Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

no $ony olało HC graczy i exy ale mają PS+ więc jest dobrze, aha.

H4 to najlepiej wyglądająca gra na konsolach ^_^ kto widział pierwsze kilkanaście minut z drugiej misji ten wie. Halo w końcu miażdży graficznie a nie wygląda biednie jak H3/ODST w dniu premiery, HR było już bardzo ładne ale dopiero H4 wygląda jak powinno.

Jeszcze kilkanaście dni do premiery najlepszego FPSa tej generacji i ostatniego dużego exa na konsolach :)

Co znaczy olało ? Czy posiadacz PS3 może powiedzieć, że w tym roku nic nie dostał ? Co to za głupie gadanie ? PS3 to nie tylko Sony, te wszystkie CODy, Skyrimy, MOHy, Fify. To takze wychodzi, to nie exy, ale gracz i tak ma w co grać. Więc to zwykłe ględzenie o kaszance na śniadanie...

A plus, owszem, jest super, sam wykupiłem i czego mam żałować ? Że dostaję gry za darmo w zamian za roczne opłacanie ? Wiadomo, nie są na stałe, ale w cenie jednej gry dostaję masę tytułów. Nie wiem jak nie można chwalić tej usługi.

Co do H4, to IMO nie jest to najlepiej wyglądająca gra na konsolach, a walczy z grami, które premierę miały rok i dalej temu... Ale ocenę wystawię dopiero jak w ten tytuł zagram, bo wiadomo, oceniam po filmikach.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Zauważyłem, że jak teraz prawdopodobnie najładniejszą grą ma być gra na Xa, to zaczęły pojawiać się głosy "no tak, bo walczy o ten tytuł z kilkuletnią grą" (powyższa wypowiedź nie jest tego typu pierwszą jaką tutaj czytam). Spoko, dobrze wiedzieć, że gry na PS3 zawsze walczą o ten tytuł z przyszłymi gierkami, a nie już wydanymi.

Opublikowano

No bo z jakimi grami Halo może powalczyć o najładniejszą grę ? Bo ofc, chodzi o wojenkę ps3vsx360. No więc, na PS3 mamy Uncharted, Killzone, God of War. Gry które wyróżniają się grafą właśnie, jeżeli je przebije, to super, bo sam lubie Halo i sam kupiłem konsolę z okazji Halo Reach i pewnie kupię znowu z okazji Halo 4. Ale IMO póki co nie przebija, choć wygląda naprawdę ładnie.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Od Killzone 2/3 już Halo Reach wygląda lepiej, więc przebicie tej gry przez Halo 4 nie będzie jakimś tam wyczynem

Opublikowano

Albert, proszę, nie przesadzaj. Halo R. w kampanii to taka mocna graficzna 8 przy dyszcze dla K3

Opublikowano

Wiadomo, każdy ma swoje zdanie, w Halo uwielbiam efekty graficzne, seria wygląda ślicznie dzięki temu :]

Opublikowano

Halo Reach to ogromne przestrzenie, swoboda i nieskończona ilość sposobów na przejście dalej. I gra wygląda fantastycznie. Killzone to skrypty i korytarze. To po prostu trzeba brać pod uwagę przy ocenie grafiki. Stworzenie ładnej pocztówki to żadna sztuka

Opublikowano

Halo Reach to ogromne przestrzenie, swoboda i nieskończona ilość sposobów na przejście dalej. I gra wygląda fantastycznie. Killzone to skrypty i korytarze. To po prostu trzeba brać pod uwagę przy ocenie grafiki. Stworzenie ładnej pocztówki to żadna sztuka

za 2 tygodnie po ograniu H4. Andrew napisze ze h4 to sandbox ;)

Opublikowano

za 2 tygodnie po ograniu H4. Andrew napisze ze h4 to sandbox ;)

Sandbox'owym fps'em to można nazwać FC 3 , ale nie Halo. Halo to po prostu dużo szersze korytarze dające wrażenie otwartego świata taka prawda.
Opublikowano

no $ony olało HC graczy i exy ale mają PS+ więc jest dobrze, aha.

H4 to najlepiej wyglądająca gra na konsolach ^_^ kto widział pierwsze kilkanaście minut z drugiej misji ten wie. Halo w końcu miażdży graficznie a nie wygląda biednie jak H3/ODST w dniu premiery, HR było już bardzo ładne ale dopiero H4 wygląda jak powinno.

