Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dopiszcie jakie gry są oficjalnie potwierdzone:

1. Castlevania: Lords of Shadow 2

2. Gears of War: Judgement

3. TLoU

4. South Park: Stick of Truth

5. Tomb Raider

I na 90% trailer Bioshocka.

Trailer z Bioshock będzie na 100% procent:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Ktoś się orientuje o której godzinie to będzie u nas?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Moze w swietle ostatnich plotek,pokaza jakis trailer Mirror's edge 2. Gdzie bedzie mozna ogladac stream z vga?

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Nie zdziwiłbym się jakby był trailer Destiny, za szybko Bungie miało odpowiedź na ten ostatni "wyciek" żeby nic nie szykowali.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

2YyvT.png

No zobaczymy :)

Ktoś jeszcze traktuje poważnie słowa Dorito Pope'a?

btw ile frajerów z foruma będzie czekać do 3 nad ranem? xD

Od dzisiaj jestem bezrobotny więc mogę frajerzyć po nocach :P

Opublikowano

Bardzo możliwe, na to by wskazywał tweet Mr Doritos, który się pojawił w momencie wycieku.

Opublikowano

plotka o Destiny = jestem frajerem i będe czekał do 3 w nocy :)

Opublikowano

2YyvT.png

No zobaczymy :)

ja i tak 24/h na forumku więc będę xD

Opublikowano

Ja tam bym aż tak nie generalizował.. ;)

Potencjalnych zainteresowanych podzieliłbym na 3 grupy:

1. Forumowicze przebywajacy np. w USA, gdzie o tej porze u nich będzie to dopiero wieczór.

2. Osoby pracujące na nocną zmianę, które mają dostęp do internetu.

i...

3. Frajerzy ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Ja tam bym aż tak nie generalizował.. ;)

Potencjalnych zainteresowanych podzieliłbym na 3 grupy:

1. Forumowicze przebywajacy np. w USA, gdzie o tej porze u nich będzie to dopiero wieczór.

2. Osoby pracujące na nocną zmianę, które mają dostęp do internetu.

i...

3. Frajerzy ;)

3,5 - osoby, których obowiązkiem będzie obejrzenie.

Ale i tak zobaczę całe, po prostu mam już rytuał oglądania takich eventów. Skoro TGS-y oglądam koło 4-5 rano to co za różnica czy coś jest o 3 ;)

Opublikowano

ja tam czekać nie bede do 3:00... budzik sobie ustawie na 02:45 i bedzie dobrze :)

Opublikowano

A ja wstanę o 9:00, zjem śniadanie, zaparzę kawę, obejrzę wszystkie trailery, po czym wejdę na forum i napiszę, "TLoU grą generacji! Xboty na kolana!!1!".

Właśnie tak będzie. ;)

Opublikowano

Trailer Bioszoka, Trailer TLoU (najważniejsze oby z datą premiery), nowa gra (Rocksteady? oby) to jara mnie najbardziej. No jeszcze jestem ciekaw co tam z South Park, jak obecnie wygląda.

Ale gdzie do ch,uja Wacława jest GoW: A!? Chyba żadnej innej grze nie przydałby się tak obecnie porządny, konkretny trailer singlowy na miarę tych z GoW3 jak Kratosowi.

(pipi)ica mnie zalewa jak widzę, co robią z najlepszym action adventurem slasherem, co robią z Kratosem. Zamiast dać trailer na VGA to oni wypuszczają jakieś śmierdzące teaserki z multi których już nawet nie włączam :confused: wtf Sony...

Anyłej, ciekawe czy ta nowa gra to będzie bomba na miarę zeszłorocznego TLoU.

Edytowane przez SłupekPL