darkgamer 43 Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Nie wiem czy ktoś się interesuje nowym Stardustem ,ale premiera już była. tutaj trailer pl: http://www.youtube.com/watch?v=yGBeHCKv6uc a tu gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=C1ZGLdYaJe4 Gra jak dotąd zbiera bardzo dobre oceny,niektórzy nawet określają ,że jest niesamowita. Grał już ktoś,gra faktycznie taka dobra? Quote Link to comment
Sanryu 0 Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Za(pipi)ista Ja mam jednak slabosc do Stardusta, wiec moja opinia moze nie byc zbyt obiektywna Jednak mozesz triala przetestowac i sam sie przekonac. Quote Link to comment
YETI 10962 Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Obok Wipeouta jedyna gra, która ciągnie mnie do zakupu Vity. Quote Link to comment
pawelgr5 1460 Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Ktos może napisać ile jest trybów gry jak się to kupi bez DLC ?? Quote Link to comment
darkgamer 43 Posted February 25, 2012 Author Share Posted February 25, 2012 Jest ich tyle: Główne tryby gry: - Arcade (pięć planet z pięcioma levelami i na każdej planecie czeka boss) - Planets Mini-gry: - "Crush!" - "Disc Slide" - "Orbit Bomber" - "Rock & Roll" - "Trucker" A tutaj te z DLC: - "Endless" - "Bomber" - "Impact" - "Twin-Gun" Quote Link to comment
sentryandy 2 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Niesamowicie przyjemna gra, aż się łezka w oku kręci bo przypomina masę czasu z 2008 kiedy pierwszy raz zagrałem w SS HD. Gra jest chyba trochę łatwiejsza niż wersja z ps3, aczkolwiek nie sprawdziłem jeszcze wszystkich trybów. Quote Link to comment
Sylvan Wielki 4536 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Dokładnie. Gdy tylko nadarzyła się sposobność, to ja zakupiłem. Gra się wybornie, a oprawa zachwyca, jak dawniej. No i ta cena.... Quote Link to comment
Wolomin 7 Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Wczoraj zakupilem Stardusta i jestem poprostu zachwycony, gra sie swietnie (analogi w vicie to mistrzostwo swiata), i mam pytanie bo pokazal mi sie komunikat w lewym dolnym rogu ze odblokowalem przedmiot to wyslania w ,,near'' , moze mi ktos wytlumaczyc o co z tym chodzi???, i co znaczy ze po rozpoczeciu gry w lewym górnym rogu wywala info ze funkcje sieciowe zostaly wylaczone??? Quote Link to comment
winner 183 Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Jeśli gra wyświetla komunikat, że funkcje sieciowe zostały wyłączone tzn, że nie możesz podczas gry korzystać z party. Quote Link to comment
NewNickPL 50 Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Kurdę, od kilku godzin próbuję zrobić trofeum z przetrwaniem 10min w nieskończonym trybie i cienko to widzę, przekroczyłem barierę miliona punktów i już cała planeta była w przeciwnikach i innych strzelających gównach a ja już nie miałem dopalaczy w postaci dotykowych ekranów :S Wreszcie jakieś wymagające trofeum Quote Link to comment
sentryandy 2 Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Kurdę, od kilku godzin próbuję zrobić trofeum z przetrwaniem 10min w nieskończonym trybie i cienko to widzę, przekroczyłem barierę miliona punktów i już cała planeta była w przeciwnikach i innych strzelających gównach a ja już nie miałem dopalaczy w postaci dotykowych ekranów :S Wreszcie jakieś wymagające trofeum Mi wpadło przy drugiej próbie, ale 15 bomb to milion razy próbowałem i dupa. Quote Link to comment
NewNickPL 50 Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Znalazłem banalny sposób na 0 min przetrwania. W pewnym momencie po obu stronach planety pojawiają się samolocie co tylko lecą w stronę gracza i niczym nie strzelają, wystarczy zostawić jednego przy życiu i uciekać przed nim do czasu aż wyskoczy trofeum. Co do 15 bomb to trzeba uzbierać 15 ładunków do dekoracji czy rozwalić te zielone grzybki co są po przeciwnych biegunach. Quote Link to comment
NewNickPL 50 Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Czyli jak zaczynam z 10 (chyba) to mam uzbierać 5 czy mam zebrać 15 tych pomarańczowych kółeczek? Quote Link to comment
NewNickPL 50 Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 No, calak jest, i dodatek i podstawka, przyjemnie się grało, szkoda, że nie będzie nic więcej bo trochę niedosytu czuję. A z tymi ładunkami udało mi się zniszczyć chyba 4 statki i jeden ładunek spadł mi z nieba więc szybko wpadł trofik za to Quote Link to comment
pawelgr5 1460 Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Dziś kupiłem, świetna gra, tak jak kiedyś wersja na PS3 tak i wersja na PSV strasznie wciąga. Zapowiada się tak samo ciężko jak chodzi o tryb z bombami. 36zł za wersje z DLC to w przypadku takiej żywotnej gry naprawdę niewiele Quote Link to comment
Wolomin 7 Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 No, calak jest, i dodatek i podstawka, przyjemnie się grało, szkoda, że nie będzie nic więcej bo trochę niedosytu czuję. A z tymi ładunkami udało mi się zniszczyć chyba 4 statki i jeden ładunek spadł mi z nieba więc szybko wpadł trofik za to hehe mialem praktycznie identyczna sytuacje i trofeum wpadlo za trzecim razem, czekalem az dwa statki podleca do mnie blisko, uzylem bomby i rozwalilem je na raz ,poten uzylem jeszce jednej i po rozwaleniu trzeciego statku, jedna bomba spadla z ,,nieba'' Quote Link to comment
Fenikz 89 Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Te DLC jest potrzebne żeby odblokować wszystkie trofea? Quote Link to comment
Wolomin 7 Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 (edited) podstawa ma oddzielne trofea a dodatek oddzielne, ale zeby miec 100% przy tytule gry to tak. Jak wejdziesz w trofea to bez dodatku masz pokazane np 70% , gdy wejdziesz dalej wtedy masz dwie pozycje ,podstawa i dodatek, kazde ma oddzielny pasek procentow Edited March 31, 2012 by Wolomin 1 Quote Link to comment
easye 3333 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 jedna z pierwszych gier na Vite, a dopiero dzisiaj ja poznałem! Na dodatek szpil tworcow Resoguna, co czuc przy pierwszym wlaczeniu. Aktualnie w promocji kosztuje 14 zl, wiec jak ktoś jeszcze nie kupil to zdecydowanie polecam ! Quote Link to comment
Daffy 10530 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 pierwsza gra jaka kupilem jak stalem sie posiadaczem vity - gry tego studia mozna kupowac w ciemno, do tego zawsze sa dopracowane technicznie - na vicie 60fps i natywna rozdzielczosc, do mnie od czasow debiutu na amidze stardust to genialna arcadowa szpila i nie inaczej jest w tej firmie Quote Link to comment
easye 3333 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 a ktos pamieta czy dodatek kiedys byl przeceniony, bo nie wiem, czy od razu go nie wziac. Quote Link to comment
Daffy 10530 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 ja wtedy za 22zł lyknalem od razu pelna wersje z dodatkami - byla jakas promocja Quote Link to comment
Emtebe 2524 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Ja tak samo, full wypasiona wersja ze wszystkimi DLC była kiedyś w promocji. Quote Link to comment
easye 3333 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 zrobilem dzisiaj jakos 65% i jak tylko wroce do domu biore dodatek! Quote Link to comment
Recommended Posts