Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

sam zaluje ze wczesniej nie przesiadlem sie na X..jedyne co brakuje mi na X to dobrych gier :P

Ficuś, takie akcje były tez przy U2 i U3. W weekend 70% osób z mojej listy gra w U3, ale większość jest z poza tego forum.

PS. Ale racja, przy KZ2 było mnóstwo rodaków, zawsze były jakies polskie pokoje.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

sam zaluje ze wczesniej nie przesiadlem sie na X..jedyne co brakuje mi na X to dobrych gier :P

Ficuś, takie akcje były tez przy U2 i U3. W weekend 70% osób z mojej listy gra w U3, ale większość jest z poza tego forum.

PS. Ale racja, przy KZ2 było mnóstwo rodaków, zawsze były jakies polskie pokoje.

mozliwe ale przy kz2 to byl szal...pozniej juz nic sie z tym nie rownalo

i szczerze to jest jedyna gra do multi ktorej mi brakuje na X

sam sie dziwie SOny jak mogli spiep*yc tak mocarny tytul do gry przez siec...ahh

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

KZ3 pokazał że jednak można. Zrezygnowali z rzeczy, które sprawdzały się idealnie (turnieje klanowe, zakładanie pokoi, o samej mechanice gry nie wspominam). Może KZ4 wróci do korzeni, liczę na to.

Opublikowano

Ok, a teraz naprawdę - gdzie jest zacofana względem X360?

Nie wiem, ja tam nie narzekam na społeczność na PS3. Mam dwie gry w które staram się być "pro". Obecnie mam małą przerwę od Soul Calibura, ale wiem że wszyscy co grali ze mną w czwórkę, grają teraz w piątkę - jak i z Polski (Ring, Heniek, Meyson, Bolgan), jak i zza granicy (scud, BigCIliC, Razielback, Kvalsternacka + wiele ludków z 8wr z którymi codziennie rozmawiam :) ). I tak - na X360 elita nie gra, z powodu pada.

Za to aktywnie gram wciąż w BF3 - tam mam też sporo ludzi, ale nie będę wymieniał żeby nie pominąć kogokolwiek :)

Gdybym był niezdecydowany i wszedł do tego tematu i miałbym się kierować takimi opiniami, to straciłbym te wszystkie wspaniałe lata z tymi ludźmi, które wciąż trwają i trwają :) I oby trwały jak najdłużej.

KZ 3 faktycznie za bardzo się zcasualowiło. Choć i tak grało mi się przyjemnie jak miałem - Infiltrator rula ;) Chyba nigdzie tak nie kombinowałem jak np. biegniecie w stronę swojej bazy i strzelanie do swoich ziomków, żeby za chwilę wbić kosę temu co się dołączył do ostrzału :P Chcieli chyba walczyć z CoD i BF-em. Chociaż kilka patentów mają fajnych :)

Ale co jak co, coop w tej grze wymiata. I szczegóły graficzne!!!

Opublikowano

dokladnie, killzone 2 mialo jeko jadyna gra na ps3 tak swietne wsparcie spolecznosciowe - swietna stronka, klanowki, turnieje, wyzwania o punkty prestizu, wlasne serwery na wlasnych zasadach, tryb widza, repleye starc itp

jak GG moglo to wszystko wyrzucic w K3 ;( ;(

Opublikowano

Maendrek chetnie Cie kiedys zmiazdze w SC5.

Gram na dualu 2, najlepszy d-pad EWER.

Niestety Dual 3 sie nie nadaje ze wzgledu na spyerdolone triggery. W bijatykach nie mozna pod nie nic zbindowac, bo sa zbyt nieobliczalne.

Powiedz mi kim grasz, to Ci powiem jakim jestes graczem Mendrus.

no i protip: sc4 to najgorsza czesc i hanba dla serii.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Mendrek, jak to jest grac w BF z takim imput lagiem i bez komunikacji? Ty jednak jestes PRO!

Dobrze, ze chociaz trafiasz w dni, w ktorych akurat konserwacji PSNu nie ma.

Edytowane przez easye

Opublikowano

To nie możecie grać w KZ2 nadal?

Prosi na PS3 grają w MW3, hamburgery też ;)

Opublikowano

Jedmu udaje sie grac mimo konserwacji.

Pewnie ma przepustke dla PRO.

Opublikowano

Mendrek, jak to jest grac w BF z takim imput lagiem i bez komunikacji? Ty jednak jestes PRO!

na Xboxie BF3 też jest ch**owy, więc już tak nie wywyższaj swojej ulubionej zabawki

Opublikowano

na Xboxie BF3 też jest ch**owy, więc już tak nie wywyższaj swojej ulubionej zabawki

Ale na PS3 jest chu.jowszy :sorcerer:

Opublikowano

przynajmniej pogadac mozna i zawsze dziala!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Skoro płacimy, to przynajmniej wiemy, że zawsze działa. :)

Opublikowano

Jedmu udaje sie grac mimo konserwacji.

Pewnie ma przepustke dla PRO.

bo się DA GRAĆ podczas konserwacji, nie możesz kupować w sklepie i strona www nie działa, tzn tak jest zazwyczaj- ot wczoraj przykładowo.

Opublikowano

Dokladnie. Kiedys sie nie dalo grac, a ostatnie 2 konserwacje bez problemow.

Opublikowano

Ostatnio żadnej konserwacji grania online nie było, więc akurat trafić jest banalnie :)

Voice chat działa bardzo dobrze w BF 3, spytaj się ludków z naszego forum co grają w to ostatnio. Akurat dziś planujemy zarwać nockę na (nie)oficjalnym serwerze forum PE :)

Piszesz input lag na PS3, skoro na X360 też jest dużo video na YT które go pokazują. Choć osobiście ja:

a) próbowałem wywołać go u siebie, ale nie miałem nigdy tak drastycznego przypadku jak niektórzy na YT

b) jakoś nie przeszkadza mi to, da się dostosować.

