Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

4/5 z Polygamii blednie przy ocenie z The A.V Club. Zresztą, osobiście bardziej niż nota rozwala mnie sam tekst - praktycznie same z d*py narzekanie oparte na z d*py argumentach (a momentami brakuje jakiejkolwiek argumentacji, vide jęczenie na multiplayer). Szczerze, to po przeczytaniu tej recenzji nie mam absolutnie pomarańczowego pojęcia czemu wyszła taka nota a nie inna. Najczystszy trolling, ewentualnie próba (jak widać udana) narobienia szumu, zwrócenia na siebie uwagi - inaczej tego nazwać się nie da.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 295,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

może tamtejsi recenzenci mają płacone za ilość wejść, to by wszystko tłumaczyło

Opublikowano

Grajac na PC na Ultra i ogladajac te porownania nie wyglada to na roznice generacji, ani nawet na to, ze PC bylo wiodaca platforma (mowa o singlu ofkoz). Roznice sa takie jak przy kazdym porcie PCtowym czyli rozdzialka, AA i ilosc FPS'ow.

"We said originally that the PC was the lead SKU of the game, but in mid-production we switched to console as lead platform to make sure we could get all the versions done for release," Troedsson confirmed.

http://www.computerandvideogames.com/324517/battlefield-3-lead-platform-switched-to-consoles-mid-development/

:lol: :lol: :lol:

Opublikowano

Ja już wcześniej mówiłem że lepiej by było jakby w ogóle ta gra na konsole nie wyszła :confused:

Wszystko przez kal of djuti i dzieciarnie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Grajac na PC na Ultra i ogladajac te porownania nie wyglada to na roznice generacji, ani nawet na to, ze PC bylo wiodaca platforma (mowa o singlu ofkoz). Roznice sa takie jak przy kazdym porcie PCtowym czyli rozdzialka, AA i ilosc FPS'ow.

"We said originally that the PC was the lead SKU of the game, but in mid-production we switched to console as lead platform to make sure we could get all the versions done for release," Troedsson confirmed.

http://www.computera...id-development/

:lol: :lol: :lol:

I zgadzam się.

Różnice teraz między pc a konsolami są powiedzmy "kosmetyczne" w porównaniu do tego co było za czasów ps2.

Bo czy lepsze tekstury i oświetlenie, plus wyższa rozdziałka od razu sugerują różnicę generacji?

To jest różnica:

http://playfront.de/...linter-cell-hd/

kij że porównanie ps2 i ps3 gdzie ps3 odpowiada wersji pctowej, a nie to:

pordd.th.jpg

gdzie różnice są doprawdy kosmetyczne. To samo zresztą co w Bf3

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

Ładnie mi Microsoft podupadł teraz. Shackowali mi konto :<

=/

Czyli jednak to nie wina ludzi rozdajacych swoje dane na lewo i prawo. Pytanie teraz czy jest to wina Microsoftu. Jakis czas temu byl wlam na forum EPIC i radzili pozmieniac hasla. Moze ludzie uzywali tych samych loginow i hasel na stronie jak i na XBL. To jest tylko przyklad oczywiscie.

Rozumiem, ze konto odzyskales (bo to nie powinno stanowic problemu). Widze tez, ze standardowo tak jak w innych przypadkach masz nabite achievementy w FIFA 12. Pytanie tylko czy miales karte przypisana albo punkty na koncie ?

Lepiej zeby Microsoft szybko doszedl co sie dzieje i rozwiazal problem bo beda mieli niewesolo ;]

EDIT:

Jestem ciekaw czemu kazdy wlam wyglada tak samo. Koles odzyskuje konto na swojej konsoli, kupuje w ch.uj punktow za pomoca karty kredytowej przypisanej do konsoli, nastepnie wydaje je wszystkie na jakies dodatki do Fify. Moze jakis pracownik EA chce podbic statystyki xD

EDIT:

Poszperalem i sporo ludzi potwierdza moja teorie, tylko ze nie chodzi o EPIC tylko oczywiscie EA:

The breach wasn't at their end though. The hack was on EA's servers not Microsoft's, information was taken from EA's servers not Microsoft's and people have learned a harsh lesson about why they shouldn't use the same password everywhere. What people are expecting Microsoft to do I don't know and why people are seemingly point blank refusing to accept this is in any way EA's fault I don't know.

