December 19, 201114 yr Finał był, więc można zacząć tworzyć teorie co będzie w sezonie numer 7, czy Debra wyda brata? A może jej miłość jest zbyt wielka i nie przeszkodzi mu w byciu tym kim jest? Mam nadzieję także, że LaGuerta zginie w pilocie.
December 20, 201114 yr myślę, że sezon będzie się koncentrował na luisie i będzie tak samo chu.jowy jak ten o ile nie gorszy. uratować ten serial w tym momencie może już tylko robo-doakes.
December 20, 201114 yr Komputerowiec, z miłości do Dextera, weźmie wszystkie zarzuty na siebie, a Masuka rzuci na Debrę czar Imperius.
December 20, 201114 yr A tak na powaznie to po slabym 6 sezonie, tragicznym Hanksem oraz miernymi dialogami boje sie, ze rozwiaza to tak, ze Dexter podbiegnie do niej, wsadzi strzykawe, upozoruje jakis upadek etc. i skonczy sie "omg wtf jaki mialam zrypany z milosci do ciebie sen olololol mordowales w nim omg eleven11" Bo jak do tej pory absurdy w tym sezonie wlasnie na to wskazuja. To juz nie jest dexter, to jaka luzna adaptacja prison break.
December 21, 201114 yr Mamy już tytuł pierwszego odcinka następnego sezonu- "Doakes Returns" http://www.imdb.com/...isodes#season-7 Edited December 21, 201114 yr by Codename
January 10, 201214 yr mam nadzieje ze 7 sezon bedzie mial 1 odcinek no góra 2. w 1 Dexter dostaje kule miedzy oczy, bo po 1 sezonie w kazdym nastepnym jego postac coraz bardziej w(pipi)ia i gdyby nie on ten serial bylby lepszy w 2 Debra standardowo znajdzie nowego kochanka na nowy sezon i go przeleci i koniec. I mozna spalic scenariusz na kolejne serie
January 13, 201214 yr Sezon szósty Dexter zakończył się shockerem, którego tak bardzo (przynajmniej u mnie) brakowało w sezonie piątym. Pewnie wiele osób spodziewało się, że do tego w końcu dojdzie, ale raczej na koniec serialu, a nie sezonu, gdzie w perspektywie mamy jeszcze co najmniej dwa kolejne. Obecny showrunner, Manny Coto, potwierdza, że Showtime wcale nie planuje na chwilę obecną zakończenia serialu na 8. sezonie (wbrew nowinkom z zeszłego miesiąca, kiedy przedstawiciele stacji mówili, iż ósmy będzie prawdopodobnie ostatnim). Zapowiedziano też większą niż w poprzednich seriach obecność flashbacków, z których dowiemy się więcej o przeszłości i Dextera, i Debry, jako że uczucie tej drugiej do przyrodniego brata ma być jednym z głównych wątków serialu. Coto jest podekscytowany wizją "Dextera - seryjnego mordercy - pracującego na policji, w której szefem jest jego siostra, znająca tajemnicę brata" - przemawia to za tym, że Debra utrzyma sekret Dextera (póki co) w tajemnicy. Zapowiedział też "pokazanie widzowi tego, czego ten się nie spodziewał", co prawdopodobnie sugeruje, że między Dexterem a Deb nawiąże się romans.Siódmy sezon "Dextera" wraca jesienią 2012 roku, a ósmy rok później. OCH,UJ Edited January 13, 201214 yr by kad2
January 14, 201214 yr Stawiam, ze bossem w sezonie 7 bedzie stazysta Masuki a w 8 ta psycholog, ktorej Debra sie spowiadala.
January 14, 201214 yr 7 sezon - jakiś zabójca zafascynowany Dexem (był podobno ktoś taki w 6, nie wiem bo nie oglądałem) + romans Debry i Dexa, na koniec sezonu wszyscy dowiadują się o tajemnicy Dexa 8 sezon - Dex ucieka przed wszystkimi, przy okazji zabijąc jakiegoś kolejnego seryjnego zabójcę, na koniec idzie do paki 9 sezon - Dex tępi frajerów w więzieniu (będzie miał dużo do roboty:D) na koniec umiera na krześle A tak na poważnie to: LOL. Ciągnąć w kółko to można seriale komediowe albo kreskówki dla dorosłych ala South Park, bo w tego typu produkcjach nie ma ciągłości fabularnej, no ale tutaj? Jakby miał jeszcze pewność, że te kolejne sezony będą stać na wysokim poziomie... Edited January 14, 201214 yr by Kre3k
April 21, 201214 yr Author http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,11561951,Nowa_kobieta_w_zyciu_Dextera.html ohnoes!
April 22, 201214 yr Author W sumie pomysł z ruchaniem Debry nie taki niemożliwy, ale obstawiam, że ona teraz będzie cały sezon miała siostrzano-braterską rozkminę, a Dex będzie na boku se wesoło mordował z tą nową szpulą.
June 26, 201213 yr Mam dobre info panowie, jednak serial skończy się na 8 sezonie. http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/22659/Producentka_Dextera_o_dwoch_finalowych_sezonach_serialu/
July 13, 201213 yr Dobrze, że zostały tylko dwa sezony. Jest szansa, że nie będą one jakimiś nędznymi zapychaczami jak 5 i 6, a odkrycie Debry, która ma być game-changerem nie zostanie odsunięte na bok jak śmierć Rity, która też miała wszystko zmienić.
July 13, 201213 yr Author Podjarałem się, chociaż pewnie Deb będzie przez długi czas wiedzieć tylko o tym jednym zabójstwie.