Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

U2 grą tej generacji xDDDD

Dla mnie Uncharted 2 jest grą tej generacji. Jako jedyna gra na tej generacji konsol grafika wywołała opad szczeny u większości graczy.

Oprawa swiadczy o tym, ze U2 jest gra generacji ... nie mam pytan.

Dla mnie nowa generacja kojarzy się z super grafą. Do wyjścia Uncharted 2 o żadnym tytule nie można byłoby tak powiedzieć. Ale Uncharted 2 to nie tylko grafika. Mamy zróżnicowaną dynamiczną rozgrywkę: strzelanie, walkę wręcz, elementy skradankowe, platformowe, zagadki, interaktywne cut scenki na silniku gry. Gra jest filmowa, pełna humoru , ma podłoże historyczne.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Uncharted 2 w pełni zasługuje na miano jednej z najlepszych gier, bez dwóch zdań. Ma wszystko co trzeba, obłędne wykonanie, dobry, zróżnicowany gameplay, filmowy sposób prowadzenia akcji i całkiem wysokie replayability (przynajmniej dla mnie). ND przebili samych siebie i to widać. Wystarczy zagrać w pierwsze Uncharted (także świetnie) i potem U2 aby przekonać się na własnej skórze, że nie jest to w żadnym wypadku przereklamowany produkt.

Opublikowano
  • Autor

Beka również ze Zwyrola który raczy cokolwiek wspominać, jak on ogrywa jakiegoś crapa z 67% średniej tylko dlatego że ma Resident Evil w nazwie xD

Dla mnie nowa generacja kojarzy się z super grafą. Do wyjścia Uncharted 2 o żadnym tytule nie można byłoby tak powiedzieć.

LOL?

gears_of_war.jpg?469cd7

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Beka również ze Zwyrola który raczy cokolwiek wspominać, jak on ogrywa jakiegoś crapa z 67% średniej tylko dlatego że ma Resident Evil w nazwie xD

Nie pisałem tu jednak co drugą stronę jaki to będzie mega hit i w ogóle gra generacji. A już przypadek ocen dla tego Residenta w kilku przypadkach to zwykły trolling (oceny 3, czy 4) za niespełnione marzenia idealnego survival horroru, którym ta gra już od pierwszego trailera nie miała być.

Opublikowano

No a Halo spadla srednia dlatego, ze jakis baran za wzor ma CoDa, a Halo nim nie jest.

Opublikowano

Pierwszą prawdziwą grą next gen było zdecydowanie Gears of War, pamiętam jak się pod to masturbowałem(brak neta, płytka z Extrema z krótką zajawką!)

Opublikowano

Pyszna zabawa.. :)

Zaraz po premierze chyba MaZZeo przyleciał tutaj podniecony z wyselekcjowanymi ocenami Halo 4 na poziomie między 9 a 10...

Teraz, jak wychodzi na to, że śrenia nie jest "AŻ" tak wysoka.. nagle "beka" z tych, którzy patrzą na oceny.

Naprawdę pocieszne z was stworzonka... :rolleyes:

Opublikowano

da sie strzelać z muszki w tym halo 4 czy dalej jest zacofanie?

Opublikowano

Juz wiem kto dal 7/10 H4, w recenji kolo tez ubolewal nad tym, ze nie ma tego debilizmu w najnowszej czesci (dodatkowo narzekal na zbyt duze przestrzenie i mala ilosc skryptow) xD

Opublikowano

Juz wiem kto dal 7/10 H4, w recenji kolo tez ubolewal nad tym, ze nie ma tego debilizmu w najnowszej czesci (dodatkowo narzekal na zbyt duze przestrzenie i mala ilosc skryptow) xD

Ludziom gry najeżone skryptami i ciasnymi korytarzami zrobiły papkę z mózgu. Ciekawy jestem czy recenzent jakby dostał naprawdę otwartego sandbox'a, to pewnie załamałby ręce i nie wiedział co robić...

Edytowane przez Radovan

Opublikowano

Ins, narzekał na wolny typ rozgrywki na niepotrzebnie dużych przestrzeniach, monotonię (prowadzeniu akcji brak ikry i efektowności) i małą oryginalność (zabij/włącz/zniszcz generator). I porównał do akcji Far Cry, Dishonored, czy CoD. Gość z 17 letnim stażem w branży, piszący dla EGM, i dał 7/10, czyli solidną ocenę. Ot młode wilczki się podniecają, skaczą radośnie, 9 dają... Stary wilk tymczasem kiwa głową z politowaniem...

