Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Bardzo dobrze robią. Polecam niedoinformowanym poczytać czym jest SOPA i jaki będzie miała wpływ na internet. Wypowiedzieli wojnę wszystkim, którzy popierają SOPA i jako nieliczni próbują coś z tym zrobić.

Edytowane przez Kymel

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

SOPA to jedno wielkie nieporozumienie, ktore kazdemu wyjdzie bokiem, no ale pewnie sadzisz, ze ciebie to bezposrednio nie ugodzi ...

Opublikowano

Tacy internetowi Robin Hoodzi. SOPA jest przesadzona i nie dziwie im sie ze protestuja.

Opublikowano

Nie mówię o SOPA, która jest kontrowersyjną ustawą. Unia Europejska jest przeciwna tok samo jak wiele korporacji. Mówię o skuteczności i działalności Anonimowych która oprócz strat milionów $ i szumu nic nie przynosi.

Opublikowano

Ktore wielkie korporacje sa przeciwko SOPA?

Opublikowano

Nie mówię o SOPA, która jest kontrowersyjną ustawą. Unia Europejska jest przeciwna tok samo jak wiele korporacji. Mówię o skuteczności i działalności Anonimowych która oprócz strat milionów $ i szumu nic nie przynosi.

Myślę że miliony $ strat dla firm to jednak jest jakiś skutek.

Opublikowano

Tjaa, kolejny raz dużo szumu o nic. FB miał paść i nic, teraz będzie podobnie. Choć nie powiem niektóre ich akcje nawet popieram.

nigdy nie zapowiadali zniszczenia faceboka. to byly zwykle plotki/fake

Opublikowano

Zostańmy przy konsolach bo taki temat. Sony po ataku nie wycofało się rynku, rudzie marudzili ale wszystko przeszło. W tym okresie liczba fanów na FB wzrosła, PS3 dalej się sprzedaje, nie wpłynęło to na premierę Vity, ani co najważniejsze na opinię użytkowników. Już nikt o tym nie mówi. Wzmocnili zabezpieczenia, ale to normalne po każdym ataku. OK Tretton musiał się płaszczyć na E3.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Google, Yahoo, AOL, eBay, Mozilla.

Troche malo, zwlascza, ze te korporacje nic nie "produkuja".

Opublikowano

Zostańmy przy konsolach bo taki temat. Sony po ataku nie wycofało się rynku, rudzie marudzili ale wszystko przeszło. W tym okresie liczba fanów na FB wzrosła, PS3 dalej się sprzedaje, nie wpłynęło to na premierę Vity, a ni najważniejsze na opinię użytkowników. Już nikt o tym nie mówi. Wzmocnili zabezpieczenia, ale to normalne po każdym ataku. OK Tretton musiał się płaszczyć na E3.

Co nie zmienia faktu że STRACILI miliony $, prawda?

Opublikowano

Stracili i co z tego? Chyba najwięcej stracili użytkownicy którzy byli narażeni na wykorzystanie wykradzionych danych osobistych i braku możliwości grania online.

Internetowi Robin Hoodzi? Jakoś nie widzę by te miliony $ trafiały do dzieci w Afryce.

Opublikowano

Nie wiem, zawsze wydawało mi się, że w biznesie lepiej zarabiać miliony $ niż tracić miliony $

Opublikowano

Korporacje zawsze są przygotowane na jakieś katastrofy i straty. To, że jakaś grupa hakerów zaatakuje nic nie zmieni. To, że korporacja traci pieniądze w taki sposób sprawia Wam satysfakcje? Mi nie.

Opublikowano

Oo a właśnie wczoraj kolega mi mówi czy słyszałem o SOPA , a ja na to - a co to (pipi) jest heh ? A ci anonimowi "leszcze" (sorki ale przez nich nie mogłem zagrać w Mortala przez półtora miecha awarii PSN ) nie zapowiadali czasem zniszczenia twarzo-książki jakiś czas temu ?

