Jump to content

Max Payne 3 - Multiplayer

Rozi

Recommended Posts

max-payne-3-multiplayer-video-series-part-1-news-2.jpg

Temat o trybie multiplayer. Ustawki, wspólne granie itp. itd.

Jak Słupek już mówił, zróbcie sobie profil w Social Clubie (http://socialclub.rockstargames.com/) i dołączmy do wspomnianych Crews (albo zróbmy PSXowy). Będzie łatwiej dzielić się statystykami, porozumiewać.

Mój SC ID: TheRozinho

Forumowy Crew: http://socialclub.rockstargames.com/crew/psx_extreme

Edited by Rozi
  • Upvote 1

Rozi wysłałem Ci zaproszenie do ekipy.

Założyłem Crew "Feel The Payne" zapraszam wszystkich (wyszukiwanie po nazwie lub ID). Jak na razie żadnych wytycznych, po prostu zbieram-szukam ludzi którzy chcą wybadać multi w Maxie. Jak to się je, jak wyglądają ekipy (btw w Crew leci więcej XP) - coś więcej, na poważnie to potem będzie można myśleć.

-headset jest

-na multi chętny jestem dopiero po singlu

PSN ID SlupekPL

SC ID SlupekPL

Edited by SłupekPL

Zrobię może Crew PSX Extreme, tylko jaki wybieramy typ:

- CHATTER BOXES

- THRILL SEEKERS

- REBELS

- SOLDIERS

- ALL STARS

- NO TYPE

?

:sorcerer:

Słupek, można zrobić forumowy Crew, będzie lepiej :>

Edited by Rozi

Dokladnie, my juz ze Szczurkiem troche powygrywalismy dla Feel The Payne i nie ukrywam ze tak z 2 dodatkowe osoby lub wiecej bylyby bardzo mile widziane, najlepiej od razu zarzucic headset i gniesc caly niedzielny wieczor :P.

Dobra panowie to o godzinie 19 wysylam wszystkim dostepnym na liscie zaproszenia, kto sie stawi ten sie stawi, jak macie HS to wlaczcie i cioramy do oporu.

PS. Jak ktos nie gral multi to niech sobie pocwiczy chwile przed ustawka, oczywiscie jak cos to przez HS sie bedzie podpowiadac co i jak.

Do dupy takie granie. Ekipa świetna, wszystko niby okej, ale gra robi mnie w balona pokazując co chwilę moją drużynę na czerwono i strzelam do swoich. Wytłumaczcie mi to bo nie ogarniam. Da się to gdzieś ustawić, zmienić? O co kaman?

Sporo ludzi patrze nie ogarnia jak się używa adrenaliny w MP :) W multi pod R3 odpalamy BURST'a czyli swoisty LIMIT BREAK z serii Final Fantasy :P Każdy burst ma 3 poziomy. Aby dojść do 3 poziomu trzeba wypełnić wskaźnik adrenaliny na maxiora. Poświęcając cały pasek adrenaliny odpalimy najmocniejszą wersję burst'a uzyskując zazwyczaj efekt drużynowy. 2/3 paska sprawia, że burst działa na ludzi z ekipy będących w naszym polu widzenia. 1/3 bursta daje bonusy tylko dla nas. Pasek adrenaliny można też wykorzystywać do odpalania shootdodge'a czyli flagowego rzucania się z giwerą przed siebie. Pro tip - nie naciskajcie lewej gały po oddaniu skoku a będziecie mogli leżeć na glebie i odpalać frajerów leżakując im pod nogami :) A co z bullet time'em takim jak w singlu? Tego bursta dostaje się chyba na 4 czy 6 poziomie - wtedy pod R3 będziemy mieli slow-mo jak w singlu. Ciekawi mnie czy w przyszłości R* doda jakieś nowe bursty, jakie nowe mapy ujrzymy (ja chce sztachotekę z singla! ) no i czy będą zombies? :) Multi jest genialne i sprawiło, ze mam problem z graniem w sp.

• Upvote 1