Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Odpalam filmik z Halo 4 i mam korytarzowy szuterek, który Xboxy tak "uwielbiają".

To jest dopiero niesamowite.

Tak, wiem. W Halo zawsze są takie krótkie korytarzowe sekwencje. Normalnie ma większe tereny ;)

Edytowane przez SzczurekPB

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Znowu klamiesz kulawy.

Jak przytaczalem kontrargumenty to je OMIJALES.

No, ale widac, ze po cichu marzysz o Xboksie, w koncu ogladales z nami na zywo konfe, a ps3 juz nie.

I dobrze, bo byla obiektywnie najslabsza :)

Wskaż gdzie.

Chciałem się z wami pośmiać z konfy MS, a Sony oglądałem na żywo z zaq'iem chociazby w PS Home, wymieniając się poglądami ;) Sorry, ale akurat Sony dało możliwość oglądania ich konfy na swej konsoli, w dodatku wewnątrz MMO o którym X360 może tylko pomarzyć ;)

Obiektywnie większość tu piszących za najgorszą konfę wskazuje tą od MS lub EA. Przypadek? I co teraz?

kto normalny korzysta z tego wynalazku jakim jest home?

?

nikt

Opublikowano

X360 moze pomarzyc o przezaje.bistym Home ? xD Idz do wojen jezeli chcesz dalej trollowac.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Obiektywnie większość tu piszących za najgorszą konfę wskazuje tą od MS lub EA. Przypadek? I co teraz?

Jakie obiektywnie? Konfa EA (pipi)owa? No srotfl.

A co do nie pisania że konfa Sony to żal... oglądało ją zyliard mniej userów tego forum, więc i mniej ludzi się wypowiada. Proste.

Konfa M$ to była kpina, jeśli Sony było gorsze, to nie mam pytań.

Opublikowano
nintendo-logo.jpg
Opublikowano

Tak, posiadaczom x360 pyta ściska zp owodu PS Home xD

weź bo to ludzie yebna na plecy ze śmiechu xD

Poczytaj posty między 3 a 5 rano pisane.

Opublikowano

Trochę zabawne jednak, że jednym z wymiarów survivalu w dzisiejszych czasach jest brak auto-regeneracji energii ;) Takie, kur.wa czasy. Niech tylko ktoś przypomni która gra jako pierwsza to wprowadziła :>

Podoba mi się motyw ojca i córki, na pewno będzie wiele ciekawych fabularnych zwrotów dzięki temu, bo motyw par madafaki i sex laski jest dosyć oklepany.

Opublikowano

A mi jeszcze jedna (dwie) rzecz nie daje spokoju hehehehe.

Xboxy ( z mazzem na czele) nie cierpią korytarzy i skryptów. Więc czemu jarają się H4?

Ok wiem to tylko taki etap...

Ale to jeszcze nic <rutkowski>

Dużo osób pisze, że ten gameplay z H4 przypominał nie wiem feelingiem, hudem czy czym tam Metroid Prime od Nintendo. A przecież mazz brzydzisz się i gardzisz grami N.

Więc jakim cudem jarasz się tym gameplayem H4?

HAHHHHHHHHHH?

Opublikowano

Nie dosc, ze Halo bedzie mialo otwarte przestrzenie, ma piekna grafike, to jeszcze ma nalecialosci z Metroid Prime => :wub: :wub: :wub:

Opublikowano

Ja już kiedyś jak widziałem jakiś gameplay z MP (bodajże ostatniego). To napisałem o "Halo z ważkami" akurat ważki jakieś latały ;p

Można wyczuć jakieś podobieństwo między tymi tytułami, chociaż nie wiem jakie ;p

Opublikowano

W ch.uj ludzi siedzi w PS Home, a oficjalne sklepy pchają się ze swoimi mikropłatnościami. W ch.uj contentu, to już nie to co kiedyś jak startowała beta. Teraz jest to pełnoprawny MMO social + gaming i proponuję każdemu wejść i rozejrzeć się. Żaden trolling. Ostatnio był mega update, doszło tyle lokacji że idzie się pogubić.

A to pół biedy, bo w USA mają tego jeszcze więcej, tam jest wsparcie wielu oficjalnych usług, są różne społecznościowe eventy, w kinie można obejrzeć darmowe odcinki co jakiś czas różnych rzeczy dostępnych w wypożyczalni, ect.

Ins - wierzę na słowo że będą otwarte przestrzenie, mimo że nie za bardzo były w tym gameplay'u pokazane. Naleciałości z Metroida - sorry ale Metroid mimo swej zaje.bistości, to nie wiem czy akurat w przypadku Halo będzie to zaleta. Jeszcze więcej kolorowych stworków. A co do grafiki... hm... chyba pozostaje też wierzyć na słowo.

Opublikowano

Podobno konferencja Microsoftu miala byc dostepna do obejrzenia na zywo na konsoli X360 z XBOX Live. Tylko gdzie - ja mam chyba innego X360 bo u mnie zupelnie nic nie bylo, zadnej aplikacji ani reklamy mowiacej o takiej mozliwosci. Lipa i tyle..... :confused:

Na szczescie podlaczylem kompa do TV przez HDMI i ogladalem konferencje w HD na 55". ;)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Wiem Slupek, ze wolisz press X to awesome ale mnie to nie interesuje ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A mi jeszcze jedna (dwie) rzecz nie daje spokoju hehehehe.