Opublikowano

SOPA oczywiście jest idiotyczną ustawą, ale to nie jest zdaje się pierwszy taki pomysł rządu USA. Oni słyną z równie debilnych pomysłów, ba nawet polski rząd chciał ograniczyć dostęp do Internetu. Nie przeszło, wątpię, że SOPA przejdzie, ale ja się w sumie na tym nie znam.

Śmieszy mnie trochę google, ze jest SOPA przeciwne, bo od dłuższego czasu dają się cenzurować chińskiemu rządowi. Hipokryci.

A anonimowi to gimbusy i debile. "Skierujemy swoją furię przeciwko Lady Gadze I Bieberowi"? Jezu Maria, co oni im zawinili? Zagranie po pod publiczkę. Publiczkę gimbusów i debili im podobnych, sorry bardzo. Znaleźli by się bardziej złowieszczy celebryci.

Robin Hood dawał biednym, zabierając bogatym. Oni zabierają parę dolców bogatym... I to było na tyle. Wrzód na (pipi)e, nic więcej.

Edytowane przez Cahir aep Callah

Opublikowano

Czym zawinili? Tym, że popierają SOPA. Medialne świnie takie jak Biber czy Zgaga zawsze będą pchały się do mediów.

Opublikowano

@UP Sam żeś jest świnia. Bieber nie pcha się mediów. Jego pchają, za przeproszeniem. Jak już gniew anonimów (och, jacy jesteśmy w(pipi)ieni!!!!111oneone) powinien sie skierować na kreatorów Gagi i Biebera, na ich producentów. Jak już ktoś tu jest "zły", to producenci właśnie, nie sami wykonawcy. Oni są tylko marionetkami. Produktem.

Opublikowano

Jedyne takie nagrody, które kogokolwiek mądrego obchodzą, to "Edge'a"

Ja bym dołożył Giant Bomb. Nie licząc tego, że parę kategorii jest dla beki, to chłopaki wypuszczają 10h podcastów, w których odbywa się cała dyskusja czemu ta gra, a nie inna wygrała daną kategorię. Nikt nie ma bardziej otwartego, przejrzystego procesu - żadna nagroda nie jest wzięta z dupy, a jak ktoś ma wątpliwości, to może przesłuchać i sprawdzić jakie argumenty kierowały wyborem i wtedy się nie zgodzić, a nie pieprzyć, że z góry wszystko ustawione.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Jeszcze nagrody Gamespotu, przynajmniej te w których wygrało Dark Souls. Tłumaczyli się grubo ponad 1h z tej nagrody.

@DOWN Nie Dark Souls, a Demon Souls oczywiście. Głupia pomyłka. xd

Edytowane przez Cahir aep Callah

Opublikowano

GOTY na GT: Uncharted 3

Batman

Dark Souls

Skyrim

Uncharted 3

The Witcher 2

Dostało chyba najwyższą ocenę w recenzji z tych gier, więc nie ma zaskoczenia ;)

PS. Do ewentualnych hejterów: GT odkupiło swoją winę za GOTY 2009 ;)

Dodatkowo:

Best Single-Player Campaign: Uncharted 3

Batman

MW3

Skyrim

Uncharted 3

The Witcher 2

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Muszę zagrać w Batmana.

Opublikowano
  • Autor

GOTY na GT: Uncharted 3

Batman

Dark Souls

Skyrim

Uncharted 3

The Witcher 2

Dostało chyba najwyższą ocenę w recenzji z tych gier, więc nie ma zaskoczenia ;)

PS. Do ewentualnych hejterów: GT odkupiło swoją winę za GOTY 2009 ;)

Dodatkowo:

Best Single-Player Campaign: Uncharted 3

Batman

MW3

Skyrim

Uncharted 3

The Witcher 2

Jakie odkupienie winy? Wtedy wygrał odgrzewany kotlet i teraz tak samo. Uncharted 3 to bardzo dobra gra, ale najsłabsza w serii i w tym roku było przynajmniej kilka lepszych gier.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.