Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Zaczną na handheldzie zarabiać za 5 lat o ile w ogóle.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Zaczną na handheldzie zarabiać za 5 lat o ile w ogóle.

no to goscie, którzy kupili na premiere sa troszke wy(pipi)ani xD

jak dobrze pojdzie na premiere u nas bedzie ponizej 1k ;)

Opublikowano

meanwhile in Japan...

Sony obniża cenę Vity o 20% lol

Sony nic nie obniżyło.

"Subsequently, some retailers appear to have already taken it upon themselves to cut the 3G version's price by as much as 20% in order to shift units."

http://www.gamesradar.com/ps-vita-fails-equal-3ds-prompting-price-cuts-japan/

Opublikowano

najlepszy slasher tej generacji wraca, Castelvania: LoS2 prawdopodobnie w 2012 ^_^ znowu current-geny dostaną jeszcze lepszy line-up w kolejnym roku życia.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

"Najlepszy slasher tej generacji" - troche na wyrost ale i tak bardzo fajny news

BTW

LINK?

Opublikowano

widać,że fanboj MS KRATOS_God_of_War_by_quentunahelper.gif

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
  • Autor

Gierka w której mamy jedną broń z dobrym slasherem nie ma nic wspólnego.

Opublikowano

podsumowanie roku w PE, Goty wg CZYTELNIKÓW PE :

1 miejsce U3

6 miejsce : Gearsy 3

to taka przewaga pestrójek w Polsce czy serio czy po prostu U3 powaliło większa liczbę graczy? 9ja tam jestem zachwycony U3)

Opublikowano

Ja myślę że co innego decyduje czy gra jest slasherem czy nie.

W sumie to ani Castelvania ani God of War slasherami raczej nie są.

Opublikowano

A jak jest tak zaje'bista to nie potrzeba dużo więcej. Zresztą w każdym God of Warze w którego grałem (w trójke tylko z 1h u kumpla) uzywałem jedynie ostrzy ateny bo reszta kiepska i nieefektywna była a gry mega zacne.

No i jaram się w opór nową Castlevanią oraz Darksidersami 2 bo obie gry ostro pozamiatały mną (w sensie ich poprzedniki).

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

1 miejsce U3

to taka przewaga pestrójek w Polsce czy serio czy po prostu U3 powaliło większa liczbę graczy? 9ja tam jestem zachwycony U3)

Dla mnie w ogole te rankingi ich sa o kant dupy potluc. 1 miejsce wsrod sportowek PES2012. Nawet Lons i Matinx przesiedli sie juz na FIFE, bo Online ssie pale.

Opublikowano
  • Autor

A jak jest tak zaje'bista to nie potrzeba dużo więcej. Zresztą w każdym God of Warze w którego grałem (w trójke tylko z 1h u kumpla) uzywałem jedynie ostrzy ateny bo reszta kiepska i nieefektywna była a gry mega zacne.

No i jaram się w opór nową Castlevanią oraz Darksidersami 2 bo obie gry ostro pozamiatały mną (w sensie ich poprzedniki).

Ale jednak były, a kto grał na titanie w takiego GOW2 ten młot potrafił docenić, bo był najlepszą bronią, zwłaszcza w trybie RotT.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

1 miejsce U3

Tak samo jak na VGC wyszło w ankiecie, że 4x więcej osób czekało na MAG niż na Mass Effect 2 ;)

Co do gier slasherowatych to ja czekam bardzo na Dante's Inferno 2 i coś zaczynam się bać, że się nie doczekam.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Pierwsze zdjęcie z nagrań mocap do gry Respawn Entertainment: http://www.nowgamer.com/news/1191159/respawn_entertainment_posts_first_behindthescenes_image.html

Są karabiny, szoker ;)

Ciekawostka: to na 99% scena Naughty Dog. Pamiętałem, że gdzieś ją widziałem więc odpaliłem ten pierwszy filmik z BTS U3 i proszę: pokazują tam scenę wyglądającą jak ta ;)

Opublikowano

Castlevania: Lords of Shadow, Dante Inferno i God of War to nie sa slashery. No ale jezeli chodzi o sam fakt, ze powstaje LoS2 to niezmiernie mnie to cieszy, poprzednia czesc to dla mnie najwieksze zaskoczenie zeszlego roku i po prostu genialny tytul.

PS. Lords of Shadow >>>>>>>>>> God of War :)

Opublikowano

W takim razie co jest slaszer a co nie?

Opublikowano

Devil May Cry, Ninja Gaiden, Bayonetta (i prawdopodobnie niedlugo Metal Gear Rising) po jednej stronie, po drugiej God of War, Dante Inferno, Lords of Shadow. Teraz porownaj zlozonosc i mozliwosci systemu walki w tych grach i bedziesz mial odpowiedz.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Czyli mam na tamte gry mówić AKCJA/PRZYGODA w Tpp z bronią białą ?

Opublikowano

Ja okreslam je po prostu jako action-adventure. Podobna sytuacja z Uncharted, rowniez zaliczam do wora action-adventure, a nie do shooter'ow.

Opublikowano

Gra, w której przez 90% czasu trzaska się przeciwników mieczykiem, albo inną bronią białą = slasher. Gra, w której przez 90% czasu napienicza się z broni palnej = strzelanka. God of War / Castlevania:Los = slasher. Uncharted, Gears of War = strzelanka. Ja na to patrzę w ten sposób. Nazywanie takiego Uncharted action-adventure, bo dwa razy w ciągu gry przełącza się wajchę na ścianie, to lekka przesada IMO.

Opublikowano

Rozumiem, ale dla mnie jezeli chodzi o strzelanie to miedzy Uncharted a Gearsami jest olbrzymia przepasc, tak samo jezeli chodzi o system walki w przypadku God of War i Bayonetty.

God of War jako slaszer wypada slabo, Uncharted jako shooter rowniez ssie, jednak obie gry sa swietne, ich sila lezy gdzie indziej.

PS. Action-adventure to akcja-przygoda tak ? Jest akcja w Uncharted ? Jest. Jest przygoda ? Jest (i nie ma to nic wspolnego z wajchami). To jest jeden wielki wor do ktorego dzisiaj mozna wrzucic wiele gier - deal with it.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.