Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Zarzut w stronę gry multiplayer że jest zbyt teamowa <ok>

Idź odpal kał of djuti.

Żebyś wiedział że wolę sobie pograć w MW3.

A ty spróbuj sobie pograć teamowo z przypadkowymi osobami w Gearsy, super zabawa :good:

Opublikowano

Eksploracja w Uncharted ? Buahahahaha xD

Opublikowano

''eksploracja i spoko strzelanie w unch3'' :lol: no jak ktoś lubi walić z kapiszonów do manekinów i zbaczać z głównej ścieżki 2metry w lewo/prawo żeby podnieść skarb to dla niego faktycznie spoko.

Z unch3 powinni bardziej iść w stronę Tomb Raidera a nie zrobili strzelanke w której jest główny element gameplayu leży.

Opublikowano

Uncharted jest zaje.biste :)

z tą eksploracją to źle to ująłem , w tradycyjnym znaczeniu to Uncharted jest liniowe, to nie sandbox.

chodziło mi o magię przygody, podróżowanie po egzotycznych zakątkach świata itd :)

swoją droga jak czytam wypowiedzi kilku osób w których az kipi złością/ hejtem do ...gry (paranoja paranoja!) to aż łapię się za głowę.

Byłem fanbojem. Miałem wtedy 10 lat i wszystkie pieniądze wydałem na PSXa. Wiedziałem, że jak konsola ta padnie to nie będę miał siana na inną. Odnosiłem się do innych sprzętów tak jak kilku panów czyni to teraz.

Dziś wg mnie fanbojem może byc albo dziecko (siłą rzecza jeszcze nieukształtowane) albo...upośledzony trochę facet

np bo jak inaczej tłumaczyć wkładanie tyle złości i frustracji w...opisywanie przedmiotu. warto się zastanowić nad tym, święta to czas refleksji :)

taka prawda :)

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Orson- babcia mówiła, że faceci to są duże dzieci i takie zachowanie jakie prezentuje kilku gości na tym forumku, to nic nienormalnego. "Jestem ekspertem od gameplayu/grafiki/muzyki/game designu itd. buahaha, U3 *** nie gra!"... no facet, jak facet, ustaw takiego jednego z drugim przed dwoma autami i będziesz miał to samo. Nazwa tematu też nie przypadkowa :) Refleksje miałem

Opublikowano

Proszę was kto bierze takiego Daddiego czy Mazzeo na poważnie? Zluzujcie ci.pala panowie.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

M$ co dwa lata wydaje nowy dash i tylko kombinuje jak więcej reklam tam umieścić... współczuje posiadaczom Xa, płacić za live i do tego musieć oglądać reklamy, a co dopiero będzie za kilka lat :whistling:

w sumie to przestaje już być śmieszne :ph34r:

Opublikowano

Leszek nie pitol. Zawsze jak czytam o tych reklamach to mam w głowie pastę do zębów i chipsy, a w rzeczywistości chodzi o stuff dostępny na rynku, nowe aplikacje i promocje. Zły M$, który informuje mnie, że mogę kupić tanio Golda i że wyszły nowe DLC do mojej ulubionej gry.

Bad Microsoft... bad...

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

na hamerykańskim widziałem nawet reklamę z WoWa, więc nie tak do końca tylko stuff z XBL

Opublikowano

Czyli zagadka tego co Ci życie przetrąciło rozwiązana, można zamknąć Archiwum X :)

Opublikowano

No reklama Wowa czy czipsów ale gdyby to nie było natarczywe bądź też wyłaczało się przy goldzie to nikt by nie marudził.

A tu taka hamburgeryzacja Dasha.

Opublikowano

No żeby nie było, eksploracja to tak jak pisał Orson, chodzi o podziwianie i zwiedzanie mega pięknych miejscówek. Nie ma to jak przedrzeć się przez dżunglę i dojść do klifu. Widok na zatokę bezcenny.

Co to hejtów to jestem w stanie zrozumieć po części Mazza, bo ma jedną konsolę, rozumiem, hejtuje coś czego nie ma (sam hejtowałem iPada 2 do momentu, aż go nie kupiłem, teraz to rzecz nr 2 u mnie w domu, zaraz po s.raczu), ale na Dadiego to nie ma lekarstwa:)

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Tylko czekam na moment az dla Mazzeo sie zjara Xbox i bedzie nerd rage tutaj xD

I kupi ps3

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Wątpię by ktoś miał rejdża jak by mu 5 czy 6 letnia konsola padła.

