Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

A ja tu widze ze same schemtyczne akcje, strzaly z RB z poza pola karnego itp itp... tak mi sie juz ta FIFA przejadla te ciagle schematy ze sam nie wiem co o niej sadzic. Najgorsze jest to ze PES tez do konca mnie nie przekonuje a jakas pilke nozna miec musze...

• Odpowiedzi 859
  • Wyświetleń 131,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jeden jedyny... poza tym zerowa komunikacja, do niedawna kazda pila kopana brzydsza niz u konkurencji, 11 nawet nie byla skalowana do 1080p itp.

• hahahahahahahaa zagrałeś parę meczów w demku i już wiesz wszystko na temat gry, ktora bedzie tak zajebista, ze mozg rozjebany. brawo

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

wolałbym, żeby wydali edycje rozszerzoną o jakieś 100 reprezentacji na licencji za dodatkową kase, niż jakieś podu*cone karty do ut

Opublikowano

No te strzaly z RB wbily sie juz w schematy, ale taka technike mozna prezentowac grajac wylacznie topami.

Opublikowano

Fifa jest schematyczna, tylko gdy gracie na asystach :P Gra sprawia fun tylko na manualu.

Opublikowano

Fifa jest schematyczna, tylko gdy gracie na asystach :P Gra sprawia fun tylko na manualu.

ta tylko daj mi kogos kto gra na manualu i klubami 4* bo jak szukałem to rozegrałem z 3 mecze z tym samym typem pózniej już nie znajdowało nikogo.

Opublikowano

Jakbyś miał PS3 to mógłbyś ze mną, Figlarzem, Blażejem i kilkoma innymi osobami :P A tak na serio to nie jest tak źle, w 12 grałem czasami PSV (4*) i znajdywało mi ludzi, no chyba że szukałem w jakiś hardkorowych godzinach typu późny wieczór/wczesny ranek to rzeczywiście jest problem ze znalezieniem gracza. Na 4,5/5* znajduje w ciągu całej doby, a z racji, że to manual gra się fajnie nawet topowymi teamami.

Opublikowano

Ja coś czuję, że to będzie najmniej postępowa FIFA obecnej generacji, po prostu same poprawki i tyle.

A należy się rewolucja w trybie menadżera!

No i w końcu nie będę marudził, że skład United to 4,5 gwiazdki (Kagawa i Van Persie).

Opublikowano

thank you captain obvious!

UT:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tylko offline, 10 dni - przyda sie by zdobyc troche kasy w turniejach i zrobic porzadny brazowy sklad :)

Opublikowano

kto pisal playtest do PSX'a, wiecie ? Bo jak mam wydac 10 zeta i znowu czytac stek bzdur jak w ostatnich recenzjach, albo slowa randoma, ktory nie wiele ma z seria wspolnego, jak przy dodatku Euro, to sobie daruje...

Opublikowano

kto pisal playtest do PSX'a, wiecie ? Bo jak mam wydac 10 zeta i znowu czytac stek bzdur jak w ostatnich recenzjach, albo slowa randoma, ktory nie wiele ma z seria wspolnego, jak przy dodatku Euro, to sobie daruje...

SoQ napisał. Jeszcze nie czytałem. Pes napisany przez Rogera.

Opublikowano

Wlasnie Soq popisal sie ostatnio recka Euro. Z ciekawosci kupie, jak znowu z playtestu nic nie bedzie wynikalo przestaje kupowac.

Edit:ostatni raz kupilem ta gazete.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Heh nie zdążyłem napisać, że nie masz po co :P choć z drugiej strony dla wieloletnich fanów PE jest to numer sentymentalny i naprawdę przyjmnie poczytać wspominki. A z playtestu FIFY dowiedziałem się, że po gwizdku sędziego piłkarze mogą wybiegać z muru :D

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=00KujKlfuGo&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=TuwU0ce2L5Q&feature=player_embedded

Po filmach tego nie widze, zwlaszcza, ze gdyby nie animacje powiedzialbym, ze to 12tka, ale chlopaki pieja z zachwytu. jest wolniej, gra nagradza konstruowanie akcji, AI napastnikow jest znakomity, ogolnie podrasowali pare aspektow, i wyszlo podobno znakomicie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

9 sierpnia na stadionie narodowym w Warszawie bedzie mozna pograc w FIFE 13 w specjalnym kaciku sportowym EA. Tego dnia odbywaja sie takze jakies zawody sportowe danon. Wstep 10 zl, chyba sie przejde :)

Opublikowano

Chyba września :)

Ja w tej edycji nie będę się bawił w jakieś wirtualne gwiazdy, altimejt timy i inne pierdoły. Nr 1- menadżer, nr 2- rankingowe mecze online. Jeśli na boisku będzie jeszcze bardziej realistycznie, to chcę również grać w realistyczne rozgrywki.

Opublikowano

Ciekawe czy wprowadzą mecze rankingowe 2vs2, Bo w trybie niestandardowym to bez sensu ludzie od razu boostują drużyny na max...

Edytowane przez adam16505

Opublikowano

Skill games prezentuje sie naprawde zacnie. Na najwyzszych poziomach, tylko manual ! W koncu gracze hardcorowi beda mieli sie czym pochwalic w statystykach.

Opublikowano

Biorę w tym roku Fifkę bez wahania. Dwunastka mnie przekonała na tyle, że jestem w stanie wziąć w ciemno, choć demo na pewno sprawdzę.