Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Ta aplikacja YouTube na PS3 jest tak upośledzona, czy upośledzona w obsłudze? Dlaczego nie mogę wpisać tego, co mnie interesuje, bo automatycznie narzuca mi jakieś ch*jowe podpowiedzi? Jak je wyłączyć? W ogóle jakoś dziko się obsługuje to wyszukiwanie.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Po prostu nie umiesz jej obsługiwać.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dzięki za pomoc, zaraz sprawdzę.

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z tymi podpowiedziami. Jeśli podpowiedź jest prawidłowa i to Ci chodziło, to jeden klik i działa. Jezeli podpowiedź jest zła... to ją ignorujesz i piszesz dalej.

Opublikowano

Ta aplikacja YouTube na PS3 jest tak upośledzona, czy upośledzona w obsłudze? Dlaczego nie mogę wpisać tego, co mnie interesuje, bo automatycznie narzuca mi jakieś ch*jowe podpowiedzi? Jak je wyłączyć? W ogóle jakoś dziko się obsługuje to wyszukiwanie.

Ta aplikacja jest koślawa, to fakt. Niby miała być dostosowana do telewizorów i jest opcja obsługi przy pomocy telefonu, ale o wiele lepiej działa strona www.ps3youtube.com - oczywiście musisz ją wpisać w przeglądarce z PS3. Tam masz instrukcje na zielono u góry jak zrobić by było HD. Do tego możesz się bez problemu zalogować i korzystać z opcji dostępnych dla konta. Bardzo zoptymalizowana dla PS3 strona.

Jedyną jej wadą jest, że co jakiś czas YT robi im jakiegoś psikusa, ale ogólnie widać chłopaki dają radę ;)

Opublikowano

Kiedy demko nowego gran turismo na psn?

Aaa, sorry - zapomnialem, ze sony olaly exy dla coreowych graczy na 2 lata.

A jak tam counter-strike? Wyszedl juz w europie?

Aaa, zapomnialem - zbyt coreowe dla klienteli sony.

Opublikowano

Forza Horizon prezentuje sie swietnie, dodatkowo juz dawno nie widzialem gry, ktora mialaby tak dobre IQ.

Opublikowano

Wiadomsa - Xbox IQ=360

PS IQ = 3

KO!!!!

Opublikowano

Zauważyliście, że w tej Forzie w widoku ze środka pogarsza się oświetlenie? God raysy znikają. Lipa trochę, bo lubię widok ze środka i GR :P

A giera bardzo fajna, jak stanieje to pewnie kupię.

Opublikowano

Kogo ryra jakaś śmieszna forza jak niedługo wychodzi Little Big Planet Karting?

Opublikowano

Aaa, sorry - zapomnialem, ze sony olaly exy dla coreowych graczy na 2 lata.

Spoko, w przyszłym roku sytuacja w obozie Sony jak i M$ odwróci się o 180 stopni. My dostaniemy Beyond, nowego God of War i grę tej generacji, TLoU, a wy Girsy nad którymi pracuje nie wiadomo kto, bo najważniejszy ludzie odeszli od Epic.

X360 w 2013 roku.

091027_xx_znicz.jpg

Opublikowano

Beyond-pozycja dla hardcorowych graczy <ok>

Opublikowano

O ile cieszę się bardzo jak Sony zadba o swoich graczy w 2013 jeśli chodzi o pozycje singlowe to załamany jestem ich postawą jeśli chodzi o multiplayer. Niby GoW3 i tLoU będę go miały ale nikt o zdrowych zmysłach nie kupi tego tytułu albo nie napisze,że czeka na niego tylko dla multi. Od premiery Killzone3 (a właściwie to nawet przed nią gdy wydało się,że tyle opcji wykastrują) i Uncharted 3 Sony rzuciło na ring ręcznik jeśli chodzi o multiplayer. W zapowiedziach tez już nie widzę żadnego tytułu od nich, który spowodowałby, że ludzie zaczęli by w niego hurtowo grać i kupować. Tymczasem konkurencja dostanie mocarne Halo4 i nowego GoW'a które na pewno przyciągną miliony do rozgrywek sieciowych.

