Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Voytec jak zwykle - ja pytam o najladniejsza trase graficznie, Ty trolujesz z Nurburingiem, bo wiesz, ze jako jedyny jest lepiej wykonany.

Moze porownamy te wyjete z Ps2 ?

Ale pod względem oprawy (anie wierności odwzorowania) to Nurburingiem z GT5 też prawdopodobnie by przegrał z tym z Forza 4 bo do obu tras odnoszą się te same zasady co do wszystkich pozostałych w każdej z gier. Jak już pisałem, w Forza 4 nie ma brzydkich tras.

nie ma ale długi Nurb, Road Atlanta i Fujimi Kaido wyglądają tylko dobrze obiegając od reszty fantastycznych tras fm4, o taki poziom tych trzech tras jak w gt5. Przy czym Nurb lepiej wygląda w fm4 jest za to gorzej odwzorowany, dalej wersja z 2006.

Co do porównania od Insa, FM4 wygląda wyraźnie lepiej, lepsze tekstury, więcej detali i lepszy HDR z oświetleniem do tego super płynność gry i wygląda to bardziej realistycznie. W dodatku w fm4 te trasy na porównaniach to normalny poziom fm4, w gt5 za to te trasy są tymi ładniejszymi w grze :)

GT5 w swoich najładniejszych momentach niewiele brakuje do fm4 ale jako całość to jest przepaść.

Edytowane przez Daddy

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 295,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

chyba o to chodzi żeby trasa była odwzorowana idealnie aby móc wybrać bolid F1 i przejechać Spa, mieć małą namiastkę zakrętu "eau rogue" .... powiedz mi czy jadąc 300km/h patrzysz na otoczenie czy "krzaczek" jest rzeczywiście "krzaczkiem"

Opublikowano

Ja patrze.

Opublikowano

Yaczes a ty wiesz, ze za hejtowanie PS3- gdybys był mniejszy tak ze dwa razy - to bym cie kopnąl w du.pę :D?

Opublikowano

Ale nie jest, DEAL WITH IT ;)

Opublikowano

dlatego jem dużo i rosnę - yaczes wiedz, ze cos sie dzieje :D

Opublikowano

Ok, bede mial nastepne RLKT

Real Life Kill Trophy :potter:

Opublikowano

Tam prawie przekrecilem licznik i musialbym wbijac od nowa :/

Opublikowano

na tym porównaniu GT5 wygląda lepiej, nie wiem jak to turn dziesięć zrobili ale oświetlenie dalej wygląda sztuczne w fm4, podobnie też z resztą w 3, pod tym względem GT5 bije forze

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Tyko, że Ni no Kuni zje takie GoW'a wykonanie, długością rozgrywki i miodnością. Trzeci raz to samo nie jest dobre. Ale co kto woli, jednych jara granie kolejny raz w prawie identyczną grę.

Mam pytanie. Na jaki ekskluzywny tytuł(dlpa PS3) oczekujesz najbardziej w końcówce tego roku?

Opublikowano

Ponoć procesor nowego Xboxa jest 20-25x mocniejszy niż Xenos z X360... może być ciekawie o_O

http://www.neogaf.co...0&postcount=499

A PS3 odpala wszystkie gry w 1080p i 60 klatkach.

Opublikowano

Voytec jak zwykle - ja pytam o najladniejsza trase graficznie, Ty trolujesz z Nurburingiem, bo wiesz, ze jako jedyny jest lepiej wykonany.

Moze porownamy te wyjete z Ps2 ?

Ale pod względem oprawy (anie wierności odwzorowania) to Nurburingiem z GT5 też prawdopodobnie by przegrał z tym z Forza 4 bo do obu tras odnoszą się te same zasady co do wszystkich pozostałych w każdej z gier. Jak już pisałem, w Forza 4 nie ma brzydkich tras.

W Forza nie ma brzydkich tras ale nie ma też tak ładnych tras jak Madryt, Rzym, Londyn i Tokyo w Gran Turismo 5. Camino Viejo wygląda przy tym biednie.

Opublikowano

Pozwolisz, że akurat Tobie nie uwierzę :)

Opublikowano

Prawidlowo bo bredzi, dla mnie Camino wyglada cudownie i rownie pieknie co najladniejsze trasy z GT5, na ktorych zwalnia animacja i sa problemy z v-sync'em.

na tym porównaniu GT5 wygląda lepiej

360_015.jpg.jpg

PS3_015.jpg.jpg

Merson w calej okazalosci xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Az pozniej sprawdze czy sa takimi debilami jak na tym filmiku, bo jezeli chodzi o samo sciganie to takich skurczybykow jeszcze nie widzialem ;]

Opublikowano

Report: Sony First-Party PS4 Games Starting & Next Xbox In 2013:

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/10/20/report-sony-first-party-ps4-games-starting-amp-next-xbox-in-2013.aspx

Santa Monica, QD? Btw bawiąc się w Pachtera, obstawiam, że nowego Xboxa zapowiedzą na E3 z premierą 2013. A Ps4 nie mam pojęcia na pewno później ;] ale wcale bym się nie zdziwił jak jeszcze nie na tym E3 w 2012. O nowym Xboxie jest za dużo plotek na bank padnie zapowiedź w przyszłym roku.

Opublikowano

Premiera pod koniec 2013 pewnie, 360tka bedzie juz wtedy 8 lat na rynku wiec to i tak dosc pozno.

PS. Tak swoja ciekawe co sie dzieje z Wii U, po E3 kompletnie sluch o nowym sprzecie zaginal.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mogliby nowego Xa zapowiedzieć już za rok, a potem na E3 w 2013 roz(pipi) publiczność jakimiś nowymi gameplayami i wydać konsolę gdzieś w czerwcu/grudniu.

Opublikowano

Ważne że te nowe chipy od AMD będą w 20nm (za miesiąc wyjdą pierwsze karty graficzne dopiero w technologii 28nm), mniej grzania mniej prądu, raczej niemożliwe żeby powtórka z awaryjności xO się powtórzyła.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ważne że te nowe chipy od AMD są w 28nm, mniej grzania mniej prądu, raczej niemożliwe żeby powtórka z awaryjności xO się powtórzyła.

To czym ja będę grzał w domu ?

Opublikowano

Konsole wyjdą w 2013, ale wysyp gier zacznie się naturalnie rok później, czyli w 2014. Już teraz wiadomo o Homefront 2, pierwszym projekcie Respawn Entertainment (twórcy Call of Duty i Modern Warfare) oraz nowa gra od Avalanche Studios (prawdopodobniej Just Cause 3)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.