Opublikowano 14 kwietnia 201213 l dokladnie, w ogole bedzie opcja grac o innej godzinie niz noc ? 0 klimatu, nawet nie rowna sie z tym, co mielismy w poprzednich edycjach. 1800 MS Points, raptem 10 nowych osiagniec, zaczynam sie zastanawiac, czy kupie.
Opublikowano 14 kwietnia 201213 l tyle papuchy, za coś takiego. Czuję, że ktoś mnie chce wiotkim ujem w pysk strzelić
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l na tym filmiku prezentuje się już dużo lepiej, świetne menusy, dopicowana oprawa turniejowa, to u EA zawsze jest topowe i musi się podobać http://www.youtube.com/watch?v=kUGOmPAJiWQ&feature=player_embedded Polska 4gwiazdki (tzn teraz to są piłki) ou je Edytowane 15 kwietnia 201213 l przez black mamba
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l a wiadomo coś czy edycję konsolowe dostaną wydanie w pudełku tak jak na pc,kod w pudełku?
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l Orson cieszę się że nie odstajemy od towarzystwa a wiadomo coś czy edycję konsolowe dostaną wydanie w pudełku tak jak na pc,kod w pudełku? słyszałem że ma być wypuszczone pudełko z doładowaniem PSN za 100zł ze znaczkiem EURO, czyli z przeznaczeniem na zakup tego DLC (ale możesz wydać to na cokolwiek) , które będzie za 79-89zł Edytowane 15 kwietnia 201213 l przez black mamba
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l Orson cieszę się że nie odstajemy od towarzystwa a wiadomo coś czy edycję konsolowe dostaną wydanie w pudełku tak jak na pc,kod w pudełku? słyszałem że ma być wypuszczone pudełko z doładowaniem PSN za 100zł ze znaczkiem EURO, czyli z przeznaczeniem na zakup tego DLC (ale możesz wydać to na cokolwiek) , które będzie za 79-89zł przeszukalem sklepy internetowe i na razie zaden tego nie oferuje
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l http://www.ultima.pl...rk_100zl/i8830/ http://www.ultima.pl/xbox_live_1800_microsoft_points_pl_karta_euro_2012/i11553/ Edytowane 15 kwietnia 201213 l przez black mamba
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l to skoro tak to daliby po prostu płytę za 90 zł w normalnym pirknym pudełeczku
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l czemu zawsze noc w czasie meczu bo w dzień w piłke grają trampkarze
Opublikowano 21 kwietnia 201213 l Na mundialach gra się i w dzień Podobno cena dodatku na PSStore ma kosztować 69zł Edytowane 21 kwietnia 201213 l przez Dobos
Opublikowano 21 kwietnia 201213 l czemu zawsze noc w czasie meczu bo w dzień w piłke grają trampkarze dziś pretendent do mistrza Polski grał w dzień.........
Opublikowano 23 kwietnia 201213 l Może troche późno i dziwne pytanie, ale znalazł ktoś może ile może zajmować dodatek? i mniej więcej porę wydania? Edytowane 23 kwietnia 201213 l przez RychuDTC
Opublikowano 24 kwietnia 201213 l wow 69zł na polskim PSN, jak ktoś zainteresowany składką na 2 (po 35zet na głowe) to zapraszam do składkowego tematu http://www.psxextreme.info/topic/82526-tylko-skladki-na-gry-pss-komentarz-warn-pierwszy-post/page__st__4720 Edytowane 24 kwietnia 201213 l przez black mamba
Opublikowano 24 kwietnia 201213 l no DLC wygląda zacnie, właśnie odpalam pierwszy meczyk, najlepsi z repry Polski : Szczęsny 80 Piszczek 79 Błaszczykowski 80 Lewandowski 81
Opublikowano 24 kwietnia 201213 l Polacy w UEFA Euro 2012 w nieoficjalnych strojach, bez orzełków... Grzegorz Lato czuwa :]
Opublikowano 24 kwietnia 201213 l ta też zauważyłem ten fail, niektóre kraje mają jeszcze gorzej np Walia ma poprzekręcane nazwiska, nie wiem który u nich to Bale, chyba G.Belth to on do tego na polskim fejsbuku EA uparcie reklamuje 26.04 jako polską premierę...dobrze wiedzieć EDIT. jestem po pierwszym meczu grupowym online (Portugalia-Turcja 4:0 na stadionie we Wrocławiu, grając na pl stadionie czułem się...dziwnie, disconnect i walkower 3:0) i juz wiem że online będzie grało się bardzo łatwo bo matchmaking jest taki jak w world cup 2010 czyli w fazie grupowej macie gwarantowanych januszy, dopiero późniejsze mecze dobiera już z osób które awansowały dalej itd zabawny jest nagrany doping który słychać przy grze polską reprą, wygrywam a tu dostaje "Polacy nic się nie stało" xD, nagrywki są z meczów z Niemcami i Meksykiem czyli nagrali januszy ale efekt jest ok PS. nienawidzę tej defaultowej kamery, dół jest blisko dalszy plan niewidoczny Edytowane 24 kwietnia 201213 l przez black mamba
Opublikowano 24 kwietnia 201213 l black mamba jak odpaliłeś ten dodatek ? u mnie jest opcja uefa euro , a tam tylko kup , albo wersja próbna . oczywiście mam zakupiony ten dodatek .