Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano
Obiektywizm wg. PWN: przedstawianie i ocenianie czegoś w sposób zgodny ze stanem faktycznym, niezależnie od własnych opinii, uczuć i interesów

Naprawdę nie miałeś się do czego przyczepić? A czy ja gdzieś napisałem że jestem obiektywny!? Napisałem że starałem się być obiektywny pisząc porównanie. Gdybym nie starał się być obiektywny to napisał bym że pad A rulez a pad B to kupa. W tym temacie akurat większość osób nawet nie stara się być obiektywna - to temat console wars - czyli zlot fanbojów którzy tylko szukają okazji do wbicia szpili drugiej stronie. A odnośnie moich osobistych preferencji to bliżej mi mimo wszystko do Sony niż MS. A mimo to wybrał bym pada od X'a ponieważ uważam że jest lepszą konstrukcją i poparłem to jakimiś argumentami - no ciekawa sprawa dlaczego.

Ty za to nic na temat nie napisałeś- za to szukałeś do czego tu się można dowalić - takie to przecież typowie dla Console Wars.

Jak dla mnie EOT. Spadam.

Edytowane przez Kyo

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Kyo daj spokój, nie marnuj swojego cennego czasu na niego.

Opublikowano
To, że po roku użytkowania nadal nie potrafię na nim celować to już w ogóle istna kpina.a.

A nie wpadłeś na to, że to Ty możesz mieć jakieś problemy z koordynacją ruchową i panowaniem nad kończynami?

Zaje,bistość pada od X360 to nie jest wymysł fanbojów, to fakt. Jedyna skopana sprawa to krzyżak, który nadaje się tylko do sporadycznego wciskania (jak właśnie wybór broni czy coś). Za czasów PS2 uwielbiałem DS2 i nie wyobrażałem sobie lepszego rozwiązania, aż nie zagrałem na X360. Dzisiaj mnie odrzuca od PS3 jak tylko biorę DS3 do rąk, małe plastikowe niewiadomoco ze zje,banymi gałkami, spustami i fajnym krzyżakiem.

Czytaj całe posty a nie tylko wybrane zdania. Pisałem już, że z Dualshockiem nie miałem takich problemów a grałem w Bad Company, Killzone i Resistance. Strzelałem headshoty w biegu a tu nawet stojąc w miejscu nie da rady szybko wycelować. Analogi w kontrolerze do X360 są do dupy i to jest fakt. Wszystko inne jest w miarę solidne (nie licząć krzyżaka) ale analogi to podstawa. Jeśli analogi są do dupy to cały joypad się do niczego nie nadaje.

Edytowane przez rkBrain

Opublikowano

Wyobraź sobie, że tylko Ty masz z tym problem EOT.

Opublikowano

Analogi w kontrolerze do X360 są do dupy i to jest fakt.

Fakt? Sprawdz w slowniku co znaczy to slowo. To nie fakt tylko Twoje urojenia, ewnetualnie opinia.

Opublikowano

Sony Pictures zarejestrowało takie domeny jak

console-war.net

console-warmovie.com

console-wars.net

console-warsmovie.com

consolewar-movie.com

consolewar-movie.net

consolewar.net

consolewarmovie.com

consolewars-movie.com

consolewars-movie.net

consolewarsmovie.com

theconsolewar-movie.com

theconsolewar-movie.net

theconsolewar.net

theconsolewarmovie.com

theconsolewars-movie.com

theconsolewars-movie.net

theconsolewarsmovie.com

Film ze scenariuszem czerpiącym materiał z naszego tematu? Mendrek, ćwicz już kwestie przed lustrem D:

Opublikowano

rezyseria: Mendrek

Opublikowano

Chcę żeby mnie zagrał Nicolas Cage :D

Opublikowano
  • Autor
To, że po roku użytkowania nadal nie potrafię na nim celować to już w ogóle istna kpina.a.

A nie wpadłeś na to, że to Ty możesz mieć jakieś problemy z koordynacją ruchową i panowaniem nad kończynami?

Zaje,bistość pada od X360 to nie jest wymysł fanbojów, to fakt. Jedyna skopana sprawa to krzyżak, który nadaje się tylko do sporadycznego wciskania (jak właśnie wybór broni czy coś). Za czasów PS2 uwielbiałem DS2 i nie wyobrażałem sobie lepszego rozwiązania, aż nie zagrałem na X360. Dzisiaj mnie odrzuca od PS3 jak tylko biorę DS3 do rąk, małe plastikowe niewiadomoco ze zje,banymi gałkami, spustami i fajnym krzyżakiem.

Czytaj całe posty a nie tylko wybrane zdania. Pisałem już, że z Dualshockiem nie miałem takich problemów a grałem w Bad Company, Killzone i Resistance. Strzelałem headshoty w biegu a tu nawet stojąc w miejscu nie da rady szybko wycelować. Analogi w kontrolerze do X360 są do dupy i to jest fakt. Wszystko inne jest w miarę solidne (nie licząć krzyżaka) ale analogi to podstawa. Jeśli analogi są do dupy to cały joypad się do niczego nie nadaje.

Fakt jest taki że (pipi)sz kacapoły :(

Opublikowano
Obiektywizm wg. PWN: przedstawianie i ocenianie czegoś w sposób zgodny ze stanem faktycznym, niezależnie od własnych opinii, uczuć i interesów

Naprawdę nie miałeś się do czego przyczepić? A czy ja gdzieś napisałem że jestem obiektywny!? Napisałem że starałem się być obiektywny pisząc porównanie. Gdybym nie starał się być obiektywny to napisał bym że pad A rulez a pad B to kupa.

Gdybyś starał się być obiektywny, bazowałbyś na faktach, a nie własnych odczuciach.

