Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

bez agresji synek, nie moja wina że $ony olało graczy i exy inwestując w marketing vity czy kolekcje HD za 200zł, to na x360 emulator xboxa jest za darmo ^_^

Od czasu unch3 nie ma gier na ps3 do XX.XX.2013 > the last of us :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

akurat Vita w tym roku dostanie więcej exów niż X360, więc na twoim miejscu siedziałbym cicho...

Opublikowano

bez agresji synek, nie moja wina że $ony olało graczy i exy inwestując w marketing vity czy kolekcje HD za 200zł, to na x360 emulator xboxa jest za darmo ^_^

to ze 3/4 gier nie obsluguje to pikus wazne ze jest ;) ( a jak juz obsluguuje to czesto z bugami)

Opublikowano

to ze 3/4 gier nie obsluguje to pikus wazne ze jest ;) ( a jak juz obsluguuje to czesto z bugami)

lepszy rydz niż trzy razy wydawać reedycję HD :P - ewentualnie zawsze można zrobić wsteczną kompatybilność tylko po to żeby później ją wyciąć :P

akurat Vita w tym roku dostanie więcej exów niż X360, więc na twoim miejscu siedziałbym cicho...

WOW nowa konsola dostanie więcej gier niż przedstawiciel dogorywającej 7 generacji w hooy zaskoczenie ;)

@Kazub - czytając takie posty mam wrażenie że prubujesz komuś wmówić jak to biedna mało znana firma sony postanowiła zrobić konsole która okazała się sukcesem, bo firmie nie zależało na pieniądzach a na graczach, i dzięki temu że PSX okazał się takim hitem to sony się rozrosło i jest fajnie ^_^

tylko że jak moloch walczył z małymi (Sega, N) to szło mu nieźle ... jak pojawił się kolejny gracz z kapitałem, już nie za bardzo ... a i tak N znokautowało wszystkich (gzie dwóch się biję ...) :P

a co do hejtingu windy - jakiego używasz linuxa?

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Po jakiego wała Wy mu (bigowi) w ogóle odpisujecie? Przecież więcej sensu ma rozmowa z kostką brukową... :sleep:

Tak z innej beczki.. może kogoś takie coś jeszcze zainteresuje. Liczby polygonów, z jakich składają się auta w FM4 i GT5 w konkretnych sytuacjach. Te dodatkwoe 100k w trybach zdjęciowych w Forzy robi naprawdę dużą różnicę. Dzięki temu wszystkie zaokrąglone fragmenty (np. nadkola, czy lampy) są niemal idealnie... zaokrąglone (bez kanciastych krawędzi).

FM4

- Autovista : ~800k

- Menu/Photomode swap/Time trial in-game : ~400k

- Racing in-game : ~30k

GT5:

- Premium car menu/photo travel : ~300k

- Premium car in-game : ~150k

(standardy pochodzą głównie z GT4, gdzie składały się z 3-5k polygonów).

Edytowane przez Emet

Opublikowano
biedna mało znana firma sony

wtf?...

otóż dawno temu, za górami i lasami, kiedy w segmencie konsolowym rządziły nintendo i sega, a każdy kto chciał spróbować swoich sił był niszczony na starcie, pojawiło się sony,

... no a nie

Opublikowano

czasami myślę, że ten typfon to alter dady'ego... pojawił się tan nagle z ostrym trollingiem.

Opublikowano

caly post Kazub'a mozna skomentowac tylko tak

71109_394440703915015_862404668_n.jpg

teraz trzeba czekac az Mendrek oraz reszta soybotow zaczna sie klepac po ramieniu i nawzajem plusowac, Typfon dobrze gada z tekstu wychodzi ze sony zalezy tylko na graczach a nie na $. Sony to kulawa firma i cale szczescie ze coraz gorzej im sie wiedziec przyklad: 3ds xl w 2 dni sprzedal sie lepiej niz ps vita przez 2 miesiace lol :) co do exow to prosze was do konca roku macie posuche chyba ze cieszycie sie z hitu all battle star royale czy jakos tak to sie zwie :)

patrzac przez pryzmat tego co bylo, a jak jest teraz to sony dalo ciala i po prostu widac ze zaczyna nie ogarniac tak samo jak japonscy developrzey nie daja rady na obecnych konsolach, pada popsuli ( wcisnij sobie swobodnie r2, jak mozna dac go do gory nogami ?!?! ) i te brednie ze swego czasu ze wibracja to przeszlosc liczy sie sixasis po czym nastepnie dorzucaja wibracje :D zalosna firma i tyle

tylko xbox 360 !

