February 10, 201214 yr Witam ponownie! Niespełna dwa lata temu przeprowadzałem badanie na potrzeby pracy licencjackiej (seminaryjnej ). Dzięki Wam owa praca została obroniona i obecnie mogę przeprowadzić kolejne badanie, tym razem jednak na potrzeby pracy magisterskiej Ostatnio udało mi się uzbierać 793 odpowiedzi w niespełna tydzień, za co serdecznie, jeszcze raz, Wam bardzo dziękuję! Wyniki opublikowałem na swoim blogu: graczem-od-dziecka.blogspot.com oraz na forum i w przypadku tego badania postąpię tak samo. Ankieta jest naprawdę krótka i przyjemna Cel badania opisałem na blogu, do którego odsyłam w przypadku gdyby ktoś zechciał się z nim zapoznać lub zgłosić swoje uwagi, sugestie, opinie. Z góry dziękuję za Wasz poświęcony czas! Bezpośredni link do ankiety: http://www.ebadania....50493b426fbb606 Czas potrzebny na jej wypełnienie: 1-2 minuty Z konsolowym pozdrowieniem, Schemat Edited February 10, 201214 yr by Schemat
February 10, 201214 yr Cieszę się, że mogłem pomóc (i szczerze mówiąc myślałem, że jak na ankietę na potrzeby pracy magisterskiej to pytania będą bardziej szczegółowe).
February 11, 201214 yr Cieszę się, że mogłem pomóc (i szczerze mówiąc myślałem, że jak na ankietę na potrzeby pracy magisterskiej to pytania będą bardziej szczegółowe).