Ale rejdży kiedy to niezawodne PS3 w przeciągu 2 lat padało największym trolom na tym forum to końca nie było :P

Opublikowano

Dajcie sobie juz spokoj z ta eksploracja bo to juz smieszne sie robi. Rownie dobrze cos takiego jest w kazdej czesci Gearsow. To jest po prostu podziwianie widokow/oprawy/nieinteraktywnego tla.

Opublikowano

btw. pokażcie mi kogoś, kto przez 5 lat regularnie przez długie godziny używał X360 i nie miał żadnej awarii...

Mi ostatnio padł laser w 2,5 letnim facie (wer 80/320gb) i nie czyta tylko gier/filmów - dodam, że z konsolą nie obchodziłem się jakoś specjalnie, czasami chodziła non-stop po kilkanaście godzin, bo mi się jej nie chciało wyłączać czy coś ściągałem. Przez cały okres użytkowania nie było absolutnie żadnych problemów. Nie chciało mi się naprawiać lasera to kupiłem nowego Slima 160GB i rad byłbym jeśli bezawaryjnie pochodzi chociaż tyle co poprzednik.

Klocka miałem przez pół roku (Arcade) i na szczęście nie trafiłem na żadną awarię, bo te modele były dość udane, ale już kumpel z premiumem również Falcon 2 razy musiał bawić się w reklamacje i raz stracił wszystkie dane, bo dysk padł (nie chce mi się wymieniać ilu ludzi znam osobiście posiadających X360 i jakie przypadki im się trafiały z konsolami gdzie później przesiadali się na PS3 właśnie ze względu na te awarie, bo z najbliższych kumpli miałem 4 takie przypadki - wymiana wadliwej; nie zbanowanej; 360-tki na PS3).

Przy moim użytkowaniu 2,5 roku bezawaryjności, bo dodajmy, że awaria lasera BD to tylko awaria, a nie zgon konsoli to naprawdę dużo. Przegrałem na niej masę godzin i tak jak mówię, lekko u mnie nie miała, a ciekawy jestem ile razy trzymałeś włączonego na dashu (już nawet nie mówię o włączonej grze) klocka. U mnie dochodziło niejednokrotnie do 2-3 dób bez wyłączania konsoli z cały czas aktywną grą np. wyścigi 24h w GT5.

Edytowane przez winner

Opublikowano

Chcesz żeby Ci pokazać kto przez 5 lat nie miał problemów z X360, ale 2.5 roku żywota dla PS3 uważasz za sukces :P

Przeczytaj najpierw post zanim zatwierdzisz :P

PS. Mam 3.5 roku Falcona i nigdy nie miałem problemów, liczę się ?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ojj tam sonyboty, pisanie że strzelanie w unch3 jest słabe to teraz okrutny hejt fanów Xa :empathy2: Jeszcze to określanie kto jest kim bo tak napisał a ten kupił nasz sprzęt i jak on śmie tak pisać! Pospinaliście się jak dzieci w piaskownicy z innymi zabawkami i wciskacie jakiś kit o eksploracji świata.

don - były reklamy chipsów, napojów i samochodów w starym dashu:( w nowym jedynie WoWa widziałem z tych co nie dotyczą XBL a laszek niepotrzebnie się martwi, zaraz dostanie ps vita z darmowym xbox live.

I kupi ps3

halo4 chyba nie ominie a w 2013 po zgonie konsoli to raczej większość sobie poczeka na next geny ;]

Opublikowano

LOL wybor rownie udany co GOTY dla Modern Warfare 2 xD

Opublikowano

po wysokiej ocenie filmu było wiadomo już że coś na ps3 :)

Opublikowano

GameTrailers Games of The Year Awards:

Best Story:

WITCHER 2!!!

Ale oczywiście polaczki wolą się kłócić czy Uncharted jest zbyt lub za ciut mało team'owy. :ph34r:

Opublikowano

I kupi ps3

Nieznam nikogo, kto posiadajac obie konsole dluzej niz 3 miechy wybralby PS3. Niestety, z reguly jest tak, ze jak juz jakiegos kumpla podkusilo kupno PS3, po 3-4 miesiacach sie go pozbyl i wrocil do X'a, mimo, ze ma mniej exclusivow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.