Jeszcze kilkanaście dni do premiery najlepszego FPSa tej generacji i ostatniego dużego exa na konsolach :)

Co do H4, to IMO nie jest to najlepiej wyglądająca gra na konsolach, a walczy z grami, które premierę miały rok i dalej temu... Ale ocenę wystawię dopiero jak w ten tytuł zagram, bo wiadomo, oceniam po filmikach.

wtf_reading_Spider_Man_Meme-s500x368-196157.jpg

czyli Halo4 walczy z najładniejszymi grami zeszłego roku (rage, gow3, crysis2, unch3, itd.) bo w tym pod względem oprawy AV nic ciekawego nie wyszło ?

Tak i jest to najlepiej wyglądająca gra na konsolach.

Tutaj jeszcze można dorzucić Forze Horizon, najładniejsze (?) wyścigi z otwartym światem :)

a Halo Reach nie wygląda lepiej od Killzona 3, lol...tereny zabudowane, budynki to straszna bieda w HR, sub HD, dziwny blur, gra wygląda bardzo dobrze i tyle. Bungie przy 343 to leszcze.

Opublikowano

Polaczenie real-timowych cieni z wypalonymi shadowmapami ma miejsce praktycznie we wszystkich killerach graficznych typu U2/3,Gears3 czy GOW3. Wyjatek stanowia gry, ktore maja zmiane pory dnia.

I w sumie dobrze...skoro obiekt i slonce stoja w miejscu to sila rzeczy cien bedzie zawsze taki sam wiec nielogiczne by bylo marnowanie mocy na cienie real-time dla tych obiektow :)

Niestety mój drogi przyjacielu ;) to nie do końca tak. Tak, obecnie we wszystkich grach stosowane są wypalone cienie (zmieni się to dopiero, jak sprzęt będzie na tyle mocny aby rzeczywiście na skalę "masową" wykorzystać w grach dosyć wysokiej jakości Global Illumination (pseudo-radiosity). Ale chodzi tu o jakieś stosunkowo niewielkie, miękkie cienie w miejscach gdzie nie ma bezpośredniego źródła światła dającego również real-time'owy cień (zazwyczaj w pomieszczeniach).

Np. taki God of War 3 zależnie od miejscówki korzysta z real-time'owych cieni na całej scenie lub częściowo z wypalonych, tyle że GoW3 celuje jednak w zauważalnie więcej niż 30 fps. Z ostatnio wydanych gier bardzo uproszczone oświetlenie ma np. Rage, ale to również z pewnością w celu uzyskania 60fps na konsolach (i tutaj należy pochwalić "jechany" zawsze i wszędzie stary silnik CoD'a, który jednak mimo 60fps potrafi korzystać z prawdziwego oświetlenie i cieniowania na całej scenie. W niespecjalnej jakości.. ale jednak)..

Z kolei taki Uncharted ma real-time'owe oświetlenie z cieniami na pełnej scenie (mimo braku jako takiej smiany pór dnia). Widać to było np. czasami w multi jak na początku meczu "słońce" nie zdążyło ustawić się na swoje miejsce i wszystkie cienie zmieniały swoje położenie. W sumie sam nie jestem do końca przekonany co do słuszności tego rozwiązania bo jednak w niektórych sytuacjach jest to pewne marnotrawienie mocy obliczeniowej... ale z drugiej strony daje dużo możliwości do płynnej ingerencji w geometrię otoczenia.

Nie wiem jak Gearsy 3 i 2 ale 1 miała również bardzo prosty system oświetlenia i cieniowania. Z tego, co pamiętam 2 i 3 też korzystają jednak głównie z wypalonych cieni, ale ogólnie jest to poziom o kilka klas wyższy niż w 1.

Z tego, co widać w H4 wygląda to podobnie jak w pierwszych Gearsach.

Wspomniałem wcześniej o Ratchecie... bo nie tylko design mi się kojarzy z Halo ale też i oświetlenie. Jest ono tam rozwiązane w podobny sposób. Ale znowu trzeba zaznaczyć, że Ratchet chodzi blisko 60fps, podczas gdy Halo w 30 (a z pewnością też nie jest to "korytarz" ;) ).

