Opublikowano 4 grudnia 201212 l Dopiszcie jakie gry są oficjalnie potwierdzone: 1. Castlevania: Lords of Shadow 2 2. Gears of War: Judgement 3. TLoU 4. South Park: Stick of Truth 5. Tomb Raider I na 90% trailer Bioshocka. Trailer z Bioshock będzie na 100% procent:
Opublikowano 5 grudnia 201212 l Ktoś się orientuje o której godzinie to będzie u nas? Edytowane 5 grudnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 5 grudnia 201212 l Moze w swietle ostatnich plotek,pokaza jakis trailer Mirror's edge 2. Gdzie bedzie mozna ogladac stream z vga? Edytowane 5 grudnia 201212 l przez zaq123456
Opublikowano 6 grudnia 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=IHbAO19MoM4 xD ? Epickie Get that nasty shit out of my face!
Opublikowano 6 grudnia 201212 l No zobaczymy Ktoś jeszcze traktuje poważnie słowa Dorito Pope'a? btw ile frajerów z foruma będzie czekać do 3 nad ranem? xD Edytowane 6 grudnia 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 6 grudnia 201212 l Nie zdziwiłbym się jakby był trailer Destiny, za szybko Bungie miało odpowiedź na ten ostatni "wyciek" żeby nic nie szykowali. Edytowane 6 grudnia 201212 l przez Hela
Opublikowano 6 grudnia 201212 l No zobaczymy Ktoś jeszcze traktuje poważnie słowa Dorito Pope'a? btw ile frajerów z foruma będzie czekać do 3 nad ranem? xD Od dzisiaj jestem bezrobotny więc mogę frajerzyć po nocach
Opublikowano 6 grudnia 201212 l Bardzo możliwe, na to by wskazywał tweet Mr Doritos, który się pojawił w momencie wycieku.
Opublikowano 6 grudnia 201212 l No zobaczymy Ktoś jeszcze traktuje poważnie słowa Dorito Pope'a? btw ile frajerów z foruma będzie czekać do 3 nad ranem? xD ja i tak 24/h na forumku więc będę xD
Opublikowano 6 grudnia 201212 l Ktoś jeszcze traktuje poważnie słowa Dorito Pope'a? btw ile frajerów z foruma będzie czekać do 3 nad ranem? xD Ja tam bym aż tak nie generalizował.. Potencjalnych zainteresowanych podzieliłbym na 3 grupy: 1. Forumowicze przebywajacy np. w USA, gdzie o tej porze u nich będzie to dopiero wieczór. 2. Osoby pracujące na nocną zmianę, które mają dostęp do internetu. i... 3. Frajerzy Edytowane 6 grudnia 201212 l przez Emet
Opublikowano 6 grudnia 201212 l Ktoś jeszcze traktuje poważnie słowa Dorito Pope'a? btw ile frajerów z foruma będzie czekać do 3 nad ranem? xD Ja tam bym aż tak nie generalizował.. Potencjalnych zainteresowanych podzieliłbym na 3 grupy: 1. Forumowicze przebywajacy np. w USA, gdzie o tej porze u nich będzie to dopiero wieczór. 2. Osoby pracujące na nocną zmianę, które mają dostęp do internetu. i... 3. Frajerzy 3,5 - osoby, których obowiązkiem będzie obejrzenie. Ale i tak zobaczę całe, po prostu mam już rytuał oglądania takich eventów. Skoro TGS-y oglądam koło 4-5 rano to co za różnica czy coś jest o 3
Opublikowano 6 grudnia 201212 l ja tam czekać nie bede do 3:00... budzik sobie ustawie na 02:45 i bedzie dobrze
Opublikowano 6 grudnia 201212 l A ja wstanę o 9:00, zjem śniadanie, zaparzę kawę, obejrzę wszystkie trailery, po czym wejdę na forum i napiszę, "TLoU grą generacji! Xboty na kolana!!1!". Właśnie tak będzie.
Opublikowano 7 grudnia 201212 l Trailer Bioszoka, Trailer TLoU (najważniejsze oby z datą premiery), nowa gra (Rocksteady? oby) to jara mnie najbardziej. No jeszcze jestem ciekaw co tam z South Park, jak obecnie wygląda. Ale gdzie do ch,uja Wacława jest GoW: A!? Chyba żadnej innej grze nie przydałby się tak obecnie porządny, konkretny trailer singlowy na miarę tych z GoW3 jak Kratosowi. (pipi)ica mnie zalewa jak widzę, co robią z najlepszym action adventurem slasherem, co robią z Kratosem. Zamiast dać trailer na VGA to oni wypuszczają jakieś śmierdzące teaserki z multi których już nawet nie włączam :confused: wtf Sony... Anyłej, ciekawe czy ta nowa gra to będzie bomba na miarę zeszłorocznego TLoU. Edytowane 7 grudnia 201212 l przez SłupekPL