Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Max Payne 3 - Multiplayer

Featured Replies

Opublikowano

Jak zrobić tego TRENNING GRINDS-a ???

Flexible killer : Kill with the 4 preset loadouts

p.s. 40 LEVEL i 5000 killi wpadło ! Jestem hardkorem :)

Edytowane przez Bushisan

• Odpowiedzi 117
  • Wyświetleń 5,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Sporo ludzi patrze nie ogarnia jak się używa adrenaliny w MP W multi pod R3 odpalamy BURST'a czyli swoisty LIMIT BREAK z serii Final Fantasy Każdy burst ma 3 poziomy. Aby dojść do 3 poziomu trzeba w

• w socialu rockstara mam nick 'greczyna' a crew to 'tropa de elit pl' wiec smialo dobijajcie, mozna byc w kilki klanach jednoczesnie oczywiscie zeby to zrobic trzeba zarejestrowac sie na http://socialc

• MINI-30   A jeżeli chcesz wstąpić do crew to polecam "Feel the Payne" Jest już nas trochę ;]

Opublikowano

Jak wybierasz loudout to oprócz tych, które sam ustawiasz są jeszcze 4 zrobione przez Rockstar. Musisz zabić przeciwnika wykorzystując każdy z nich.

Opublikowano

40 LEVEL i 5000 killi wpadło ! Jestem hardkorem :)

i jak teraz wpada XP'o, dużo szybciej, odczułeś jakaś różnicę w ogóle?

a samemu nie można z kumplami np. ?

heh...

no, ale co sie dziwić, skoro platynę ma dopiero 25 osób :shok:

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

Wreszcie, wczoraj udało się parę HC meczy zagrać.Po pierwsze brak radaru (+100) zmienia to zupełnie rozgrywkę, przełączasz się na wydawany dźwięk kroków, głosów. Tłumiki mają wtedy większy sens a niewykorzystywane wcześniej perki w tym trybie, idealnie się sprawdzą, np "cichy chód". Hardkorowy jest brak mozliwości odnowienia energii tylko szkoda że tak mało oblegany jest ten tryb ale z czasem przybędzie graczy i będzie ciekawiej.... nowe mapy, nowe perki ...ehh przeklęte DLC ;/

P.S edit : Po resecie levelu na HC xp wpada szybciej

ołłł yeah ! :D

35786478.jpg

Pomimo dobicia do 50 jak tylko wyjdą dodatki to biorę w ciemno aż tak gra jest za(pipi)ista.TDM i MP killer w free aim po prostu mistrzostwo. Rządzi !

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

którą dokładnie?

postacie odblokowuje się poprzez przechodzenie na legendy, z tego co wiem to także przez ukończenie NYM na HC, no i limitka dawała postać starego maxa.

btw przejście na legendę jest fajnie i w ogóle lans. szkoda tylko że resetuje wszystko poza grindami przez co nabijanie levelów idzie znacznie wolniej.

Opublikowano

od niedawna zacząłem nieco grac w Arcade, gdzie tez zdobywa sie nieco XP'a.

ciekawi mnie tylko, czy za 1 razem, czy można je powtarzać, jak w RDR ?

później sprawdze ;)

Edit..

XP'o dostaje sie jednorazowo, za medal - wartość jest przypisana do odpowiedniego pucharku(brązowy, srebrny, zloty, platynowy),

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

Chciałem się dowiedzieć czy też macie problem z grą w multi . jak gram sam jest w miarę ok. Jak próbuję zagrać z ekipą to zaczynają się cyrki: komunikaty o czarnej liście, wyrzucanie z pokoju, freeze ekranu zwiechy konsol. Też tak macie? założyłem klan jest nas już około 40 typa prawie sami polacy jeden japończyk i ktoś tam jeszcze. Jak chcem grać razem to więcej czekania niż samej gry....dzis jest już 18.20 ja rozegrałem 2 mecze a "gram od 15" z czego z jednego pod koniec mnie wywaliło? wiecie coś o ewentualnych łatkach czy z moją konsolą już coś nie tak?

Opublikowano

To nie wina konsoli.

Jeżeli gram sam albo ewentualnie z jednym kumplem (też zależy z jakim) to jest wszystko ok. Jeżeli w lobby jest nas już trzech lub więcej to zaczynają się cholerne cyrki. O których właśnie piszesz: wywalanie, zwiechy konsoli lub jakieś komunikaty itd.

Mam dokładnie to samo.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

a nie wiesz może czy na x box tez jest ten problem? czy to tylko bolączka PS3? Naprawde cholernie wkurza mnie już ta sytuacja. Gra jest genialna, multi rewelacja ale te zwiechy i problem z podłączeniem się do gry psuje całokształt. nie po to mam multi żeby grać samemu :D mam nadzieję że to naprawią. Może to wina ich serwerów jak myślisz?

Opublikowano

odkąd pamiętam to R* nie tylko słynął ze świetnych gamplejów ale i z glitchy :)

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

na x też miewałem takie problemy w sytuacji kiedy próbowaliśmy w 8 się ustawić i mieć własne lobby. te same akcje. od dłuższego czasu gram z kumplem lub 2 osobami i problemu nie ma.

jaja zaczynają się chyba przy większej ilości graczy z jednego "źródła".

Opublikowano

na x też miewałem takie problemy w sytuacji kiedy próbowaliśmy w 8 się ustawić i mieć własne lobby. te same akcje. od dłuższego czasu gram z kumplem lub 2 osobami i problemu nie ma.

jaja zaczynają się chyba przy większej ilości graczy z jednego "źródła".

Z tego co piszesz wynika, że to nie tylko problem PS3, a poprostu zrąbane multi....szkoda. Jaja są cały czas ostatnio nawet jak gram sam lub z jednym kumplem to nas wyrzuca, wylogowuje z PSN lub konsola się zawiesza...ciekwe czy na pc tez maja taki problem. tak na marginesie już po pierwszym max payne zastanawiałem się jakby wyglądało multi z bulett time a gdy je dostałem nie można w nie normalnie pograć ....zaraz mi serce pęknie :P serio :(

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

50 Lvl Zaliczony ! :dance2:

a wy jak?

cos sie ociągacie :blum1:

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

A ja od kilku dni mam platyne... Zrobiłem legendę i głupim kałachem albo berettą bez dodatków potrafie sieczkę zrobić... Chyba ogranicze używanie tego sprzętu i zrobie same Light/Medium Loadouty (taki Loadout z samym pistoletem plus Sneakers potrafi zdziałać cuda).

Edytowane przez Homer S

Opublikowano

Często R* daje podwójną kasę? Bo jestem w trakcie zdobywania 50lvl, ale coś wolno idzie.

A tak swoją drogą to jakie bronie polecacie?

Edytowane przez agst

Opublikowano

gdzie moge spr. ile dokladnie czasu zabralo mi multy z zycia?

social club?