Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 315,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

bez agresji synek, nie moja wina że $ony olało graczy i exy inwestując w marketing vity czy kolekcje HD za 200zł, to na x360 emulator xboxa jest za darmo ^_^

Od czasu unch3 nie ma gier na ps3 do XX.XX.2013 > the last of us :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

akurat Vita w tym roku dostanie więcej exów niż X360, więc na twoim miejscu siedziałbym cicho...

Opublikowano

bez agresji synek, nie moja wina że $ony olało graczy i exy inwestując w marketing vity czy kolekcje HD za 200zł, to na x360 emulator xboxa jest za darmo ^_^

to ze 3/4 gier nie obsluguje to pikus wazne ze jest ;) ( a jak juz obsluguuje to czesto z bugami)

Opublikowano

to ze 3/4 gier nie obsluguje to pikus wazne ze jest ;) ( a jak juz obsluguuje to czesto z bugami)

lepszy rydz niż trzy razy wydawać reedycję HD :P - ewentualnie zawsze można zrobić wsteczną kompatybilność tylko po to żeby później ją wyciąć :P

akurat Vita w tym roku dostanie więcej exów niż X360, więc na twoim miejscu siedziałbym cicho...

WOW nowa konsola dostanie więcej gier niż przedstawiciel dogorywającej 7 generacji w hooy zaskoczenie ;)

@Kazub - czytając takie posty mam wrażenie że prubujesz komuś wmówić jak to biedna mało znana firma sony postanowiła zrobić konsole która okazała się sukcesem, bo firmie nie zależało na pieniądzach a na graczach, i dzięki temu że PSX okazał się takim hitem to sony się rozrosło i jest fajnie ^_^

tylko że jak moloch walczył z małymi (Sega, N) to szło mu nieźle ... jak pojawił się kolejny gracz z kapitałem, już nie za bardzo ... a i tak N znokautowało wszystkich (gzie dwóch się biję ...) :P

a co do hejtingu windy - jakiego używasz linuxa?

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Po jakiego wała Wy mu (bigowi) w ogóle odpisujecie? Przecież więcej sensu ma rozmowa z kostką brukową... :sleep:

Tak z innej beczki.. może kogoś takie coś jeszcze zainteresuje. Liczby polygonów, z jakich składają się auta w FM4 i GT5 w konkretnych sytuacjach. Te dodatkwoe 100k w trybach zdjęciowych w Forzy robi naprawdę dużą różnicę. Dzięki temu wszystkie zaokrąglone fragmenty (np. nadkola, czy lampy) są niemal idealnie... zaokrąglone (bez kanciastych krawędzi).

FM4

- Autovista : ~800k

- Menu/Photomode swap/Time trial in-game : ~400k

- Racing in-game : ~30k

GT5:

- Premium car menu/photo travel : ~300k

- Premium car in-game : ~150k

(standardy pochodzą głównie z GT4, gdzie składały się z 3-5k polygonów).

Edytowane przez Emet

Opublikowano
biedna mało znana firma sony

wtf?...

otóż dawno temu, za górami i lasami, kiedy w segmencie konsolowym rządziły nintendo i sega, a każdy kto chciał spróbować swoich sił był niszczony na starcie, pojawiło się sony,

... no a nie

Opublikowano

czasami myślę, że ten typfon to alter dady'ego... pojawił się tan nagle z ostrym trollingiem.

Opublikowano

caly post Kazub'a mozna skomentowac tylko tak

71109_394440703915015_862404668_n.jpg

teraz trzeba czekac az Mendrek oraz reszta soybotow zaczna sie klepac po ramieniu i nawzajem plusowac, Typfon dobrze gada z tekstu wychodzi ze sony zalezy tylko na graczach a nie na $. Sony to kulawa firma i cale szczescie ze coraz gorzej im sie wiedziec przyklad: 3ds xl w 2 dni sprzedal sie lepiej niz ps vita przez 2 miesiace lol :) co do exow to prosze was do konca roku macie posuche chyba ze cieszycie sie z hitu all battle star royale czy jakos tak to sie zwie :)

patrzac przez pryzmat tego co bylo, a jak jest teraz to sony dalo ciala i po prostu widac ze zaczyna nie ogarniac tak samo jak japonscy developrzey nie daja rady na obecnych konsolach, pada popsuli ( wcisnij sobie swobodnie r2, jak mozna dac go do gory nogami ?!?! ) i te brednie ze swego czasu ze wibracja to przeszlosc liczy sie sixasis po czym nastepnie dorzucaja wibracje :D zalosna firma i tyle

tylko xbox 360 !

