniej, PCF robiło część mappacków do Gearsów 2/3 i trochę innej roboty.

Kiedy to by miało wyjść niby? Czuję że to może być coś w rodzaju Halo 3 ODST.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

To na pewno GOW4. Pewnie znowu będzie miażdżylo jaja graficznie(unreal engine 4)

Nextgeny już za rogiem bo wątpię aby nowy GOW wyszedł na x360

Czytaj artykuły a nie oglądaj tylko obrazki. Jest napisane, że X360.

Opublikowano

Nie no (pipi)a patrzę i nie wierzę. Z kumpel do mnie gadał przez telefon, a ja tylko "aha" "no" bo nie wiedziałem na co ja pacze O_o

Obojętnie kto to będzie robił, to będzie używał wszystkich assetów od Epic tak jak Playground Games przy Forza Horizon. Trzeba mieć talent żeby takie produkcje zepsuć.

Jak ogłoszą, że to na koniec 2013 roku, to całą teorię o nowym xie w 2013 szlag trafia.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

z listopada

The game’s Creative Director Adrien Chmielarz added that the shelved sequel “was glorious”.

“The Bulletstorm sequel existed for a brief moment,” he said on Twitter this morning. “It was glorious. It exists no more.

“That doesn’t mean we’re unhappy at PCF. On the contrary. We’re working on [an] amazing new project. SOON.”

and one from Epic Games boss Eric Capps

“We found a project that we thought was a better fit for People Can Fly. We haven’t announced that yet, but we will be announcing it pretty soon,” Capps revealed.

Nie wiem co sądzić. Ciśnie mnie teraz bardziej na konfę, której nie obejrze na żywo bo nie będę w domu akurat :confused:

koorwa

tumblr_m1a8kf8ivG1r9qxxx.gif

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Czemu sra.cie na grę, o której nic nie wiecie? Myślicie, że Epic pozwoli zje.bać swoją jedyna serię tej generacji?

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Jest napisane, że X360.

Trochę szkoda...

Opublikowano

Może faktycznie pokażą Gearsy na UE4.<nadzieja mode on>

A już miałem olać konfy w tym roku :P

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Ja tam jestem spokojny. Bulletstorm mógł się nie podobać, ale nie zmienia to faktu, że gra była dobra technicznie, MIAŁA dobrą fabułę i dobry gameplay.

Jeszcze tylko Class3 i się rozpuszczę jak kostka lodu na pustyni.

EDYTA: Ciekaw jestem tylko co zrobią żeby gra nie wyglądała na upośledzoną, biorąc pod uwagę, że to prequel pewnie. Chodzi mi o to, że różnorodność przeciwników w GoW3 kopała zad, a tu jej raczej w takim wymiarze nie będzie.

Opublikowano

Ja tam jestem spokojny. Bulletstorm mógł się nie podobać, ale nie zmienia to faktu, że gra była dobra technicznie, MIAŁA dobrą fabułę i dobry gameplay.

Nie, nie i nie?

Graficznie nie zachwycał, dobra fabuła xD, irytujące postacie i wyjątkowo prostacki gameplay ze zmarnowanym potencjałem skillshotów.

Opublikowano

Grafika i design były na bardzo dobrym poziomie. Fabuła była lepsza niż w większości gier akcji, a gameplay jak mógł być prostacki skoro był inny niż standardowy :P

Opublikowano

Ale za to Painkiller był świetny xD

Opublikowano

Dacie wiarę, że znam jednego kolesia co nie ma zielonego pojęcia czym jest Painkiller XD

PS. Ciekaw jestem czy to przypadkiem nie będzie multiplatforma. Nikt tak na prawdę nie wie jak wygląda umowa Epic x Microsoft.

Opublikowano

Jakby miało wyjść na PS3 to byłoby na pisane w artykule z GI.

Niech to tylko wyjdzie przed E3 2013, bo to żenada będzie z nextgenami.Zauważcie jeden motyw w tym wydaniu Game informer: 10 stron o kolejnych Girsach na X360, a tuż po artykuł o Unreal Enigne 4, kpina x(

Opublikowano

No właśnie, znając MS to oni to będą wydawać we wrześniu 2013, czyli trochę lipa z nextgenami w przyszłym roku. ;)

Opublikowano

PS. Ciekaw jestem czy to przypadkiem nie będzie multiplatforma. Nikt tak na prawdę nie wie jak wygląda umowa Epic x Microsoft.

Jak nikt nie wie. Przecież jak redaktorzy pewnego portalu pytali się Cliffiego czy seria GOW pojawi się,na,maszynce Sony to on odpowiedzial że mają podpisane umowę z Ms że seria Gow będzie tylko na konsolach/produktach MS

Opublikowano

Jak nikt nie wie. Przecież jak redaktorzy pewnego portalu pytali się Cliffiego czy seria GOW pojawi się,na,maszynce Sony to on odpowiedzial że mają podpisane umowę z Ms że seria Gow będzie tylko na konsolach/produktach MS

Treść umowy jest tajna. W umowie równie dobrze mogą mieć napisane, że mają obowiązek kłamać na ten temat.

Opublikowano
- Mamy tylko 2 gry w tym roku - Halo 4 i Forzę Horizon. Ludzie zaczynają się buntować i kupują tostery od Japończyków. Co robimy?

- Kinect!

- To za mało! Musimy wyciągnąć coś większego.

- Mamy tych dużych gości strzelających z wielkich giwer do wielkich stworów.

- Gears of War? Ostatnia gra miała premierę zaledwie 9 miesięcy temu!

- Zróbmy prequela albo jakiegoś spinoffa. Nikt się nie zorientuje.

- Geniusz.

:)

Opublikowano

Bulletstorm za(pipi)isty i ch.uja się znasz Mazzeo :sorcerer:

Opublikowano

Bulletstorm za(pipi)isty i ch.uja się znasz Mazzeo :sorcerer:

Dobrze prawisz.

Opublikowano

Chcialbym, zeby to byla ta popierdółka na Kinecta. Kilka powodow:

- dzieki temu PFC nie zyebie serii

- gra wyjdzie w tym roku i a nie bedzie "blokowac" premiere nextboxa w przyszlym roku

- nie bede musial jej kupowac :P

Opublikowano
- Mamy ZERO gier w tym roku. Ludzie zaczynają się buntować i kupują tostery od amerykanów. Co robimy?

- PS move i kolekcje HD!

- To za mało! Musimy wyciągnąć coś większego.

- Mamy tego łysego w 10 takich samych częściach tasiemca.

- God of War?

- Zróbmy prequela albo jakiegoś spinoffa. Nikt się nie zorientuje.

- Geniusz.

fix

co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na gry zapowiedziane na 2013 to next geny się oddalają :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.