Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Yeti jak wrocisz do GeoW to ja tez :)

Nie chce mi sie samemu lamic ;[

Nie ogarniasz obrzyna? :P

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Nie, za skillowy jest.

Teraz wracam do tego w co umiem grac (tps, fps to nie moja brocha), czyli PES i VF :)

W miedzyczasie bede miazdzyl w Calibura ;f

Ale GeoW for fun czemu nie :]

Opublikowano

Posucha bo nie ma nowego materiału do beki. Trzeba poczekać na E3. Czyt. kolejną genialną konfę MS z pedofilskim tygryskiem jako gwoździem programu.

Chyba myślałeś o:

Pedobear.jpg

Misiu :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dobra to jest nas dwóch, szukamy kolejnych chętnych. Problem pewnie będzie polegał na tym, że teraz przy grze zostali sami wymiatacza :/

Posucha bo nie ma nowego materiału do beki. Trzeba poczekać na E3. Czyt. kolejną genialną konfę MS z pedofilskim tygryskiem jako gwoździem programu.

Tak, w tym aspekcie możemy liczyć na M$, jak co roku dostarczą nam masę beki, to będzie ciężki dzień dla xbotów. :lol:

Opublikowano

Mendrek uwaza, ze to typowa sredniawka.

No wiadomo bo gdyby wyszła tylko na PS3 to byłaby to niemalże niszowa gra, w której rozsmakowani są tylko prawdziwi gracze i wyłącznie dlatego nie sprzedała się w miliardach kopii.
Opublikowano

To sie szybciej nauczymy grac ;F

Opublikowano

Dobra to jest nas dwóch, szukamy kolejnych chętnych. Problem pewnie będzie polegał na tym, że teraz przy grze zostali sami wymiatacza :confused:

Ciągle jest w TOP10 na lajwie, więc podobnych Wam lamusów nie zabraknie ;)

Opublikowano

Dzięki za słowa otuchy, no to chyba wpłacę na konto tej obrzydliwej korporacji kilka złotych za to abym mógł odpalić tryb multiplayer w GeoW3.

Opublikowano

Wow, mamy kolejny po umowie Bungie/Activision spektakularny wyciek. W Microsofcie głowy polecą bo komuś udało się wynieść rozpiskę wstępnej specyfikacji NextBoxa O_o Fail dekady...

URwEQ.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

BTW, tutaj jakieś kłótnie o exy i rozdziałki, a w tym roku wychodzą jeszcze takie kozackie multiplatformy:14echsi.jpg

Skąd brać na to kasę? :(

E:aaa... i zapomniałbym, najciekawsze mutli w tym roku?

http://youtu.be/XKJ_HVmGjHY

@down

dla mnie też ^_^

Edytowane przez _mike

Opublikowano

2 i 6 pozycja dla mnie must have

edit:

http://youtu.be/XKJ_HVmGjHY

przypomnial mi sie spawn na dreamcasta.

To byla giera w multi!

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Dali na kolaż lizaczka, a nie nowe Transformers z Grimlockiem???????? O_o

Opublikowano

black ops 2 już mi sie podoba, motyw z akcją w przyszłości przypadł mi do gustu, szykuje sie znowu fps roku :)

Opublikowano

Niestety muszę coś wyznać, ale chyba w sumie stałem się tutaj szybko ofiarą zmasowanego ataku posiadaczy X360, z powodu iż prezentuje niewygodne dla nich poglądy, idee, czy przytaczam np. linki czy statystyki które stawiają pod znakiem zapytania sens ich wyboru konsoli. Sprowadzili mnie tym samym do poziomu mało merytorycznej dyskusji i pobili doświadczeniem. Z jednej strony rozumiem skąd się to bierze. To naturalna obrona wyboru. Z drugiej jest mi smutno, bo wiem że nie będę mógł im pomóc. Oni raczej nie zmienią wyboru. Ale będę teraz pisał jeszcze dosadniej, jeszcze bardziej merytorycznie, opierał się tylko na wiarygodnych źródłach - po to by niezdecydowani mogli uniknąć błędu, jakim jest dziś kupno X360. Nie mówię, że jest to zła konsola. Jest niezła, ale jest od niej jedna co najmniej lepsza. Nawet jak to kółko wzajemnej adoracji xboxa będzie ze mną walczyło, często licząc że przytłoczą mnie ripostami niskich lotów, będą wkładać mi w usta słowa których nie napisałem, arbitralnie jechać po największych ex'ach PS3, deprecjonować największe zalety tej konsoli, ja będę konsekwentnie to zwalczał, wytykał, i ośmieszał. Niech przykładem dla innych będą tacy za to userzy jak Soul czy Codename, którzy ZMIENILI.

Kocham gry i graczy, kocham tą społeczność, chcę dla nich jak najlepiej.

Wydaje mi się, że masz racje

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

tumblrm0bgyck04w1r5ur0ho1500.gif

Opublikowano

jaczes i yeti pucować się jak coś na lajwie jak girsy będziecie rżnąć.

Mazzeło, a pamietasz moje 3 heady z rzedu na pershingu na turnieju? <333

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Mendrek pogrzało Cię do reszty........kochać i zmieniać gry, powiedz nam co się dzieje nie tak w Twoim domu ? może uda nam się wspólnie jakoś temu zaradzić.... Owszem wspomniałem, że to PS3 póki co generuje lepszą grafikę ale na tym koniec....

edit: mendrus, a to ciekawe, az zadzwonie do Soula.

Ciekawe, nawet bardzo!

Opublikowano

No i prosze.

Mendrek jak zwykle KLAMAL.

Co za gosc...

Opublikowano

HOT (pipi)a!!: http://www.ps3site.pl/hot-czy-tak-wyglada-specyfikacja-playstation-4/111611

Te barany to wrzuciły na stronę :lol: Przecież dziecko z Afganistanu z porażeniem mózgowym rozpozna, że to słaby (śmieszny w sumie) fejk.

przecież wiadomo że cała(prawie) redakcja ps3site ma porażenie mózgówe i takie bzdury wrzuca

przecież taka konsola by z 4000zl kosztowala

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

który element tej specyfikacji wyceniasz na 4000 zł?

Opublikowano

który element tej specyfikacji wyceniasz na 4000 zł?

nie element lecz elementy

nieznana karta NVIDIi-pewnie coś z układu rodziny kepler(gtx 6xx) gdzie ceny takich kart zaczynają sie od 1500- 4233zl

Procesor-też pewnie z najwyżej półki(700-1000zl)

RAM-nie wiadomo czy zwykle kości czy znowu drogie od Rambusa

Ogólnie to Sony raz już się przejechalo z cena konsoli(premiera PS3),

Opublikowano

Po co oni wrzucaja takie bzdury, dwie rzeczy przekreslaja ta specyfikacje. 10gb ramu i 10gb(grafa?). Na bank nie bedzie wstecznej kompatybilnosci ze wszystkimi konsolami, a szczegolnie nie z ps3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.