Edytowane przez kubson

Opublikowano

mnie w ogóle bawi jak posiadacze X-a w tym temacie śmieją się z sonybotów, mersów itd, a o daddym/typfonie już siedzą cichutko :P

Opublikowano

Od czasu unch3 nie ma gier na ps3 do XX.XX.2013 > the last of us :)

Opublikowano

mnie w ogóle bawi jak posiadacze X-a w tym temacie śmieją się z sonybotów, mersów itd, a o daddym/typfonie już siedzą cichutko :P

??

jak ktoś imputuję że jestem jakimś alterego proponuję wysłać PM do administratorów niech sprawdzą ip... inaczej gtfo

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Zgodnie z domysłami (po dosyć sugestywnych podpowiedziach obrazkowych) dzisiejsi abonenci otrzymają 100 % zniżki na grę Dead Space 2 (ocena 89 na Metacritic). To sequel bardzo udanego horroru tpp w realiach space opery, czerpiącego garściami z filmów takich jak seria "Obcy" czy "Coś" . Dodatkiem będzie gra Rock of Ages, a ponadto będą też zniżki na DLC 50 % do Dead Space, oraz zniżki zniżek dostępnych dla nie-abonentów. Do tego trailer wydarzeń pierwszej części gry Dead Space 2, jeśli ktoś przegapił tą świetną grę. W sierpniu jeszcze będą dwie duże gry ze 100 %-towymi zniżkami i jedna mniejsza. Ważną informacją jest to, że gry i zniżki będą dostępne jak zwykle tylko dla posiadaczy abonamentu na konsoli Playstation 3, gdyż abonament posiadaczy X360 nie obejmuje 100 % zniżek na gry tego kalibru... W zamian w ramach rekompensaty użytkownicy opłacający abonament na X360 będą mogli nadal grać online, oglądać youtube i (wkrótce) używać przeglądarki. Co prawda konkurencyjne platformy mają te usługi bezpłatnie, ale przecież nie ma na co narzekać, takie usługi są warte każdej ceny!

Ps. Jeśli masz Xboxa i boli Cię z tego powodu pupa, to przepraszam. Możesz dać mi minusa.

Opublikowano

I jak takie posty nie są trollowaniem i robieniem flame'u to ja już nie wiem co nazwać trollowaniem. Jeszcze żeby temat nie był tu wałkowany przez jakieś 200 stron to można by wybaczyć, a tak to mnie już ręce opadają. Poziom tego tematu leci w dół w niesamowitym tempie, a kiedyś tak lubiłem go czytać.

Opublikowano

I jak takie posty nie są trollowaniem i robieniem flame'u to ja już nie wiem co nazwać trollowaniem. Jeszcze żeby temat nie był tu wałkowany przez jakieś 200 stron to można by wybaczyć, a tak to mnie już ręce opadają. Poziom tego tematu leci w dół w niesamowitym tempie, a kiedyś tak lubiłem go czytać.

wpis jak chu.j

Dlatego Mendrka tak każdy nie lubi na tym forum. Sam troluje i kreuje konflikty pomimo faktu,że każdy jednym churem już dawno orzekł,że ps plus po rewolucji jaką przeszedł po E3 jest kapitalną inwestycją

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

@Mendrek

ale wiesz że się powtarzasz? to samo pisałes w czerwcu i jak dodawali Deusa

Opublikowano

@Mendrek

ale wiesz że się powtarzasz? to samo pisałes w czerwcu i jak dodawali Deusa

No (pipi)a - przyganiał kocioł garnkowi że tak powiem - a Ty co pisałeś w statusie który przed chwilą usunąłeś?

liosrio.jpg

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Obiektywność niektórych to niezła parodia, chciałem zobaczyć jaką reakcję wywoła mój post, i porównać do reakcji do trollingu jaki uprawia Daddy :]

Także wpis jak ch.uj! :]

Ficuś, miło że wypowiedziałeś się w imieniu wszystkich chu... chóru, mam nadzieję że to co mówisz to prawda i wszyscy zgodnie akceptują, że P+ to potężny atut po stronie Playstation i PSN (skoro jest kapitalną inwestycją).

Opublikowano

Lajonel ma kryzys osobowości :P

Opublikowano

Wiek dojrzewania :D

Opublikowano

Zgodnie z domysłami (po dosyć sugestywnych podpowiedziach obrazkowych) dzisiejsi abonenci otrzymają 100 % zniżki na grę Dead Space 2 (ocena 89 na Metacritic). To sequel bardzo udanego horroru tpp w realiach space opery, czerpiącego garściami z filmów takich jak seria "Obcy" czy "Coś" . Dodatkiem będzie gra Rock of Ages, a ponadto będą też zniżki na DLC 50 % do Dead Space, oraz zniżki zniżek dostępnych dla nie-abonentów. Do tego trailer wydarzeń pierwszej części gry Dead Space 2, jeśli ktoś przegapił tą świetną grę. W sierpniu jeszcze będą dwie duże gry ze 100 %-towymi zniżkami i jedna mniejsza. Ważną informacją jest to, że gry i zniżki będą dostępne jak zwykle tylko dla posiadaczy abonamentu na konsoli Playstation 3, gdyż abonament posiadaczy X360 nie obejmuje 100 % zniżek na gry tego kalibru... W zamian w ramach rekompensaty użytkownicy opłacający abonament na X360 będą mogli nadal grać online, oglądać youtube i (wkrótce) używać przeglądarki. Co prawda konkurencyjne platformy mają te usługi bezpłatnie, ale przecież nie ma na co narzekać, takie usługi są warte każdej ceny!

No, z tą przeglądarką to faktycznie jest się czym chwalić. No i właśnie tutaj widać, że jest całkowicie za free.

Opublikowano

pre-ordery Halo ruszą z kopyta, bo przed premierą batmana puszczane są trailery.

Nie chcę cie martwić ale w tym tygodniu było 115.000 : 25.000 dla Black Klops 2 i jak tak dalej pójdzie to spokojnie przebije wynik MW3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.