Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Ten gameplay WiiU dobry, ale np taki motyw jak w 34 sekundzie, gdzie nie ma nawet animacji otwierania drzwi trochę budzą uśmiech politowania... no ale to niny tu nie ważne są takie "ficzery"

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Ten gameplay WiiU dobry, ale np taki motyw jak w 34 sekundzie, gdzie nie ma nawet animacji otwierania drzwi trochę budzą uśmiech politowania... no ale to niny tu nie ważne są takie "ficzery"

wat

Opublikowano

No ale konsola niny i mocy nie starczyło na takie bzdety :)

Ale klimacik dobry, gęsty, grafa też całkiem dobra, nie powiem jara mnie ten fps a to już wyczyn, żeby mnie FPS kręcił...

Opublikowano

w co ona gra na PSV? przecież na to nie ma gier

w ogóle to trzyma konsole do góry nogami

fake

Opublikowano

a ona wie że z Vity nie da sie dzwonić?

Opublikowano

No ale konsola niny i mocy nie starczyło na takie bzdety :)

Najlepiej w ogóle gra powinna polegać na next-genowym oglądaniu cały czas animacji, bez bzdetów w stylu przerw na granie. No ale to tytuł startowy, więc Ubi pewnie nie wyrobi. Gdyby tylko było więcej herzów, żeby animacja sama się pisała...

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

natalia siwiec ... żyłeś pod kamieniem w czerwcu?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

530x650_37688.jpg

nie wstyd sonoklapom że Sony wynajmuje jakieś puste zdziry do reklamowania? :(

Nie wstyd xbotom, że MS zaprosił Justina Biebera na launch party Halo Reach? :(

justin-bieber-halo-reach-launch-partyjpg-d5b60b63ba89a329_large.jpg

Opublikowano

Tu jest przynajmniej na co popatrzeć, większą wiochę jednak zrobił Usher na konfie MS.

Opublikowano

czemu mam czasem wrażenie, że MS całą tę kasę wydaje na celebrytów czy czasowe exy DLCowe (edit. no i czy na reklamę przed seansem Batmana, trololol) zamiast (jak Sony, ekhemhehkehem) na tworzenie gier?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

może ktoś rozwinąć "nvidia wyiebala microsoft przy pierwszym klocu", bo nie wiem o co kaman.

Opublikowano
  • Autor

j/w, bo tez nie pamietam co i jak

(edit. no i czy na reklamę przed seansem Batmana, trololol)

trololol, sam się strolowałeś chłopie. Reklamy w kinach i TV to podstawa marketingu. Sony żydzi na to i dlatego potem exów tych nikt nie kupuje.

Opublikowano

trololol, sam się strolowałeś chłopie. Reklamy w kinach i TV to podstawa marketingu. Sony żydzi na to i dlatego potem exów tych nikt nie kupuje.

to prawda, Sony ssie w marketingu, ale wolę by wydawało tę kasę na tworzenie gry, aniżeli marketing - ja i tak się o niej dowiem :P a o cyferki się nie martwię, w końcu jestem graczem, a MS przy tych ogromnych zarobkach mogłoby się bardziej postarać.

Opublikowano

może ktoś rozwinąć "nvidia wyiebala microsoft przy pierwszym klocu", bo nie wiem o co kaman.

Zaprzestali produkcji GPU do Xboxa.

Opublikowano

taka ciekawostka.

Slyszalescie ze Uplay Ubisoftu to backdoor?

dzieki niemu dowolna strona internetowa moze przejac wladze nad twoim pc i odpalic dowolny kod ;)

Opublikowano

Dostalem wczoraj zaproszenie do PSN od nieznajomego goscia. Standardowo napisalem mu "znamy sie?" i zaczalem sprawdzac liste gier, czy ewentualnie moznaby bylo w cos razem zagrac. I (pipi)a to jakze zaje.biste PS3 zawiesilo mi sie nawet podczas przegladania listy gier. Juz nie wspomne o tym, ze kiedys Peestrojka zlapala zwieche w PSS. W X360 najbardziej wkur.wia mnie halas jaki on z siebie wydobywa. Czasami mam wrazenie jakbym gral na odkurzaczu

Opublikowano

X360 ma pady zaprojektowane dla amerykańskich grubasów.

Opublikowano

Wiemy.

Opublikowano

Ta strona nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Jak w przyszłej generacji Sony nie dostarczy za(pipi)istej usługi online to słabo im wróżę.

34zk50n.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.