Opublikowano

Ins, narzekał na wolny typ rozgrywki na niepotrzebnie dużych przestrzeniach, monotonię (prowadzeniu akcji brak ikry i efektowności) i małą oryginalność (zabij/włącz/zniszcz generator). I porównał do akcji Far Cry, Dishonored, czy CoD. Gość z 17 letnim stażem w branży, piszący dla EGM, i dał 7/10, czyli solidną ocenę. Ot młode wilczki się podniecają, skaczą radośnie, 9 dają... Stary wilk tymczasem kiwa głową z politowaniem...

bl29J.gif+

i

Ari-GFTO.gif

pełna kompromitacja z Twojej strony ... jest 52 oceny JEDNA na 7 - koleś na pewno jest the best a cała reszta to młode wilczki

ja rozumie podjazd ale to się robi przykre :( idź pograj w GOWa 3 albo anczartedy może się rozluźnisz

Opublikowano

To wystarczy za komentarz:

Capture-3.png

Koles jest po prostu idiota i zwyklym hejterem. Nie dziwie sie, ze ci podpasowal.

Opublikowano

Przestałem czytać na ,,more scripted moments. QTE i skrypty to największa zara tej generacji.

Opublikowano

Przestałem czytać na ,,more scripted moments. QTE i skrypty to największa zara tej generacji.

Gow.no prawda. Jezeli zastosujesz skrypty i QTE w odpowiedni sposob, to jest to cos zaje.bistego.

Opublikowano

w korytarzykach moze :P

CoD i Uncharted sprowadzily plage skryptow i karny k.utas im sie za to nalezy. Kogos to jara ? Malo mnie to obchodzi. Ale jak ktos wymienia brak tego shitu w Halo jako wade to powatpiewam w inteligencje tego osobnika.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Autor

No a Halo spadla srednia dlatego, ze jakis baran za wzor ma CoDa, a Halo nim nie jest.

Ja już czytałem recenzje gdzie autor daje jako sporu minus brak celowania przez szczerbinkę -_-

Pyszna zabawa.. :)

Zaraz po premierze chyba MaZZeo przyleciał tutaj podniecony z wyselekcjowanymi ocenami Halo 4 na poziomie między 9 a 10...

Teraz, jak wychodzi na to, że śrenia nie jest "AŻ" tak wysoka.. nagle "beka" z tych, którzy patrzą na oceny.

Naprawdę pocieszne z was stworzonka... :rolleyes:

Znowu coś sobie dopowiadasz, skopiowałem listę ocen która była w temacie na neogafie, nic nie wyselekcjonowałem.

I nie mów nic o pociesznych stworzeniach, daje sobie obie łapy uciąć jakby średnia była o zaledwie te durne dwa procent wyższa to by mordy u niektórych były zamknięte :D Wystarczyłoby że dwie lub trzy osoby dadzą ocenę oczko wyżej i byłoby cichutko - ot potęga metacritic.

To jest właśnie komedia, marne dwa procent a niektórzy kopię chcą o to kruszyć. Pamiętam jak wczoraj mendrolina na statusach napisał, że, cytuję "Journey ocenami niszczy Mark of The Ninja".

Aż byłem ciekaw czy rzeczywiście tak jest, wlazłem na metacritic i co widzę

Journey - 92%

Mark of The Ninja - 90%

RZECZYWIŚCIE MIAZGA

I żeby nie było taka recka na IGN jest słaba, za dużo orgazmów mimo że dali 9.8, ale z drugiej strony jak ktoś też piszę, że w Halo 4 jest za mało skryptów, brakuje celowania ze szczerbinki i daje 7/10 to nieważne jaki ma staż w branży - jest idiotą.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Gow.no prawda. Jezeli zastosujesz skrypty i QTE w odpowiedni sposob, to jest to cos zaje.bistego samograj

Poprawione

Opublikowano

PS3 będzie pierwszą od zakazu w 2000 roku legalnie sprzedawaną konsolą w Chinach. Teraz PS3 na 100% przekroczy 100 milionów sprzedanych konsol. Będzie niezła beka jak za 3 lata PS3 będzie więcej od Wii.

http://updates.kotak...h-might-mean-no

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Przecież w Chinach tylko złoto farmią.

Chiny za 8 lat będą największą gospodarką na świecie, teraz są na 2 miejscu.

Opublikowano

Ja już czytałem recenzje gdzie autor daje jako sporu minus brak celowania przez szczerbinkę -_-

Mam nadzieje ze nie doczekam tego momentu, kiedy w Halo bedzie sie celowalo w ten sposob.

Opublikowano

Najwięcej mercedesów sprzedaje się w Chinach, wpływy z filmów są na 5 miejscu na świecie, rocznie sprzedaje się około 200 milionów smartfonów, 20 milionów telewizorów 3d, można tak długo wymieniać. Niestety przez ostatnie 12 lat był zakaz sprzedaży konsol do gier. Jeśli ten zakaz zostanie zdjęty to w przeciągu 2 lat Chiny będą w pierwszej 10 największych rynków gier.

Edytowane przez Andrew21

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.