Mazzeo rejestrowales sie na czyms zwiazanym z EA (forum, Origin itp) z takim samym haslem jakie masz na koncie XBL ?

Nie obrazilbym jakby sie okazalo, ze jest to wina EA i beda musieli wybulic sporo pieniedzy na odszkodowania itp :) Mila zemsta za online passy ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No niestety ale miałem dane do origin i do xbl takie same. Nie zdawałem sobie z tego sprawy, bo przecież konto XBL tworzyłem ponad 3 lata temu, a konto Origin ledwie dwa tygodnie temu i akurat musiałem użyć tego samego hasła :F

Tydzień temu ponad wrzucałem w dziale X360 linka do strony z promocją punktów. Sam trochę ich nahapałem. Teraz już ich nie mam :[

Opublikowano

No to chyba wszystko jasne =/

Jak masz konto na Polske to dzwon do supportu, konto zawiesza ci na 25 dni i oddadza punkciki.

Opublikowano

No ale zaraz, przeciez wlam na serwery EA tez na bank nie nalezy do najprostrzych... Niby w jaki sposob ktos sie wlamal, nieznajac ani maila, ani hasla?

Opublikowano

Gówniane zabezpieczenia na serwerach będą wychodziły obecnie co raz częściej. Jeżeli jedna z firm hostingowych w Polsce potrafi trzymać hasła swoich użytkowników w niezakodowanych plikach tekstowych to o czym my rozmawiamy. Tak to już jest jak oszczędza się na rzeczach, które są bardzo istotne a wprowadza się debilne rozwiązania jak Origin.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Sony właśnie opublikowało swój finansowy raport w którym podała że w poprzednim kwartale dostarczyła do sklepów 3,7 miliona PS3. Tak więc przewaga x360 nad PS3 w ilości sprzedanych konsol wynosi już tylko 2,07 miliona. Zapowiada się że będzie to najlepszy rok PS3. Dodatkowo z danych przedstawionych przez Sony i Nintendo wynika że PS2 ma przewagę nad DS wynoszącą 4,4 miliona. Słabnąca sprzedaż DS powoduje że to PS2 może pozostać najlepiej sprzedającą się konsolą w historii.

X360 shipped - 57.6

PS3 shipped - 55.53

Różnica - 2.07

Capture2.jpg

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Jest szansa że w tym roku PS3 prześcignie X360 w ilości konsol dostarczonych do sklepów. Natomiast jest już pewne że stanie się to w pierwszym kwartale 2012 roku.

http://www.vgchartz....hin-2m-of-x360/

Pod warunkiem, że Microsoft dalej nie zrobi obniżki ceny. PS3 dogania X360 tylko dlatego, że Microsoft na to pozwala. Obecny rok rozliczeniowy z tego co pamiętam przynosi największe od 6 at zyski dla X360.

Opublikowano

Brawa dla Sony, dokonają tego w ostatnim roku generacji :D

xD

Juz widze te zastepy fanbojow Sony mdlejacych ze szczescia i spuszczajacych sie pod tym mega newsem ;P

Opublikowano

Podniecać się nie ma czym, ale warto pamiętać, która konsola ma dłuższy staż na rynku. W tym świetle dogonienie przez PS3 Xboxa360 jakimś osiągnięciem jednak jest.

Opublikowano

Warto tez pamietac, jak wygladaly poprzednie generacje i przez ten pryzmat patrzec na ten wynik (o ile dojdzie do wyprzedzenia w ilosci sprzedazy).

Opublikowano

Podniecać się nie ma czym, ale warto pamiętać, która konsola ma dłuższy staż na rynku. W tym świetle dogonienie przez PS3 Xboxa360 jakimś osiągnięciem jednak jest.

Pomijając fakt, że poprzednik X360 sprzedał się w ilości 24 mln, a poprzednicy PS3 w ilości 250-300 mln :P

Opublikowano

No, sprawiedliwie trzeba przyznać, że Microsoft ładnie się wybił na tej generacji (+ Sony na kilku polach dało d*py, co tylko to wybicie ułatwiło).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.