Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIFA Uefa Euro 2012

Featured Replies

Opublikowano

dokladnie, w ogole bedzie opcja grac o innej godzinie niz noc ? 0 klimatu, nawet nie rowna sie z tym, co mielismy w poprzednich edycjach.

1800 MS Points, raptem 10 nowych osiagniec, zaczynam sie zastanawiac, czy kupie.

• Odpowiedzi 183
  • Wyświetleń 60,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

no byłby to dla mnie dramat, bo czekam na tę grę od czasu jak Platini wyciągnął kartke Poloń - Ukrain. Wolałbym, żeby GTA V nigdy nie wyszło, niż Euro 2012. A najgorzej to już bym się wkurzył, jakby

• Liczę na jakieś przygody. Np: Półfinał na Narodowym w Polsce odwołany z przyczyny że "stadion zamknięty z powodu otwarcia" Albo zamiast meczów na nowym estadio we Wrocławiu, za kolejne parę $ będzie

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

kicha totalna. To rozwiązanie ma same minusy   - brak wersji pudełkowej, to brak pamiątki dla gracza z mistrzowstw europy w naszym kraju ( takiej wersji bym nigdy nie odsprzedał ) - dlc... czyli br

Opublikowano

menusy prześliczne :)

Mamba i co ,że 4 piłki ...jak to najmniej xd

Opublikowano

a wiadomo coś czy edycję konsolowe dostaną wydanie w pudełku tak jak na pc,kod w pudełku?

Opublikowano

Orson cieszę się że nie odstajemy od towarzystwa :)

a wiadomo coś czy edycję konsolowe dostaną wydanie w pudełku tak jak na pc,kod w pudełku?

słyszałem że ma być wypuszczone pudełko z doładowaniem PSN za 100zł ze znaczkiem EURO, czyli z przeznaczeniem na zakup tego DLC (ale możesz wydać to na cokolwiek) , które będzie za 79-89zł

Edytowane przez black mamba

Opublikowano

Orson cieszę się że nie odstajemy od towarzystwa :)

słyszałem że ma być wypuszczone pudełko z doładowaniem PSN za 100zł ze znaczkiem EURO, czyli z przeznaczeniem na zakup tego DLC (ale możesz wydać to na cokolwiek) , które będzie za 79-89zł

przeszukalem sklepy internetowe i na razie zaden tego nie oferuje

Opublikowano

to skoro tak to daliby po prostu płytę za 90 zł w normalnym pirknym pudełeczku

Opublikowano

czemu zawsze noc w czasie meczu :(

Opublikowano

http://youtu.be/cPMOonc0d-o

Nowy tryb Expedition.

Opublikowano

bo w dzień w piłke grają trampkarze
Opublikowano

Na mundialach gra się i w dzień :)

Podobno cena dodatku na PSStore ma kosztować 69zł :)

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

bo w dzień w piłke grają trampkarze

dziś pretendent do mistrza Polski grał w dzień.........

Opublikowano

Może troche późno i dziwne pytanie, ale znalazł ktoś może ile może zajmować dodatek? i mniej więcej porę wydania?

Edytowane przez RychuDTC

Opublikowano

probowal juz ktos sciagnac na 2 konsole?? Da sie to zrobic?

Opublikowano

no DLC wygląda zacnie, właśnie odpalam pierwszy meczyk, najlepsi z repry Polski :

Szczęsny 80

Piszczek 79

Błaszczykowski 80

Lewandowski 81

Opublikowano

Jakaś masakra. W życiu bym tego nie nabył.

Opublikowano

ta też zauważyłem ten fail, niektóre kraje mają jeszcze gorzej np Walia ma poprzekręcane nazwiska, nie wiem który u nich to Bale, chyba G.Belth to on :)

do tego na polskim fejsbuku EA uparcie reklamuje 26.04 jako polską premierę...dobrze wiedzieć

EDIT.

jestem po pierwszym meczu grupowym online (Portugalia-Turcja 4:0 na stadionie we Wrocławiu, grając na pl stadionie czułem się...dziwnie, disconnect i walkower 3:0) i juz wiem że online będzie grało się bardzo łatwo bo matchmaking jest taki jak w world cup 2010 czyli w fazie grupowej macie gwarantowanych januszy, dopiero późniejsze mecze dobiera już z osób które awansowały dalej itd

zabawny jest nagrany doping który słychać przy grze polską reprą, wygrywam a tu dostaje "Polacy nic się nie stało" xD, nagrywki są z meczów z Niemcami i Meksykiem czyli nagrali januszy :) ale efekt jest ok

PS. nienawidzę tej defaultowej kamery, dół jest blisko dalszy plan niewidoczny

Edytowane przez black mamba

Opublikowano

black mamba jak odpaliłeś ten dodatek ? u mnie jest opcja uefa euro , a tam tylko kup , albo wersja próbna . oczywiście mam zakupiony ten dodatek .