Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dodam jeszcze, że trailer Hitmana będzie pokazywany tuż przed samym show, a zwiastun Darksiders 2 - w trakcie reklam.

Podobno też Geoff Keighley pisał na tłiterze, że nowych zapowiedzi ma być łącznie 6 - czyli The Last of Us, gra od Epica, od Bioware, najprawdopodobniej Tony Hawk, co jeszcze? Chyba, że zwyczajnie trollował jak to ma w zwyczaju, ale miejmy nadzieję, że nie...

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 13,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.   sonyboje

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tu działa dobrze     http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.9.2.swf?uri=mgid:arc:video:spike.com:82baec49-74d7-4915-b6af-54d2c2d36450&type=network&ref=www.spike.com&a

• VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

Kojima Productions robi MGS5, a Platinum Games tego shita. To w ogóle nie wygląda jak MGS.

Pierwszy trailer zapowiadał grę w MGSowych standardach, teraz czuję się zażenowany bo kiedyś byłem dużym fanem serii.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Pewnie to się nadaje bardziej do tematu o Rising, ale co tam.

Ja to widzę tak: to będzie bardzo fajny, jeśli nie świetny, slasher (ci goście zrobili Nettkę), ale to nie będzie MGS. Mnie najbardziej zszokowało w sumie czcionka i jarmaczny jakiś taki design i reżyseria. I faceci w garniakach.

Cholera, sam nie wiem co tym myśleć. Czekam na MGS5.

EDIT: Ej, a może to jakiś spin-off spin-offa? Wersja na PS Store?

EDIT2: Co to znaczy w ogóle znaczy Revengeance? Rezemsta? Lulz.

EDIT3: To nie wróży dobrze innym zapowiedziom na VGA. Znowu niby fajnie, a połowa z tych fajności okazuje się być kupą.

Edytowane przez Cahir aep Callah

Opublikowano

bo to nie jest mgS tylko MG :)

ogolnie może być fajna, efektowana gra z mgs'owa otoczką - NIC WIĘCEJ. Taki vanquish z inna postacią i troszkę innymi realiami :)

Opublikowano

No, ale jak Raiden tnie tego Gekko animacjami rodem z typowych slasherów z KKW to ręce opadają. Logo też nie MGSowe.

To miała być gra od KP, no ale trudno.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Niezłe, dobry design Raidena.

Opublikowano

Ludziom lubiącym slashery i nie znający MGSa pewnie się spodoba.

nie przepadam za slasherami i kochałem mgs'y (do pojawienia się mgs4) i podoba mi sie ta gra z trailera - dziwny jestem :<

Opublikowano

Bayonetta pod wzgledem gamplayu to moj ulubiony slasher. Tutaj widzę wszystko zostaje - płynny system walki i epickie starcia z bossami, ale bez durnej fabułki i ogólnej kiczowatej japońskości. Czego mógłbym chcieć więcej? Klimatu MGS nie ma, ale co tam, gierka na pewno bedzie zajedobra.

Opublikowano

No, ale jak Raiden tnie tego Gekko animacjami rodem z typowych slasherów z KKW to ręce opadają. Logo też nie MGSowe.

http://www.youtube.com/watch?v=AtM3PGyiQUc

To miała być gra od KP, no ale trudno.

Na końcu najlepsze :)

Edytowane przez darkgamer

Opublikowano

Tutaj widzę wszystko zostaje - płynny system walki i epickie starcia z bossami, ale bez durnej fabułki i ogólnej kiczowatej japońskości.

Bez kiczowatej japońskości? Lulz. :turned: O ile się z resztą Twojej wypowiedzi zgadzam, o tyle faceci w czerni i walka z Rayem, to idealny przykład tejże. ;)

Edytowane przez Cahir aep Callah

Opublikowano

Tego MGS'a robi Platinum Games (dawne Clover)? Jeśli tak, to jest szansa na dobrą grę.

Opublikowano

Czyli plotki sprzed kilku miesiecy okazaly sie prawda :D Zaj.ebiscie :)

Opublikowano

Tego MGS'a robi Platinum Games (dawne Clover)? Jeśli tak, to jest szansa na mega za(pipi)istą grę.

fixed

Opublikowano

Nawet nieźle to wygląda, takie pomieszanie Vanquisha z Bayonettą/DMC, tylko niech będzie więcej ludzkich przeciwników do cięcia, a nie jakieś mechy.

Opublikowano

To można gdzieś obejrzeć jakiegoś normalnego streama?

Opublikowano

Kojima Productions robi MGS5, a Platinum Games tego shita. To w ogóle nie wygląda jak MGS.

Pierwszy trailer zapowiadał grę w MGSowych standardach, teraz czuję się zażenowany bo kiedyś byłem dużym fanem serii.

Od pierwszego trailera pisałem, że ten Rising nie będzie miał wiele wspólnego z prawdziwym MGS, ale pod Move może być całkiem fajny.

Edytowane przez YETI