Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

wybrane cytaty z działu składki PSN :)

"Składki w 5 tylko do 18 listopada!"

"Przypominam o składce, bo już niedługo nie będzie można robić takich składek:)"

Coś czuje, że BF3 był gwoździem do trumny, perwera się zrobiła i tyle, za dużo tego było w sieci.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 295,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Mnie najbardziej rozwala jak piszą, że się składają bo ceny są za wysokie, a w dziale o składkach widzę zrzutę na Mass Effect 2 bo wyjdzie po 50 zł, gdy na legalu w sklepie można kupić za 80 zł nówkę :P

Tak jak piraci, c*uj, że grę X można kupić w klasyku za 30 zł w sklepie, trzeba ściągnąć z torrenta :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

To mimo wszystko nie to samo, don.

Dobra, wiec Ci co skorzystali na BF3 niech sie ciesza, koniec ze skladkami. Mam na dysku 6 gier zakupionych w skladkach (z czego mam gry, ktore kupilem wczesniej w wersji pudelkowej, sprzedalem i znowu kupilem w wersji PSN). Temat sie konczy, trudno, plakac nie bede. ;)

Opublikowano

Juz wiem co boli tak Medrka. Teraz na na 360tce mozna robic "legalnie" skladki 3 osoby, a na PS3 tylko we dwie xD

we 3 to online dla wszystkich w tej samej chwili, konto może lecieć dalej bez ograniczeń + przenoszenie licencji co roku.

A jak ktoś korzysta z tanich kont to spokojnie może kupić za 1/10 ceny.

Mendruś nieźle się zaciął ^_^ ciekawi jego logika, bo składki z obcymi na forum są super ale jak chodziło o ceny Golda to nie uznaje takiego allegro bo są ''niewiadomego pochodzenia'' liczy tylko zdrapki ze znanych sklepów. Już uj z tym że na allegro dostajesz zdjęcia zdrapki lub możesz wybrać opcję wysyłki tej zdrapki do domu xD

Opublikowano

Chu.jowo troche z tymi składkami ale sami sobie zyski obcinają bo nie wierze ze ci co kupowali w składkach beda robic to oddzielnie.

Opublikowano
  • Autor

To Call Of Duty! Oderwana głowa powinna przyjebać w kamerę.

Opublikowano

Nie gralem w singla bf3 ale zgaduje ze tam nawet nie było blisko do takiej akcji

Opublikowano

Spoko. W następnej części będziemy mogli wbiec do podstawówki czy innego przedszkola z karabinem (oczywiście w ramach jakiejś "supertajnej akcji kołwert ops") i wyżyć się w HD3D za ograniczenie składek, walkę z tanimi MSP, czy Stonę twierdzącego, że PC gaming żyje. A w międzycasie o MW4 będzie mówić każda stacja i szmatławiec na świecie... :sorcerer:

Edytowane przez Accoun

Opublikowano
  • Autor

Nie zdziwi mnie jak Activision widząc kiedyś tam, że COD traci na popularności, w akcie desperacji wrzucą scenę retrospekcji ukrzyżowania Jezusa, gdzie będziemy wbijać gwoździe.

Opublikowano

A ja mam inne pytanie, skoro jest WW3 to co ta rodzinka z USA robi na wakacjach w Londynie, to nie ma żadnego sensu.

EDIT: no właśnie, w No Russian zabijaliśmy kacapów, tutaj jest rodzinka z JU ŁES END EJ! Będzie nagonka w mediach bo amerykańskie dziecko >>>>>>>>>>>>>> setki Rosjan.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

To jest CoD....

Opublikowano
  • Autor

Activision i tak łatwo ta nagonkę zgasi, bo w grze będzie jak w Modern Warfare 2 wyskakiwał 40 razy komunikat, czy chce się pominąć kontrowersyjne treści.

Opublikowano

Ta gra nie jest "od 18 lat"?

Opublikowano

Która matka daje dziecku możliwość kręcenia się w kółko, gdzie byle upadek powoduje, że to dziecko znajduje się na środku ulicy?

Co za szajs.

Opublikowano

Która matka daje dziecku możliwość kręcenia się w kółko, gdzie byle upadek powoduje, że to dziecko znajduje się na środku ulicy?

Co za szajs.

DOkładnie. Już te setki anulowanych pre-orderów. :D

Opublikowano

Co za szajs.

Szajs nie szajs,ale pałke przegieli deczko.

Opublikowano

Kolejne tabu, które pada. W filmach odchodzą takie akcje to czemu nie w grach. To jest w końcu gra od 18 lat i kij mnie to obchodzi komu grę sprzedadzą. Nie ma co uszczęśliwiać na siłę jak w Australii.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Zgadzam się z DonSterydo. Tabloidy, TV, filmy - z każdej strony jesteśmy bombardowani podobnymi scenami (come on, nawet krwi nie ma) i nikogo to nie mierzi. A, że w grze 18+ to skandal ma być.

Opublikowano

Nie wiem czy pamiętacie, ale w Falloucie 2 można było podejść i strzelić dzieciakowi z Desert Eagla między gały

Opublikowano

Skandalem bym tego nie nazwał, ale tanim chwytem który ma przyciągnąć graczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.