dzikamruwka 0 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Miałem podobnie u mnie pomogło wylogowanie się z battleloga i ponowne zalogowanie może u ciebie też to pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza
TakeshiX 50 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Miałem podobnie u mnie pomogło wylogowanie się z battleloga i ponowne zalogowanie może u ciebie też to pomoże piszesz o wersji ps3 ? bo jak szukałem info na necie to działa to ale na pc i u mnie nic nie dało. pomogło dopiero: Spróbuj może dezaktywować slota i aktywować go jeszcze raz. zrobiłem to dopiero wczoraj wieczorem bo obawiałem się większych komplikacji ale po "poradach" jakie otrzymałem od EAhelp już nic gorszego nie mogło się stać. oczywiście na mailową odpowiedź pewnie bym czekał do dziś, więc zadzwoniłem w środę: miły pan stwierdził że aktywował B2K jeszcze raz i żebym ściągnął i zainstalował dodatek jeszcze raz. oczywiście to nic nie dało, więc jakaś pani wpadła na pomysł że wyśle mi nowy online pass od wersji limitowanej z bezpłatnym B2K. co dziwne konsola przyjęła nowy op przy aktywnym starym (tzn ściągnął się i zainstalował), tylko że na nim w ogóle nie mogłem grać online : gra w kółko prosiła o podanie/ponowne pobranie op. za kolejnym razem wklepałem stary kod i wróciłem do sytuacji z niedziałającym B2K. pomógł dopiero sposób Yakubu: przez www dezaktywowałem wszystkie ps3 i aktywowałem u siebie. narazie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Jakbys dostal jeszcze raz kod z limitki, to podziel sie/odsprzedaj xD Cytuj Odnośnik do komentarza
TakeshiX 50 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 (edytowane) Jakbys dostal jeszcze raz kod z limitki, to podziel sie/odsprzedaj xD dostałem tylko raz i w środę pisałem mail'a że nic to nie dało. pewnie odpowiedzi się nie do czekam a dzwonić/informować, że sam to naprawiłem w czwartek, nie mam zamiaru skoro zainteresowanie EA jest takie a nie inne. sam nowy online pass pobralem na moim koncie ale chyba się nie aktywował ... nie wiem czy Ci zadziała i przy okazji mi nic nie namiesza znowu ale proszę ... pm daj znać czy działa Edytowane 10 Lutego 2012 przez TakeshiX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Powrot do Karkland jest w limitkach wraz z Online Passem czy jest na to osobny kod w pudelku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wraz z Online Passem. Cytuj Odnośnik do komentarza
matik177 0 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ma ktoś na sprzedaż to DLC Powrót do Karkand? Chętnie kupię! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ma ktoś na sprzedaż to DLC Powrót do Karkand? Chętnie kupię! Na pss maja Cytuj Odnośnik do komentarza
matik177 0 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 wow dzięki nie wiedziałem! XD tak na serio to chciałem taniej odkupić od kogoś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Wrong adress. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
matik177 0 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 To tylko mi powiedzcie co lepsze: Walka w zwarciu czy Powrót do Karkand? Muszę się na jedno tylko zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Walka w zwarciu to bardziej CODowe mapki, BtK to normalne mapki z bf wiec kwestia co ci bardziej pasi. Mi osobiscie chyba jednak ten nowy dodatek bardziej odpowiada - jak gram to z podstawki sekwana/metro/szczyt d. btk jakos mnie nie porwal Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 To tylko mi powiedzcie co lepsze: Walka w zwarciu czy Powrót do Karkand? Muszę się na jedno tylko zdecydować. Jak lubisz Bf-a to BtK(maszyny),jak COD to w zwarciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
matik177 0 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Wie ktoś może gdzie mogę kupić jakoś taniej albo w podobnej cenie jak na ps store jakiś kod do BtK? Bo mogę kupić za 50zł slot i wg mnie to drogo czy to niezła cena? Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 (edytowane) jak zaufana osoba i cie nie wydupcy to bierz nie wiem czy gdzies jest taniej. edyta. chociaz btk jest chyba za 14.99 e wiec ja nie rozumiem po co sie skladac i kombinowac:S Edytowane 23 Czerwca 2012 przez danielskii Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 B2K kosztuje 54 zl, to po co kombinowac? Co to za slot za 50 zl Cytuj Odnośnik do komentarza
matik177 0 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 ale żeby kupić z ps store za 54zł to muszę kupić od razu 100zł bo mniej chyba nie ma ( bo nie chce kombinować z kartami kredytowymi itp ) a chcę tylko b2k to nie będę stówy wydawał bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Idź do tego działu i napisz że szukasz drugiego do składki: http://www.psxextreme.info/topic/82526-tylko-skladki-na-gry-pss-komentarz-warn-pierwszy-post/page__st__4780 Utworzycie nowy profil,na niego ściągacie dodatek i wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi