Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Czasami fajne komentarze są na tym koncie:

K2BOE.jpg

2lo5hsg.jpg

Żeby nie było: z Vity też sobie żartuje ;)

MPKTf.gif

Co do WiiU. Kto wie może to będzie fajna konsola, ale na razie jest słabo. Nawet zapowiedzi nowych gier często omijają tą konsolę. Albo Nintendo ma jakiś pomysł by sprzedawać WiiU po premierze nextgenów albo skończy się podobnie do GameCuba, który miał fajne exy i tyle.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

No tweety sa mistrzowskie.

You might think I'm angry that Vita is being hacked but really I'm just pleased someone other than Sony is developing something for Vita

Hmm...I've ran out of interesting things to tweet about. I think i might just retweet my old tweets but with any images in higher resolution

Apple are suing us, now. They are claiming that our VAIO product line infringes their patent for "overpriced computers."

A to tylko jedne z ostatnich :D

Opublikowano

Co do WiiU: kupowanie tej konsoli na starcie z mojej perspektywy nie jest dobrą inwestycją. Przecież Arkham City już ograłem (ogrywam nadal), Darksiders II czy Ninja Gaiden III są już dostępne a samo ZombiU to dla mnie za mało, w dodatku za bardzo mi to przypomina rodzime Dead Island, tylko w bardziej mrocznej stylistyce. Trzeba poczekać z rok aż ukaże się nowa Zelda czy Metroid, bo prawdopodobnie te gry najlepiej wykorzystają możliwości pado-tableta.

Opublikowano

Rok to lekko. Ogólnie świetnie się składa. 2013 to rozkręcony 3DS (i Vita lol), dogorywające już dumnie currentgeny ze świetnymi grami i zapowiedź nextgenów. 2014 to rozpędzony maksymalnie 3DS (i Vita LOL), na WiiU zaczynają się pojawiać Mariany/Zeldy/Metroidy, do tego resztówka na currentgeny i premiera next genów. Których nie trzeba kupować, bo jest w co grać na obydwu konsolach Nintendo. I w ten sposób można uniknąć wpadnięcia na crapowate tytuły startowe za słoną kasę, a nadal gramy w genialne gierki, a nie w crapy. Jeżeli wszystko będzie tak jak napisałem (a wiele na to wskazuje) to z kupnem nextgenów można spokojnie poczekać minimum 2 lata, nawet 3. A z WiiU 1-1.5 roku

Edytowane przez Albert Wesker

Opublikowano

Z kupnem next genów czekam do premiery

batman-arkham-world-teased-at-vgas.jpg

chyba, że wyjdzie na sam koniec tej generacji, ale nie wiem czy bym tego jeszcze chciał.

Opublikowano

A ja cos czuje, ze takie marki beda pozapowiadane, ze trudno bedzie mi sie powstrzymac przed kupnem nextgena.

Opublikowano

oglądam sobie Twittera Kaza....nie sądziłem,że człowiek ma taki dystans do siebie, produktów Sony i branży.

Niech sobie Mendrek poczyta jego wpisy to może wreszcie mu ciśnienie w tym temacie opadnie.

screen_ef2b0581fed51a3c717ffb960b8b40bf.png

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

[EDIT]

No dobra ;-P

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

http://www.edge-onli...-2-sons-liberty

"Sons of Liberty nadal wygląda bardziej odkrywczo, niż cokolwiek na tegorocznym E3, corocznym pokazie sequeli gier. Dziesięć lat temu granie w grę sprzed dekady to był "retrograming", doświadczenie dla koneserów, którzy mogą przełknąć kwadratową grafikę i docenić gameplay. Dziś gramy w lekko wyostrzoną grę sprzed dekady i to nie jest retrograming, tylko zwykły gaming.

Fakt, że dziś MGS2 ciągle wydaje się tak awangardowy może martwić: czy to relikt z minionej już ery, kiedy mainstream ekseprymentował? To duży, komercyjny produkt sprzedawany w sklepach, który z radością podejmował ryzyko i wywracał zwyczaje gatunku na każdym kroku. W porównaniu z nim, dzisiejsze przeboje pogrywają w boleśnie bezpieczny sposób".

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

oglądam sobie Twittera Kaza....nie sądziłem,że człowiek ma taki dystans do siebie, produktów Sony i branży.

Ale wiesz, że to fejk?

No chyba, że chodziło o to, żeby Mendrek nie wiedział. W takim przypadku sorry...

edytuj posta póki nie ma Mendrka :P po cichu liczyłem, że Mendrek łyknie przynętę. Swoją drogą serio nie wiedziałem,że taki twit istanieje i przyznam się bez bicia wstydliwie,że przez pierwsze 2 minuty serio myślałem ,że to true :P

Opublikowano

myslę nad sprzedażą jednej z konsol i zamianie gier,myślami chciałbym sprzedać xboxa i zostawic ps3 bo itak na boxie wychodza tytuły których nie ogram jak halo i GOW,ale naprawdę irytuje mnie ten wygląd multiplatform i zawsze lepiej to wygląda na xboxie+duża baza znajomych z ktorymi można pograć i napewno na premierę MOH znajdzie się 2x tyle ciekawe jak sytuacja bedzie wyglądała na psn ;/,myślę nad zostawieniem ps3 ze względu że nie będe musiał żonglować płytami od GTA V i nowego mgs jak wyjdzie kiedys tam, z drugiej strony już bym nie usłyszał głupich amerykańców którzy się drą do HS hehe ciężka decyzja bo w sumie na ps3 wychodzą tylko 2 exy w które naprawdę bym pograł ale ile to rozrywki max 100h ?. Ciężkoooo...