Edytowane przez kubson

Opublikowano

mnie w ogóle bawi jak posiadacze X-a w tym temacie śmieją się z sonybotów, mersów itd, a o daddym/typfonie już siedzą cichutko :P

Opublikowano

Od czasu unch3 nie ma gier na ps3 do XX.XX.2013 > the last of us :)

Opublikowano

mnie w ogóle bawi jak posiadacze X-a w tym temacie śmieją się z sonybotów, mersów itd, a o daddym/typfonie już siedzą cichutko :P

??

jak ktoś imputuję że jestem jakimś alterego proponuję wysłać PM do administratorów niech sprawdzą ip... inaczej gtfo

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Zgodnie z domysłami (po dosyć sugestywnych podpowiedziach obrazkowych) dzisiejsi abonenci otrzymają 100 % zniżki na grę Dead Space 2 (ocena 89 na Metacritic). To sequel bardzo udanego horroru tpp w realiach space opery, czerpiącego garściami z filmów takich jak seria "Obcy" czy "Coś" . Dodatkiem będzie gra Rock of Ages, a ponadto będą też zniżki na DLC 50 % do Dead Space, oraz zniżki zniżek dostępnych dla nie-abonentów. Do tego trailer wydarzeń pierwszej części gry Dead Space 2, jeśli ktoś przegapił tą świetną grę. W sierpniu jeszcze będą dwie duże gry ze 100 %-towymi zniżkami i jedna mniejsza. Ważną informacją jest to, że gry i zniżki będą dostępne jak zwykle tylko dla posiadaczy abonamentu na konsoli Playstation 3, gdyż abonament posiadaczy X360 nie obejmuje 100 % zniżek na gry tego kalibru... W zamian w ramach rekompensaty użytkownicy opłacający abonament na X360 będą mogli nadal grać online, oglądać youtube i (wkrótce) używać przeglądarki. Co prawda konkurencyjne platformy mają te usługi bezpłatnie, ale przecież nie ma na co narzekać, takie usługi są warte każdej ceny!

Ps. Jeśli masz Xboxa i boli Cię z tego powodu pupa, to przepraszam. Możesz dać mi minusa.

Opublikowano

I jak takie posty nie są trollowaniem i robieniem flame'u to ja już nie wiem co nazwać trollowaniem. Jeszcze żeby temat nie był tu wałkowany przez jakieś 200 stron to można by wybaczyć, a tak to mnie już ręce opadają. Poziom tego tematu leci w dół w niesamowitym tempie, a kiedyś tak lubiłem go czytać.

Opublikowano

I jak takie posty nie są trollowaniem i robieniem flame'u to ja już nie wiem co nazwać trollowaniem. Jeszcze żeby temat nie był tu wałkowany przez jakieś 200 stron to można by wybaczyć, a tak to mnie już ręce opadają. Poziom tego tematu leci w dół w niesamowitym tempie, a kiedyś tak lubiłem go czytać.

wpis jak chu.j

Dlatego Mendrka tak każdy nie lubi na tym forum. Sam troluje i kreuje konflikty pomimo faktu,że każdy jednym churem już dawno orzekł,że ps plus po rewolucji jaką przeszedł po E3 jest kapitalną inwestycją

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

@Mendrek

ale wiesz że się powtarzasz? to samo pisałes w czerwcu i jak dodawali Deusa

Opublikowano

@Mendrek

ale wiesz że się powtarzasz? to samo pisałes w czerwcu i jak dodawali Deusa

No (pipi)a - przyganiał kocioł garnkowi że tak powiem - a Ty co pisałeś w statusie który przed chwilą usunąłeś?

liosrio.jpg

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Obiektywność niektórych to niezła parodia, chciałem zobaczyć jaką reakcję wywoła mój post, i porównać do reakcji do trollingu jaki uprawia Daddy :]

Także wpis jak ch.uj! :]

Ficuś, miło że wypowiedziałeś się w imieniu wszystkich chu... chóru, mam nadzieję że to co mówisz to prawda i wszyscy zgodnie akceptują, że P+ to potężny atut po stronie Playstation i PSN (skoro jest kapitalną inwestycją).

Opublikowano

Lajonel ma kryzys osobowości :P

Opublikowano

Wiek dojrzewania :D

Opublikowano

Zgodnie z domysłami (po dosyć sugestywnych podpowiedziach obrazkowych) dzisiejsi abonenci otrzymają 100 % zniżki na grę Dead Space 2 (ocena 89 na Metacritic). To sequel bardzo udanego horroru tpp w realiach space opery, czerpiącego garściami z filmów takich jak seria "Obcy" czy "Coś" . Dodatkiem będzie gra Rock of Ages, a ponadto będą też zniżki na DLC 50 % do Dead Space, oraz zniżki zniżek dostępnych dla nie-abonentów. Do tego trailer wydarzeń pierwszej części gry Dead Space 2, jeśli ktoś przegapił tą świetną grę. W sierpniu jeszcze będą dwie duże gry ze 100 %-towymi zniżkami i jedna mniejsza. Ważną informacją jest to, że gry i zniżki będą dostępne jak zwykle tylko dla posiadaczy abonamentu na konsoli Playstation 3, gdyż abonament posiadaczy X360 nie obejmuje 100 % zniżek na gry tego kalibru... W zamian w ramach rekompensaty użytkownicy opłacający abonament na X360 będą mogli nadal grać online, oglądać youtube i (wkrótce) używać przeglądarki. Co prawda konkurencyjne platformy mają te usługi bezpłatnie, ale przecież nie ma na co narzekać, takie usługi są warte każdej ceny!

No, z tą przeglądarką to faktycznie jest się czym chwalić. No i właśnie tutaj widać, że jest całkowicie za free.

Opublikowano

pre-ordery Halo ruszą z kopyta, bo przed premierą batmana puszczane są trailery.

Nie chcę cie martwić ale w tym tygodniu było 115.000 : 25.000 dla Black Klops 2 i jak tak dalej pójdzie to spokojnie przebije wynik MW3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.