Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Black to będzie na pewno w nazwie, czyli CoD Black Ops 2 :P

Opublikowano

Jeżeli to Black II to...

Z jednej strony fajnie z drugiej ch,ujowo. Bo to by oznaczało, że znowu dupa z nowym Burnoutem :confused:

Oczywiście bez sekundy zastanowienia wolałbym Burnouta.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Z tego co wiem, to twórca Blacka pracuje teraz dla City Interactive, także lepiej, żeby to jednak o inną grę chodziło. :D

Chyba że tak, jak piszę Słupek, gra będzie robiona przez Criterion...

Opublikowano

Hahaha. 4chan wystawia swój własny growy plebiscyt :D

A to juz dawno. Ciekawo czy jednak wypalil pomysl z wysylaniem pomalowanych na zloto dragon-dildos do zwyciezcow.

Opublikowano

Ja najchętniej zagrałbym w Blacka 2 ,ale niestety w to wątpię.Po z tym może być to kontynuacja całkiem innej serii,np.Syphon Filter,nie piszę tutaj ,że jest to FPS,a biorąc pod uwagę ostatnie pogłoski,na temat czwartej części...

Opublikowano

trzeba spytać batmana

Opublikowano

Jeszcze jakiś czas temu (niedawno) chodziła ta niby plotka. Że w lutym mają zapowiedzieć GoW4 i właśnie nowego Syphona.

Opublikowano

No właśnie,a że marzec jest w sumie niedaleko ,tak więc mogli to na ten czas odłożyć i przywalić od razu z grubej rury,a tym bardziej ,że mają to pokazywać w PSM.

Opublikowano

To na 99% nie ex tylko jakaś multiplatforma.

Opublikowano

Kolejny shooter. JARAM SIĘ!!11

no a jakie ty gry lubisz? pływanie synchroniczne a zespole? fpsy są spoko, nie wiem jest jakaś moda na hejtiing tego gatunku

Opublikowano

Jeżeli to Black II to...

Z jednej strony fajnie z drugiej ch,ujowo. Bo to by oznaczało, że znowu dupa z nowym Burnoutem :confused:

dokładnie BII fajnie ale BP2 cieszyłby znacznie bardziej zwłaszcza że w tym roku ani przyszłym żaden konkretny racer nie jest zapowiedziany.

Opublikowano

Jeżeli to Black II to...

dokładnie BII fajnie ale BP2 cieszyłby znacznie bardziej zwłaszcza że w tym roku ani przyszłym żaden konkretny racer nie jest zapowiedziany.

Twisted metal będzie <odgłos świerszcza, hula wiatr> a tak serio to na bank będzie jakiś nfs pewnie, ea nie odpuści dojenia kasy.

Opublikowano

Jeżeli to Black II to...

No lipa w ch'uj. Po zeszłorocznym znakomitym NFS HP, nic narazie mnie nie kręci. Aż chciałem sobie Burnout 3 w klasykach na xboxie kupić (bo akurat Paradise dla mnie max nuda)

Opublikowano

Oferta pracy Criterion:

ROLE OVERVIEW

We have a fantastic opportunity for a Senior VFX Programmer to join the Criterion team and take our VFX systems to the next level, developing graphics and visual effects for a AAA racing title

https://jobs.ea.com/...5000000120ayAAA

Jak widać oni robią wyścigi więc nie płaczcie :P

EDIT:

20efb96c8d61e5ebdcd94ltcjo.jpg

http://www.vg247.com/2012/02/07/medal-of-honor-press-event-happening-on-march-6/

Więc to będzie MoH 2 :) Fajnie, bo singiel w MoH mi się podobał.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

w(pipi)ia mnie takie działanie EA. Ledwo co się człowiek BF3 nacieszy a tu kolejna gra na jesień. Wiem że MoH nie ma pierdnięcia do BF'a ale zaraz może oddelegują do roboty DICE, zamiast robić DLC do BF3 :confused:

Szczerze to nie wiem nawet do kogo ma ta gra być skierowana, skoro fani CoD wiadomo co kupią na jesieni. I czym miałby zachwycić po tym co pokazał BF3.

Jest taki hype na nowego MoHa że nawet na neogafie nie widzę żadnego tematu o tym :lol:

100 razy bardziej wolę żeby Respawn pokazało swojego FPS'a.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Rok temu powiedziałbym: Łał, kolejny fps, niesamowite

Teraz to już nawet nie wiem, co bym powiedział.

Opublikowano

Bedzie tak jak w zeszłym roku. Pazdziernik premiera Moh po 199zl.

listopad edycja limitowana w kazdym sklepie po 99zl :D

Powiadam wam!

Opublikowano
Multi-millionaire Minecraft creator Markus "Notch" Persson has said he is willing to personally fund a sequel to Double Fine's cult classic Psychonauts.

Double Fine head Tim Schafer has continually stated he would like to develop a second Psychonauts game, but has been unable to secure publisher-funding to back the project.

"Let's make Psychonauts 2 happen," Notch tweeted to Schafer earlier this morning.

"Also, I'm serious," Notch then confirmed in a tweet to Eurogamer sister site Rock Paper Shotgun, from whose article he had spotted recent comments by Schafer on the future of Psychonauts (originally published on Digital Spy).

eurogamer

Jeśli to okaże się prawdą (tzn. Tim Shafer zgodzi się na propozycję Notcha) to to będzie jak na razie największy news roku! I to będzie super zapowiedź, a nie jakiś tam moh2 czy inna szczelanka.

Opublikowano

Nowy MoH... wow.. singla nie skończyłem, w multi pograłem kilka h i zapomniałem [w kieszeniach mam więcej miejsca niż na tych planszach].

Szkoda, wolałbym, tak jak Mazzeo żeby walnęli jakiś większy addon do BF3 :(

Opublikowano

Jak można nie skończyć MoH? Gra jest tak krótka i prosta, że siadasz, a tu już koniec :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.