O ile pamietam to z ta pre-renderowana scenka nie bylo gadki o takiej grafie w H4 tylko ze skoro to CGI uzywa podbitych assetow z H4 to moze uswiadczymy takie cos w Halo 5 na next genie :)

Mój PC wyzionął ducha więc korzystam z przeglądarki w PS3... więc nie chce mi się przesadnie bawić w szukanie i kopiowanie wszystkiego na ten temat wiec tylko w skrócie ;)

[...]

więc można powiedzieć że i w grze i w CGI są te same modele, tyle że w CGI to super ultra hiper poly

[...]

To było po tym, jak ktoś wytknął mu "podniecanie" się renderami jakby miały czegoś dowodzić. Mazz bronił się tym tekstem (nieudolnie :P) i napisał dopiero wtedy, że tak może będzie wyglądać next-genowe Halo ;)

e: Żeby zaraz nie było, że się czepiam i szukam dziury w całym... po prostu zwracam uwagę na takie rzeczy. Mimo wszystkoe kłuło mnie to trcohę w oczy jak grałem w GoW'a 3 czy Ratchety... a pierwszy raz rzuciło mi się to w oczy przy okazji ogrywania Devil May Cry 4. Tam było widac bardzo wyraźnie które cienei są wypalone, a które real-time'owe. Podobnie jest teraz m.in w H4.. tyle, że tutaj w przeciwieństwie do DMC4 te cienie są przynajmniej w wysokiej rozdziałce (tyle, że znowu.. DMC chodził w 60fps....).

Edytowane przez Emet

Opublikowano
  • Autor

Niektórzy tutaj nie mają pojęcia o czym piszą (nie mówię o Tobie ). Ktoś tu ostatnio wkleił gifa z H4 podniecająć się grafiką. Potem wyszło, że to z prerenderowanej wstawki.. po czym poszedł tekst, że to nic bo użyte są modele z gry.. tylko mające kilkdziesiąc razy więcej poly.

No (pipi), jak mają kilkadziesiat x więcej poly to to nie są te same modele

Nie od dziś wiadomo że w studiach każdy model postaci czy czegokolwiek innego robią w pierdyliardzie polygonów w edytorze. Potem obcinają trójkąty do poziomu, który pociągnie konsola. Więc co w tym dziwnego, że w tym CGI/pre renderowanej cutscence użyli modelu najwyższej jakości, a w grze będzie ten sporo mniej dokładny? Przecież o tym pisali sami twórcy na twitterze.

Zatem nie rozumiem czemu wyciągasz moje słowa z kontekstu i (pipi)sz takie głupoty? Pisałem już ze dwa razy że to jedynie ciekawostka odnośnie następnej generacji.

btw. Pewnie mnie zaraz przyatakują fani Halo, ale... po obejrzeniu kilku gemaplayów z singla (H4) przyznam, że owszem całość wygląda ładnie, nawet bardzo.. ale widać przy tym, że kosztem jednak dosyć prostego oświetlenia (nie ma realtime'owego oświetlenie całej sceny, cienie rzucają tylko wybrane elementy otoczenia) i braku SSAO (które dodaje całości głębi i naturalności). Design w tej części jest całkiem przyjemny, ale całość przypomina.... Ratcheta z PS3, który jest jednak grą bajkową. A jak na ekranie pojawią się jeszcze te grunty (czy jak one się tam wabią... chodzi o te słynne skrzaty) to juz w ogóle wygląda to jak komedia (i te ich skrzeczenie).

AI też jakoś nie wygląda na jakieś wyjątkowe na tych gameplayach.. więc albo w H4 jest słabsze niż w poprzednich częściach, albo to tylko błędne wrażenie.. albo niektórzy mieli tylko jakieś urojenia co do tego niesamowitego AI w Halo (osobiście nie wiem, bo kilka razy podchodziłem do Halo i za każdym razem mnie odrzucało więc nie sprzędziłem z żadną częścią więcej niż pół godziny).

Nie komentuję multi... wierzę, że jest dobre i dla wielu osób się podoba... nie wiem, nie grałem...