Tak czy siak, za niecały miesiąc zniknie wraz z DLC-kiem we wszystkich wersjach.

Skoro płacimy, to przynajmniej wiemy, że zawsze działa. :)

Ah, to już zapadły w zapomnienie te dwa tygodnie z 2008?

http://www.engadget....-preventing-fu/

Albo ta?

http://www.joystiq.c...black-ops-and/\

I kilka innych? Sorry, wy nie możecie powiedzieć: "Ale przynajmniej jest za darmo". Wy możecie: "My płacimy a i tak są awarie".

Opublikowano

Mendrek jestes niezniszczalny! u Ciebie nawet Voice Chat dziala bardzo dobrze!

Opublikowano

nie wywołuj proszę tematu voice chatu, może i w paru grach na ps3 działa on ok ale brak cross game voice chatu to żenada choć znając życie zaraz ktoś napiszę, że w sumie jego brak go nie obchodzi bo on by go nie używał bo jak chce z kimś pogadać to robi to na żywo

Opublikowano

Ten temat znowu zrobił się nudny. Nikt nie najeżdza na Mendrka, ani na jego wspaniałą konsolę, równie wspaniałej japońskiej firmy, która to miała ogromnego farta za czasów swojej pierwszej konsoli i myśli, że na tym jednym sukcesie utrzymają się na pierwszym miejscu w rynku konsol już forever (pipi)a. Nikt też już nie krytykuje najlepszych na świecie exów z PS3. Pierdolicie o jakichś nudnych BF'ach, których konsolowe wersje i tak sa porażką w porównaniu do tych z PC.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Mandrek jest taki PRO, ze mu input lag nie przeszkadza xD

Najwazniejsza rzecz w grach zrecznosciowych, czyli czas reakcji, mu nie przeszkadza.

(pipi)a, ide stad xDDDDDDDD

Opublikowano

nie wywołuj proszę tematu voice chatu, może i w paru grach na ps3 działa on ok ale brak cross game voice chatu to żenada choć znając życie zaraz ktoś napiszę, że w sumie jego brak go nie obchodzi bo on by go nie używał bo jak chce z kimś pogadać to robi to na żywo

Powiedz mi, czemu posiadasz PS3 jeszcze, a nie wymieniłeś na X360? Ciągle narzekasz, a nie widzę byś usunął swój PSN ID z profilu i wpisał Gamertag? Nie umiesz docenić PS3 - ok, wymień się, sprzedaj - ktoś inny będzie szczęśliwy.

Humulin:

a) Ale PS3 wygrywa w Japonii i Europie (w tym w Polsce)

b) idź nastaw aimbota, bo jak nie ty to ktoś inny to zrobi

Czez:

Jeśli wszyscy mają input laga, to nie jest jeszcze tak źle :) Da się przyzwyczaić, to nie bijatyka że liczą się klatki, w BF-ie liczy się wiele innych rzeczy, bo to gra zespołowa :) Dlatego specjalnie nie przeszkadza :) No ale lada moment nie powinno nigdzie być tego problemu, więc sffu i sprawdź czy ci się czasami abonament nie kończy.

Opublikowano

Ten temat znowu zrobił się nudny. Nikt nie najeżdza na Mendrka, ani na jego wspaniałą konsolę, równie wspaniałej japońskiej firmy, która to miała ogromnego farta za czasów swojej pierwszej konsoli i myśli, że na tym jednym sukcesie utrzymają się na pierwszym miejscu w rynku konsol już forever (pipi)a. Nikt też już nie krytykuje najlepszych na świecie exów z PS3. Pierdolicie o jakichś nudnych BF'ach, których konsolowe wersje i tak sa porażką w porównaniu do tych z PC.

Na pierwszym miejscu jest WII i co z tego? To jest wyznacznik jakości? wyznacznik - by kupić? W tyłku mam co jest na pierwszym miejscu. Jak lubię PC to gram na PC.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Ah, to już zapadły w zapomnienie te dwa tygodnie z 2008?

http://www.engadget....-preventing-fu/

Albo ta?

http://www.joystiq.c...black-ops-and/\

I kilka innych? Sorry, wy nie możecie powiedzieć: "Ale przynajmniej jest za darmo". Wy możecie: "My płacimy a i tak są awarie".

A tobie zapadło w zapomnienie półtora miecha bez PSN? I teraz dwa tygodnie sprzed prawie pięciu lat będziesz wspominał? Cóż za akt desperacji.

cmonson.gif

btw w ciągu tych dwóch tygodni nie wszyscy mieli problemy.

Od kiedy mam klocka czyli 2008 awarii doświadczyłem raz - całkiem niedawno i trwała ona... 30 minut.

Więc wymień mi te "kilka innych" awarii, coś poparte linkami albo przestań kłamać. Zapewne gość który z klockiem na do czynienia tylko w formacie .avi, .jpg i .gif wie lepiej niż człowiek który korzysta z xbl codziennie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

W bijatykach pewnie tez mu to nie przeszkadza!

Ktos kojarzy awarie xbox live trwajaca w 2008r 2 tyg? Bo ja nie, przypomina mi sie cos, ze niektore funkcje nie dzialaly kiedys tam, z informacja, ale zebym przez to nie mogl grac online? Enybody?

Dzieki Mazzeo, wlasnie myslalem, ze nie wszystkich to dotyczylo, bo odkad mam Xa nigdy to sie nie zdarzylo, a online od 2005r jestem prawie codziennie.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.