W tym temacie akurat większość osób nawet nie stara się być obiektywna - to temat console wars - czyli zlot fanbojów którzy tylko szukają okazji do wbicia szpili drugiej stronie.

Szpile można wbijać na wiele sposobów. Począwszy od wyzwisk i kłamstw, na faktach kończąc.

Ty za to nic na temat nie napisałeś- za to szukałeś do czego tu się można dowalić - takie to przecież typowie dla Console Wars.

Jak dla mnie EOT. Spadam.

Przecież stwierdziłem, że te wasze gadanie o wyższości pada od xo to zwykła bzdura. Jednakże w przeciwieństwie do was, ja oparłem się na fakcie (wynikach wspomnianego konkursu B).

Opublikowano

Tylko, że ten twój przytoczony fakt nie jest zbyt miarodajny. Tak sobie dywagując, jeżeli w tym konkursie po stronie PS3 wzięli udział sami wymiatacze, a po stronie X'a sami niedzielni gracze, to sam przyznasz, wynik nie będzie żadnym wyznacznikiem wyższości jednego pada, nad drugim.

Opublikowano
  • Autor

Konkurs bulletstorm to nie jest żaden wyznacznik, pisze ci to kolejny raz osoba która sama była lbisko śięgnięcia po tv.

Gość który wygrał wrzucił potem na youtube'a swoje przejście to tylko się za głowę złapałem ile patentów ominąłem.

Także o kant du.py ten twój fakt. To są fakty

wii-u-pro-controller-close-up.jpg

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=484162 - zobacz ile postów jest tutaj za padem od 360tki. Był niedawno temat na neogafie tylko między ps3 a x360 i ten drugi miał sporą przewagę, ale nie mogę go znaleźć.

Opublikowano

Konkurs bulletstorm to nie jest żaden wyznacznik, pisze ci to kolejny raz osoba która sama była lbisko śięgnięcia po tv.

Gość który wygrał wrzucił potem na youtube'a swoje przejście to tylko się za głowę złapałem ile patentów ominąłem.

Także o kant du.py ten twój fakt. To są fakty

wii-u-pro-controller-close-up.jpg

http://www.neogaf.co...ad.php?t=484162 - zobacz ile postów jest tutaj za padem od 360tki. Był niedawno temat na neogafie tylko między ps3 a x360 i ten drugi miał sporą przewagę, ale nie mogę go znaleźć.

amerykanie sa tak grubi ze w rekach nie sa w stanie ogarnac tak malego pada jak ds3 wiec wyniki nie dziwią :P

Opublikowano
  • Autor

Bo na neogafie piszą tylko amerykanie c'nie?

Przynajmniej potrafią ogarnąć krzyżak na padzie od 360tki, w przeciwieństwie do pana rkbrain. Gram prawie 4 lata w gearsy gdzie broń jest właśnie na d-padzie i nie przypominam sobie żadnej "loterii", to jest kur.wa rodzyn tematu.

Opublikowano

Jak masz do wyboru 4 bronie to jasne, że nie ma problemu. Gorzej jak już masz 8 hot-keys. Czasami zamiast konkretnego kierunku wchodzą skosy i w tym jest problem np. w takim Oblivionie. Może jeszcze nam wmówisz, że krzyżak jest świetnie wykonany, co?

Edytowane przez rkBrain

Opublikowano

Czemu za każdym razem powołujesz się na neogafa ? Przecież to taka sama strona jak to forum, a nie jakaś wyrocznia.

Opublikowano
  • Autor

Na każdym forum wypowiadają się dziennikarze growi, developerzy etc?

rkbrain dpad w padzie od 360tki to (pipi), ale trzeba być "uzdolnionym" by mieć problem z jego używaniem.

Opublikowano

Przy padzie od 360 wystarczy wymienić trzy rzeczy i zastąpić je odpowiednikami z DS 2 i będzie pad "idealny". Po pierwsze analogi zostawiając wklęsłe końcówki. Po drugie krzyżak i na sam koniec RB/LB także zastąpić R1/L1 tymi z DS 2. Wtedy został by jedynie problem kształtu bo nie każdemu dobrze leży w dłoni.

PS. Jak ktoś naprawdę nie trawi działania analogów krzyżaka itp. w padzie od MS to zawsze można kupić pada do x360 od innych producentów niż MS.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

na sam koniec RB/LB także zastąpić R1/L1 tymi z DS 2.

Po co?

Opublikowano

Sory, ale dla mnie i pewnie nie tylko, większość dziennikarzy branżowych to randomy. Czemu mam brać pod uwagę zdanie dziennikarza X, i to jeszcze w obecnych czasach, gdzie oceniają tak jak im się zapłaci.

Nic nie mam do Neogafa, ale stawiasz ich jako jakąś wyrocznie, prawdę objawioną.

Opublikowano

Sory, ale dla mnie i pewnie nie tylko, większość dziennikarzy branżowych to randomy. Czemu mam brać pod uwagę zdanie dziennikarza X, i to jeszcze w obecnych czasach, gdzie oceniają tak jak im się zapłaci.

Nic nie mam do Neogafa, ale stawiasz ich jako jakąś wyrocznie, prawdę objawioną.

Biorąc uwagę, że nie ufasz recenzentom, to gaf z opiniami tysięcy użytkowników powinien akurat dla ciebie być wyrocznią.

Opublikowano

Czyli co, argument od MaZZeo o wypowiadających się dziennikarzach był z dupy wzięty i niepotrzebny ?

Opublikowano

Czyli co, argument od MaZZeo o wypowiadających się dziennikarzach był z dupy wzięty i niepotrzebny ?

Dla człowieka, który przed chwilą napisał, że nic dla niego ci ludzie nie znaczą - pewnie tak - dla reszty nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.