Kolejny po bodajże szpicu (szewczykdratewka) amator jutuba. Nie no kur.wa, zaraz wrzuce tu filmik z egzekucjami z KZ3 i powypisuje bzdury w stylu "haha ale ci helghaści to debile dają sobie wydłubywać oczy".

Ja nie wiem, mendrek założył jakąś grupę youtubowych graczy na fejsbuku?

EDIT: Aha i z laski swojej niezaznajomione z serią kmioty przestaną (pipi)ć jakoby Halo to był "troszke szerszy korytarz".

Niedawno ograłem znowu Halo Reach i niech mi ktoś powie czy w jakakolwiek grze w ciągu JEDNEJ misji

1) jeszcze na planecie robimy desant na baze kosmiczną

2) wsiadamy do statku kosmicznego

3) walczymy w kosmosie z dziesiątkami myśliwców

4) niszczymy obronę zewnętrzną kosmicznego statku

5) ten sam statek czyścimy z przeciwników i rozwalamy od środka

?

Czy któraś inna gra akcji oferuje mi tak WIELKIE levele jak The Ark albo The Covenant z Halo 3 i to bez żadnych loadingów? Polecam zajrzeć do halo wikii i się przekonać jak te levele/misje są skonstruowae. W Halo 4 ma być dokładnie tak samo. Jak ktoś to porównuje z kortyarzami z UC, Killzone'a czy CoD to niech pjerdolnie baranka w ścianę.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

@ big

Weź nie pisz mi takich rzeczy bo mało co nie zaplułem TV ze śmiechu :turned:

Dlatego napisalem, ze placenie za multi to chu.jowizna. Na moje nieszczescie Halosy i Gearsy maja genialne multi wiec bede placic, no chyba ze obie serie bede sie rownolegle pokazywaly na PC (60FPS i odplywam), w takim przypadku leje na X'a, bo dla mnie licza sie gry a nie sprzet (pozdro dla dekli od gejstejszyn).

Yhm... Ale ostatnie zdanie idealnie pokazuje, kto jest deklem od "gejboxa"?

Xbociarnia naprawdę musi mieć jakieś kompleksy skoro ciągle wymyśla jakieś nowe określenia na PS3 czy ich właścicieli (fanbojów i tych normalnych).

nie ma czegos takiego jak normalny wlasciciel PS3 :( wielkie sorry

Opublikowano

@ big

Weź nie pisz mi takich rzeczy bo mało co nie zaplułem TV ze śmiechu :turned:

Dlatego napisalem, ze placenie za multi to chu.jowizna. Na moje nieszczescie Halosy i Gearsy maja genialne multi wiec bede placic, no chyba ze obie serie bede sie rownolegle pokazywaly na PC (60FPS i odplywam), w takim przypadku leje na X'a, bo dla mnie licza sie gry a nie sprzet (pozdro dla dekli od gejstejszyn).

Yhm... Ale ostatnie zdanie idealnie pokazuje, kto jest deklem od "gejboxa"?

Xbociarnia naprawdę musi mieć jakieś kompleksy skoro ciągle wymyśla jakieś nowe określenia na PS3 czy ich właścicieli (fanbojów i tych normalnych).

No i to jest twoj jedyny komentarz na moj caly post ? Jakis tyłkoból ? Nie dosc, ze potwierdzasz to o czym pisze to sam robisz dokladnie to samo o co masz zal. No ale ok, nie bede wymagal normalnej odpowiedzi od jednoslusznoplatfrowmowca.

PS. Jak tam ? Robi ci sie mokro na wizje "press X to Ellen Page" ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jaka jest przewaga PS3 nad Xboxem 360 w Polsce? 5 razy wiecej sprzedanych konsol czy 6 razy? Macie może jakieś konkretne liczby?

