Opublikowano 5 czerwca 201212 l of us btw.fajne mieszkanie Edytowane 5 czerwca 201212 l przez darkgamer
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Haha. Wiedziałem - uncharted w innej kolorystyce. A miał być survival xD.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l a idz pan w dupe z tym the last of us - rewolucji nie ma. klon uncharted
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Haha. Wiedziałem - uncharted w innej kolorystyce. A miał być survival xD. Przecież jest survival, mało amunicji, więcej walki w zwarciu.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l 2 zdania o Vicie, 10 minut o wirtualnej książce, what? Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Hela
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Haha. Wiedziałem - uncharted w innej kolorystyce. A miał być survival xD. Przecież jest survival, mało amunicji, więcej walki w zwarciu. No dokładnie, zresztą pewnie wybrali fragment bardziej naładowany akcją. Jak dla mnie to wygląda póki co rewelacyjnie. Co nie zmienia faktu, że konferencja beznadziejna.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Europa dziękuje Sony za puszczenie najgorszej konfy na E3 o 3 nad ranem
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Konferencja Sony rownie zenujaca jak ta zaserwowana przez MS. Pojedyncze tytuly nie ratuja tej zenady. Jedyna nadzieja w Nintendo. PS. Najwiekszy zawod to The Last of Us ... Uncharted jak w morde strzelil =/ Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Ins
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Microsoft miał lepsze multiplatformy u siebie, a Sony 2 miażdżące exy na końcu.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l musieli rozdawac darmowe P+ zeby ludzie w ogole chcieli przyjsc :F (pipi)a, jak nintendo zawiedzie to sie w(pipi)ie. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Gdyby nie ta książka, a zamiast tego pokazali jeszcze jakieś gry na PSV + 5 minut więcej Kratosa to było by git. A tak to podobny poizo co konfa M$, czyli obie słabe.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Po jednej zapowiedzi od MS i Sony (Gearsy i Beyond). Tak, w przyszłym roku zobaczymy nextgeny Szkoda tylko, że dalej nie ma daty premiery TLoU. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Musimy poczekać na werdykt Mendrka, on nam powie czy była dobra i dlaczego.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l hahahah ale ZAL gorzej niz MS hahaha nie moge doczekac sie jutrzejszego posta mendrka na temat ze jednak konferencja sony byla lepsza i przedstawi na to FAKTY i book of spels to strzal w 10 hahahah to samo Yeti hahahah zal straszny last of us z survivalu zrobil sie uncharted w innym otoczeniu hahaha plus vouchery na roczny ps+ zeby pozniej mowili ze konferencja byla gruba Edytowane 5 czerwca 201212 l przez kubson