Xboxy ( z mazzem na czele) nie cierpią korytarzy i skryptów. Więc czemu jarają się H4?

Ok wiem to tylko taki etap...

Ale to jeszcze nic <rutkowski>

Dużo osób pisze, że ten gameplay z H4 przypominał nie wiem feelingiem, hudem czy czym tam Metroid Prime od Nintendo. A przecież mazz brzydzisz się i gardzisz grami N.

Więc jakim cudem jarasz się tym gameplayem H4?

HAHHHHHHHHHH?

Nigdy nie mówiłem nic o Metroid Prime. Nawet tej serii nie znam poza imieniem głównej bohaterki. Nie wiem gdzie są te naleciałości.

Opublikowano

@Ins

Ale ja nic złego nie napisałem teraz na H4 czy MP.

Tylko jestem zdziwiony faktem, że Mazz jara się grą która przypomina (gdzieś tam) grę od N.

Tyle i tylko tyle, eot.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

W UK ponoć xbl miał stream.

Żeby być sprawiedliwym, to ofkoz nie było idealnie w Ps Home, choć lepiej niż rok temu. Fakt, były problemy i niektórzy musieli wychodzić i wchodzić ponownie na początku (ja tylko raz tak musiałem, przed konfą gdy zapowiedzi były), sporadycznie sekundowe stop-klatki, i brak pełnego fullscreena HD (ale które MMO by wtedy to pociągło?). Rasy było tyle, że ciężko było podejść do ekranu by aktywować zoom :D Najbardziej wymowne było, że podczas gameplay'ów GoW i TLoU cała sala umilkła, nawet tacy tam pieniacze byli cicho :D Fajnie, że po wszystkim były jeszcze wywiady, również z tymi których zabrakło na scenie (np. goście od LBP). Np. ktoś pytał jak będzie wyglądał pojedynek Big Daddy vs. Nathan w tej napierdzielance od Sony.

Opublikowano

Kiedyś próbowałem obejrzeć stream z E3 w pshome. Od tamtej pory nigdy nie wszedłem ponownie do tej usługi...

@Stona

Pytanie do Ciebie ;]

Watch Dogs robi graficznie czy nic specjalnego? Pytanie bez sarkazmu, ukrytych podtekstów tylko jestem ciekaw Twojej opinie czy to tytuł na miarę next gen (graficznie)?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Słupek pewnie rok temu, faktycznie było sporo lipy ;)

Co do Watchdogs, to uznaję to za dobrą naprawdę grę, ale nie złapał mnie hype. Jasne, wyciąganie z samochodu, reakcje przechodniów, hackowanie wszystkiego wokół - ale to nie jest jeszcze taki wymarzony cyber punk, raczej gra z elementami :) Mimo to pewnie będzie to must have, ciekawie zapowiada się więc walka GTA V vs. Watchdogs .

Opublikowano

Watch Dogs graficznie zniszczylo wszystko. Ciekawe co pokaza na prezentacji UE4.

Opublikowano

Mendrek to było w 2009.

Prawdę mówiąc to kompletnie nie kumam porównań WD z GTA. Poza tym, że są samochody w obydwóch grach to więcej podobnych elementów nie zauważyłem.

Na początku również pomyślałem o GTA ale za chwilę pokazali, że to całkowicieeeeeee inna gra.

PS. Nie nawidze w grach Ubi tych (pipi)ych podkreśleń, znaczków, Matrixa i innego ch.ujstwa tak jak w AC. Niszczy to klimat gierek ;/

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Kiedyś próbowałem obejrzeć stream z E3 w pshome. Od tamtej pory nigdy nie wszedłem ponownie do tej usługi...

@Stona

Pytanie do Ciebie ;]

Watch Dogs robi graficznie czy nic specjalnego? Pytanie bez sarkazmu, ukrytych podtekstów tylko jestem ciekaw Twojej opinie czy to tytuł na miarę next gen (graficznie)?

W kąputerze Stony i tak będzie lepiej wyglądał! :)

Opublikowano

Wiem ;]

Stona takie gierki na Komunie odpalał 15 lat temu hehe.

Btw tak mi się przypomniało, przemegazajebisty był motyw w Watch Dogs z tymi światłami.

Opublikowano

Zawiodłem się na Most Wanted, bo myślałem, że będzie tuning :/ A z tego co pokazali, to nie wydaje mi się.

BEYOND zostawiło mi szczenę na podłodze. Wykonanie twarzy to poziom wyżej od L.A. Noire. Mroczny klimat też in plus.

The Last of Us graficznie miażdży, walka i łączenie przedmiotów wygląda fajnie, oby naprawdę był survival.

Watch Dogs przypomina klimatem Deus Ex (teorie spiskowe itp.). Patent z kontrolowaniem elektryczności bardzo na plus.

Gdzie GTA, chu.je :////

Opublikowano

mi się żal robi na samą myśl jak watch Dogs będzie prezentował się na ps3 i xbox360. choć z drugiej strony może wykorzystają silnik z ACIII, który na konfie e3 wyglądał rewelacyjnie