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Ni. MS nie podaje takich danych. Bo i pewnie się czym chwalić nie ma

Opublikowano

Emet, podziwiam Cię że chce Ci się z taką precyzyjnością tłumaczyć techniczne niuanse, w świetle których Halo, czy X360 nie wygląda różowo, ale przypomina to walkę Artymowicza z sektą smoleńską, czyli z wiatrakami. Jak widzisz fanboje X'a są zamknięci na takie fakty techniczne, a także na fakty statystyczne i mediowe które tu umieszczam i za co mnie tak nienawidzą (prawda boli). W zamian zminusują, obrażą, i rzucą prostackimi tezami. Ja im tylko współczuję, i jedyne co dobre z naszych wypocin to informacja zwrotna dla niezdecydowanych graczy i graczy zawiedzionych X'em - do nich wołamy: “Hej, tu u nas jest fajnie!”. Z miłości do gier chcemy dla graczy najlepiej, ale fanboje X'a wolą znosić bóle i kopy w du.pę od samego MS, niż powiedzieć: ”Dość, wystarczy tych bzdur. Zamieniam cię na lepszy model”. Przykre, ale tak działają mechanizmy obronne, zwłaszcza jak się wybuliło tyle kasy, choćby na Golda, to nie chce się przyjąć do wiadomości że to był fail.

Grunt by uratować jak najwięcej.

Ps. Hehe, Emet. Też piszę z przedlądarki na PS3, głównie wygoda :)

Opublikowano

Przepraszam, ale w jednym zdaniu użyłeś "przeglądarka na PS3" i "wygoda". Twój post nie może być poważny.

>Halo to korytarze, oglądałem na jutub.

gtfo1.gif

Wysarczy spojrzeć, o czym tutaj jest dyskusja. Posiadacze 8-rdzeniowej przepotężnej PS3, która to jest ROK starsza od X360 muszą udowadniać i wskazywać innym miejsca, gdzie ich EXCLUSIVE'Y (czyli gry DEDYKOWANE temu sprzętowi) mają (niewielką, ale mają) przewagę graficzną nad exami na X360. Trochę smutne.

Opublikowano

Też piszę z przedlądarki na PS3, głównie wygoda :)

Wygoda pisać z tej marnej przeglądarki peestrojkowej niż z porządnego komputerowego Chroma czy FireFoxa? Nigga please...

Mendrek lubisz sobie zadawać ból czy co? ;)

Opublikowano

Przepraszam, ale w jednym zdaniu użyłeś "przeglądarka na PS3" i "wygoda". Twój post nie może być poważny.

>Halo to korytarze, oglądałem na jutub.

gtfo1.gif

Wysarczy spojrzeć, o czym tutaj jest dyskusja. Posiadacze 8-rdzeniowej przepotężnej PS3, która to jest ROK starsza od X360 muszą udowadniać i wskazywać innym miejsca, gdzie ich EXCLUSIVE'Y (czyli gry DEDYKOWANE temu sprzętowi) mają (niewielką, ale mają) przewagę graficzną nad exami na X360. Trochę smutne.

niestety posiadam tylko 4 rdzeniową maszybe :(

na 8 mnie nie stać

ps najlepsze gry na ps3 nie wypaja galek ocznych swoim wygladem

Opublikowano

No i to jest twoj jedyny komentarz na moj caly post ? Jakis tyłkoból ? Nie dosc, ze potwierdzasz to o czym pisze to sam robisz dokladnie to samo o co masz zal. No ale ok, nie bede wymagal normalnej odpowiedzi od jednoslusznoplatfrowmowca.

PS. Jak tam ? Robi ci sie mokro na wizje "press X to Ellen Page" ?

Jeśli mam być szczery to brak mi słów...

Co innego niby miałbym komentować? Pisałeś o płaceniu za Golda i, że ew. wersje na PC byłyby lepsze gdyby istniały. Świetnie...

Natomiast piszesz też, że dla ciebie nie liczy się platforma, tylko gry.. po czym walisz tekst o "deklach z gejstacji". No sorry... ale to dowodzi, że jednak liczy się dla ciebie platforma.. czyli twój ukochany Xbox.

I że niby ja robię to samo? Trzeba być młotem aby nie pojąć tego, że napisałem to jako swego rodzaju karykaturę twojej durnej wypowiedzi o gejstacji...

Ostatnie zdanie w twoim poście też tylko dobitnie pokazuje twoje nastawienie i poziom. Dla mnie koniec dyskusji z twoją osobą.

Kolejny po bodajże szpicu (szewczykdratewka) amator jutuba. Nie no kur.wa, zaraz wrzuce tu filmik z egzekucjami z KZ3 i powypisuje bzdury w stylu "haha ale ci helghaści to debile dają sobie wydłubywać oczy"

No.. bo pewnie napisałem, że AI w Halo na pewno ssie i "w ogóle"?