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Najlepiej pozbądź się obu i kup sobie PC. Skończ marudzić bo z multiplatformami nie jest wcale tak źle gdyby nie Halo i nadchodząca Forza sam bym opchnął x360.

Opublikowano

W przypadku PS3 masz pewność, że będzie ona jeszcze przez kilka lat solidnie wspierana i dłużej w ogóle od X360. Xbox 360 ma być wspierany do 2015 roku. Na PS3 wyjdzie jeszcze wiele dobrych eksów przez te lata, natomiast jeśli chodzi o X360 to albo z czasem będzie to znikoma ilość albo popłuczyny.

Chcesz jeszcze płacić za online na X360, kiedy wyjdą konsole nowej generacji?

Opublikowano

to już nie jest początek generacji ze multiplatformy na ps3 wyglądaly słabo

Opublikowano

no własnie trochę się przekonuje do tego ps3 przez blu-ray i pewność że będzie to jedna płyta,z drugiej strony obawiam się kiepskiego wyglądu gta V i innych gier ;/,jak to jest z psn jak zarejestruje konto na usa to tylko z tym kontynentem będę grał ?,cczy to wrzuca do jednego wora jak na xboxie ?.

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

nie jak zarejestrujesz konto na USA to korzystasz z oferty us pss ale grasz też z innymi

Opublikowano

Niech sobie Mendrek poczyta jego wpisy to może wreszcie mu ciśnienie w tym temacie opadnie.

Przecież to jest troll, który z prawidzywym Kazem ma tyle wspólnego, co ja z ruchaniem.

Opublikowano

no własnie trochę się przekonuje do tego ps3 przez blu-ray i pewność że będzie to jedna płyta,z drugiej strony obawiam się kiepskiego wyglądu gta V i innych gier ;/,jak to jest z psn jak zarejestruje konto na usa to tylko z tym kontynentem będę grał ?,cczy to wrzuca do jednego wora jak na xboxie ?.

PC za 1500 i pograsz w GTA 5 w 1080p do tego z dużo ładniejszą grafiką, to samo wszystkie inne multiplatformy. Tu już nie ma wielkiej różnicy czy wybierzesz do nich (gier multiplatformowych) PS3 czy X360, bo na obu konsolach wyglądają już żenująco słabo (a często nawet kiepsko z fps - żaden komfort żeby płacić 2x tyle).

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Skoncz (pipi)ic z tym PC za 1500, albo wklej nam zestaw dokladnie wraz z cenami z komputronika wszystkich czesci, by to udowodnic, bo za kazdym razem jak licze PC dla klienta, bez porzadnej karty graficznej na I3ce i oryginalnym systemem wychodzi mi zawsze ponad 2 tys zl.

Swoj pol roku temu na I3 z 8GB, dyskiem ssd i karta 6770 dalem lekko 2400, a nie pociagne na tym gier w 1080 plynnie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jeśli ktoś chce grać w multiplatformy to nie ma sensu kupować teraz x360 czy ps3. Tak jak powiedział Leszek najlepiej kupić PC 1500 i grać w gry za połowę ceny. Dlatego śmieszą mnie teksty niektórych że na konsolach najlepsze są multiplatformy. Takim stwierdzeniem podważają sens istnienia konsol.

Opublikowano

Skoncz (pipi)ic z tym PC za 1500, albo wklej nam zestaw dokladnie wraz z cenami z komputronika wszystkich czesci, by to udowodnic, bo za kazdym razem jak licze PC dla klienta, bez porzadnej karty graficznej na I3ce i oryginalnym systemem wychodzi mi zawsze ponad 2 tys zl.

Swoj pol roku temu na I3 z 8GB, dyskiem ssd i karta 6770 dalem lekko 2400, a nie pociagne na tym gier w 1080 plynnie.

To po pierwsze. Po drugie cholera wie czy GTAV bedzie odrazu na PC czy wyjdzie po jakims czasie, tak jak w przypadku GTAIV, juz nie mowiac o tym, ze gra bedzie pewnie znowu zle zoptymalizowana, i na PC za 2 kafle ledwo co sie wlaczy ;P

Opublikowano

Wiecznie jak ktos cos takiego pisze, okazuje sie ze ma karte graficzna teraz za 600-800 zl, ale 2 lata temu dal za nia 2 tys. Poprosze o pelen zestaw samej stacji roboczej z cenami z komputronika (wiem ze czesci moga byc tansze), wtedy moze wam uwierze, bo z reguly przy komputerach za 2 tys taki Crysis 2 nie ma szans by Ci na TV poszedl plynnie w 1080p.

Inna sprawa, ze Przyjemnosc grania na PC jest dla mnie zerowa jak pewnie dla wiekszosci, ktorzy cale zycie graja na konsolach.

Opublikowano

a czemu akurat z komputronika? żeby lepiej wypadły konsole? xD a readeony są do pi,zdy...

Mój kumpel z pracy dał ostatnio nawet niecałe 1500 zł i wszystko mu normalnie śmiga (wystarczy mieć trochę mózgu), i już kilka osób na forum to potwierdziło że tyle wystarczy na taki PC który wszystkie gry pociągnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.