Zresztą i to chyba nie moje zdanie jeśli chodzi o rozgrywkę i dostępne tytuły:

do singlowych przeżyć - ps3

do multiplayera - bezdyskusyjnie x360(nie tylko chodzi o tytuły ale o voice chat i stabilność działania usługi)

Opublikowano

Jaki bedzie w ogolnym rozrachunku przyszly rok to bedziemy wiedziec dopiero ... pok koniec przyszlego roku, no ale sonoklapy jak zwykle zeby ratowac sytuacje wybiegaja w przyszlosc.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

szkoda ze sony już w poprzedniej generacji straciło markę mgs na rzecz xboxa, a tu nagle mgs 4 exem na ps3 nowe ground zero już sony odpuściło ciekawe dlaczego ?

Opublikowano

A co mieli zrobić? Płacić Kojimie za każdą potencjalnie nie sprzedaną grę na X360 :P

Opublikowano

@Ficuś, Sony w tym roku wydało dwa tytuły czysto multiplayerowe (Twisted Metal i Starhawk), więc to nie jest tak, że Sony ma w (pipi)e gry multiplayerowe (a to ilu ludzi w te gry gra i dlaczego tak jest to już jest inna kwestia). W ogóle U3 miało premierę niecały rok temu, dalej dużo ludzi w to gra, więc nie rozumiem czemu już mielibyśmy się doczekać jakiegoś zamiennika, konkurencja też nowe Halo i Girsy dostanie po dwóch latach od premiery swoich poprzedników. Nie wiem, chciałbyś żeby nowe odsłony wychodziły co roku? I tak poza tym to skąd wiesz, że TLoU nie będzie mieć tak świetnego (jak na PS3) trybu multi jaki był w U2 (w końcu ta sama ekipa go robi)?

Ale jakby co też jestem zdania, że jeśli ktoś preferuje grę multiplayerową to powinien wybrać X360.

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z tymi podpowiedziami. Jeśli podpowiedź jest prawidłowa i to Ci chodziło, to jeden klik i działa. Jezeli podpowiedź jest zła... to ją ignorujesz i piszesz dalej.

Jeśli się da, to jest upośledzona w obsłudze, bo jest niewygodna/przekombinowana, jeśli chodzi o posługiwanie się wyszukiwarką. Jakieś pół godziny próbowałem wpisać "Malach Rufuz". Bez rezultatu - z uwzględnieniem tego, co napisałeś.

Opublikowano

A w 5 minut to byś włączył PC :P Jutuby i przeglądarki na konsolach to jedynie z doskoku.

Opublikowano

Jeśli się da, to jest upośledzona w obsłudze, bo jest niewygodna/przekombinowana, jeśli chodzi o posługiwanie się wyszukiwarką. Jakieś pół godziny próbowałem wpisać "Malach Rufuz". Bez rezultatu - z uwzględnieniem tego, co napisałeś.

Olej tą dziadowską aplikację i korzystaj z tego: http://www.ps3youtube.com/

Opublikowano

A w 5 minut to byś włączył PC :P Jutuby i przeglądarki na konsolach to jedynie z doskoku.

Uruchomienie filmu w HD na stronie, którą podał Mendrek, zajmuje mniej niż 1 min.

Edytowane przez Vesper

Opublikowano

Uruchomienie filmu w HD na stronie, którą podał Mendrek, zajmuje mniej niż 1 min.

Ba, jak już raz się przejdzie tą krótką procedurę przejścia w tryb HD, to potem już póki są cookiesy, tak nie trzeba jej ponownie przechodzić

Opublikowano

Sony odpuscilo sobie jesien/zime, ale co mieli zrobic?

Stawac w szranki z halo i nowa forza?

Tylko by sie osmieszyli (jeszcze bardziej).

Przegrywaja ostatni rok tej generacji konsol, tak jak przegrali pierwsze 3.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Za to ostatnie kilka miesięcy mogą być dla nich bardziej korzystne. Pograłbym w to Halo 4, już filmiki mi się podobają, a co dopiero gra. Jest już wersja demo?

Opublikowano

Nie ma i pewnie nie będzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.