Skocz do zawartości

Nowa ankieta dla konsolowych graczy! - badanie na potrzeby pracy magisterskiej

Featured Replies

Opublikowano

Witam ponownie!

:)

Niespełna dwa lata temu przeprowadzałem badanie na potrzeby pracy licencjackiej (seminaryjnej

;) ). Dzięki Wam owa praca została obroniona i obecnie mogę przeprowadzić kolejne badanie, tym razem jednak na potrzeby pracy magisterskiej :) Ostatnio udało mi się uzbierać 793 odpowiedzi w niespełna tydzień, za co serdecznie, jeszcze raz, Wam bardzo dziękuję! Wyniki opublikowałem na swoim blogu: graczem-od-dziecka.blogspot.com oraz na forum i w przypadku tego badania postąpię tak samo. Ankieta jest naprawdę krótka i przyjemna ;) Cel badania opisałem na blogu, do którego odsyłam w przypadku gdyby ktoś zechciał się z nim zapoznać lub zgłosić swoje uwagi, sugestie, opinie.

Z góry dziękuję za Wasz poświęcony czas!

Bezpośredni link do ankiety:

http://www.ebadania....50493b426fbb606

Czas potrzebny na jej wypełnienie: 1-2 minuty

Z konsolowym pozdrowieniem,

Schemat

Edytowane przez Schemat

• Odpowiedzi 48
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak gwoli ścisłości, czemu nie ma opcji "nic nie przekona mnie do dystrybucji cyfrowej"?

• Z przyjemnością chciałbym powiadomić, iż zakończyłem opracowywyanie wyników owej ankiety Chciałbym z tego miejsca wszystkim serdecznie podziękować za poświęcony czas na potrzeby mojego badania. Wszel

Opublikowano

Zrobione, pozdrawiam.

Opublikowano

Wypelniona.

Opublikowano

Zrobione.

Opublikowano

poszło

Opublikowano

Również wypełniłem, prosta i szybka ankieta. Pozdrawiam.

Opublikowano

pojszło

Opublikowano

Cieszę się, że mogłem pomóc (i szczerze mówiąc myślałem, że jak na ankietę na potrzeby pracy magisterskiej to pytania będą bardziej szczegółowe).

Opublikowano

Cieszę się, że mogłem pomóc (i szczerze mówiąc myślałem, że jak na ankietę na potrzeby pracy magisterskiej to pytania będą bardziej szczegółowe).