Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dodam jeszcze, że trailer Hitmana będzie pokazywany tuż przed samym show, a zwiastun Darksiders 2 - w trakcie reklam.

Podobno też Geoff Keighley pisał na tłiterze, że nowych zapowiedzi ma być łącznie 6 - czyli The Last of Us, gra od Epica, od Bioware, najprawdopodobniej Tony Hawk, co jeszcze? Chyba, że zwyczajnie trollował jak to ma w zwyczaju, ale miejmy nadzieję, że nie...

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 13 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.   sonyboje

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tu działa dobrze     http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.9.2.swf?uri=mgid:arc:video:spike.com:82baec49-74d7-4915-b6af-54d2c2d36450&type=network&ref=www.spike.com&a

• VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

Kojima Productions robi MGS5, a Platinum Games tego shita. To w ogóle nie wygląda jak MGS.

Pierwszy trailer zapowiadał grę w MGSowych standardach, teraz czuję się zażenowany bo kiedyś byłem dużym fanem serii.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Pewnie to się nadaje bardziej do tematu o Rising, ale co tam.

Ja to widzę tak: to będzie bardzo fajny, jeśli nie świetny, slasher (ci goście zrobili Nettkę), ale to nie będzie MGS. Mnie najbardziej zszokowało w sumie czcionka i jarmaczny jakiś taki design i reżyseria. I faceci w garniakach.

Cholera, sam nie wiem co tym myśleć. Czekam na MGS5.

EDIT: Ej, a może to jakiś spin-off spin-offa? Wersja na PS Store?

EDIT2: Co to znaczy w ogóle znaczy Revengeance? Rezemsta? Lulz.

EDIT3: To nie wróży dobrze innym zapowiedziom na VGA. Znowu niby fajnie, a połowa z tych fajności okazuje się być kupą.

Edytowane przez Cahir aep Callah

Opublikowano

bo to nie jest mgS tylko MG :)

ogolnie może być fajna, efektowana gra z mgs'owa otoczką - NIC WIĘCEJ. Taki vanquish z inna postacią i troszkę innymi realiami :)

Opublikowano

No, ale jak Raiden tnie tego Gekko animacjami rodem z typowych slasherów z KKW to ręce opadają. Logo też nie MGSowe.

To miała być gra od KP, no ale trudno.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Niezłe, dobry design Raidena.

Opublikowano

Ludziom lubiącym slashery i nie znający MGSa pewnie się spodoba.

nie przepadam za slasherami i kochałem mgs'y (do pojawienia się mgs4) i podoba mi sie ta gra z trailera - dziwny jestem :<

Opublikowano

Bayonetta pod wzgledem gamplayu to moj ulubiony slasher. Tutaj widzę wszystko zostaje - płynny system walki i epickie starcia z bossami, ale bez durnej fabułki i ogólnej kiczowatej japońskości. Czego mógłbym chcieć więcej? Klimatu MGS nie ma, ale co tam, gierka na pewno bedzie zajedobra.

Opublikowano

No, ale jak Raiden tnie tego Gekko animacjami rodem z typowych slasherów z KKW to ręce opadają. Logo też nie MGSowe.

http://www.youtube.com/watch?v=AtM3PGyiQUc

To miała być gra od KP, no ale trudno.

Na końcu najlepsze :)

Edytowane przez darkgamer

Opublikowano

Tutaj widzę wszystko zostaje - płynny system walki i epickie starcia z bossami, ale bez durnej fabułki i ogólnej kiczowatej japońskości.

Bez kiczowatej japońskości? Lulz. :turned: O ile się z resztą Twojej wypowiedzi zgadzam, o tyle faceci w czerni i walka z Rayem, to idealny przykład tejże. ;)

Edytowane przez Cahir aep Callah

Opublikowano

Tego MGS'a robi Platinum Games (dawne Clover)? Jeśli tak, to jest szansa na dobrą grę.

Opublikowano

Czyli plotki sprzed kilku miesiecy okazaly sie prawda :D Zaj.ebiscie :)

Opublikowano

Tego MGS'a robi Platinum Games (dawne Clover)? Jeśli tak, to jest szansa na mega za(pipi)istą grę.

fixed

Opublikowano

Nawet nieźle to wygląda, takie pomieszanie Vanquisha z Bayonettą/DMC, tylko niech będzie więcej ludzkich przeciwników do cięcia, a nie jakieś mechy.

Opublikowano

To można gdzieś obejrzeć jakiegoś normalnego streama?

Opublikowano

Kojima Productions robi MGS5, a Platinum Games tego shita. To w ogóle nie wygląda jak MGS.

Pierwszy trailer zapowiadał grę w MGSowych standardach, teraz czuję się zażenowany bo kiedyś byłem dużym fanem serii.

Od pierwszego trailera pisałem, że ten Rising nie będzie miał wiele wspólnego z prawdziwym MGS, ale pod Move może być całkiem fajny.

Edytowane przez YETI