Napisałem przypuszczenia po tym co widać na filmiku (moze ty bohaterze grałeś już w pełną wersję i wiesz jakie jest AI w H4?

Zaznaczyłem też, że to może moje błędne wrażenie. tyle, że oczywiście fani (fanboje) Halo nie zniosą nawet grama krytyki skierowanej w stronę ich gry.. bo oczywiście wszystko jest NAJ.

Co do KZ to możesz sobie wrzucać co chcesz.. wali mnie to :turned:

ps. Co do tych modeli to nadal piszesz swoje... To, że modele w fazie produkcji mają ze sobą coś wspólnego (raczej wiem o tym więcej niż ty więc daruj sobie takie mnie "informowanie") nie oznacza, że są to te same modele.... bo nie są. Tak ciężko to pojąć?

e: @ raven

Może pijesz do mnie? Jeśli tak to pokaż mi chociaż jeden post w którym napisałbym coś o korytarzach w Halo....

Nie doszukuję sie też jakichś szczególów aby pokazać wyższość PS3 na X360 :lol: tylko napisałem o tym bo śmieszyło mnie to rozbestwienie się niektórych tutaj i ciągłe podniecanie się nowym "królem grafiki na konsolach", czyli Halo 4 :)

Sorry.. ale jeśłi coś napiszecie 10 czy 20x nie stanie się nagle prawdą ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Z miłości do gier chcemy dla graczy najlepiej

Z miłości do gier kupiłem wszystkie platformy do grania. Bo nie wiem jak można kochać gry i olać Super Mario Galaxy, Halo Reach, Uncharted, Zelda: Skyward Sword, Alan Wake i dziesiątki innych przegenialnych gierek, których nie liznąłeś nawet. A grać w jakieś Outlandy, Chime, Just Causy, czy inne inFamousy. Żenada panie, żenada. Ja wiem, że można nie mieć kasy, ani możliwości jej zarobienia i siłą rzeczy gra się w to co jest. Ale akurat cojones żeby to głośno i otwarcie przyznać, są za darmo. Ja kocham motoryzację, kocham włoskie samochody, kocham Ferrari. Niestety, stać mnie tylko na Alfę Romeo 159 3.2 SW. Na Ferrari mnie nie stać i pewnie nigdy nie będzie. Przyznaję to bez żadnego wstydu. I Ty Mendrku, jeżeli chcesz zasłużyć choć na odrobinę mojego szacunku to napisz, że chciałbyś zagrać w Donkey Kong Country Returns, w SMG, w Zeldę, w Alana Wake, w Halo 4, w Uncharted. Ale po prostu Cię nie stać. To nic wstydliwego, a jeżeli ktoś się będzie z tego nabijał - jest żałosnym frajerem. Pokaż, że masz cojones

Opublikowano

Emet, piję do tych, którzy piszą, że Halo to korytarzówka ;).

A H4 na oczy nie widziałem, więc nie wypowiem się w tym temacie :P. Wydaje mi się, że tak obiektywnie patrząc to exy na PS3 są najładniejsze. Niewiele, ale właśnie małymi szczegółami są ładniejsze. Jedno mi się jednak w grafice na PS3 nie podoba. Nie umiem tego konkretnie wskazać ani nazwać, ale chyba to będą shadery. Są takie specyficzne, bardzo charakterystyczne (na innych platformach ich nie widziałem). Chodzi mi o efekt, kiedy silne światło oświetla np. ubrania czy skórę postaci, to na PS3 ma swój specyficzny wygląd i to mi się nie podoba :P. Nie wiem, może ktoś, kto ma podobne odczucia (jeśli ktoś w ogóle ma), rozumie i umie to lepiej opisać ewentualnie poprzeć jakimiś screenami. Albo mi się wydaje?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Albercie, chciałem Ci odpisać, ale resztki powagi i wrażenia że wiesz o czym piszesz uleciały z tymi dwoma zdaniami:

A grać w jakieś Outlandy, Chime, Just Causy, czy inne inFamousy. Żenada panie, żenada.

Skoro żenadą jest dla Ciebie grać w te gry (zwłaszcza serie Infamous i Just Cause), to sorry Winetou, idź malować szkło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.