Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano
  • Autor

Nie przetłumaczysz tego graczom konsolowym, tak samo jest na odwrót. Widziałem trochę tego Company of Heroes 2 na filmikach. To są klimaty II Wojny, c'nie?

Mnie generalnie nie tyle co nie stać na granie na PieCu ale też nie miałbym na to czasu. Po za tym nie widzi mi się teraz wydawać prawie 1500 zeta na to, żeby zagrać w dwie części Gearsów czy drugiego Wiedźmina, czyli tytuły dostępne przecież na X360.

Jest jednak dla mnie jeden za(pipi)isty plus - ceny samych gier - poezja dla graczy.

Ta II WŚ. A gearsy na PC to tylko jedna część.

Opublikowano

Ta II WŚ. A gearsy na PC to tylko jedna część.

A ja myślałem, że wyszły dwie...

Tym bardziej wolę zainwestować w X360.

Opublikowano

Teraz gry MMO to tylko model F2P?

w sumie po części model F2P masz w Battlefield 3, gdzie możesz kupić wszystkie ulepszenia bez czekania

no ale i tak wszyscy będą jechać po CoDzie i Acti, mimo że EA jest jeszcze gorsze :whistling:

Opublikowano

w sumie po części model F2P masz w Battlefield 3, gdzie możesz kupić wszystkie ulepszenia bez czekania

no ale i tak wszyscy będą jechać po CoDzie i Acti, mimo że EA jest jeszcze gorsze :whistling:

to taka polska maniera :) zawsze jedzie się po tym który odnosi sukces, a wspiera tego biednego poszkodowanego z drugiego miejsca :)

wielu z was pamięta że tak samo jak po Acti jechało się kilka lat temu po EA :)

Opublikowano

W ostatnim czasie też (EA) podupadli w oczach klientów. Acti najwięcej straciło po premierze MW2, straciło rzecz jasna na wizerunku. Jednak to i tak nie przeszkodziło w generowanie olbrzymich zysków.

EA często jedzie po Activision i zwłaszcza CoD a sami zgotowali kampanię w BF3, która jest niczym więcej jak chamską zrzynką tego co można zobaczyć w CoD'ach. Dodajmy do tego, nieudolną zrzynką, bo ja nawet tego singla nie ukończyłem, tak mnie znudził. Tutaj przynajmniej Call of Duty jako gra akcji sprawdza się dobrze, jest znacznie lepiej przygotowana dla pojedynczego gracza, wystarczy wspomnieć choćby o MW3.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

bo tak naprawdę EA nie rózni się niczym od Acti i na odwrót ... każdemu chodzi o kase i maksymalizację zyku ... takie czasy

Śmieszne są tylko reakcję na COD Elite = ZUO, BF Premium = Cool pomysł ^_^

Opublikowano

To o czym mówisz to nie jest F2P, tylko P2W, czyli Pay to Win ;)

Opublikowano

Tak, mi chodzi o to czy teraz jest w jakichś MMO miesięczny abonament czy już tylko mikropłatności?

Opublikowano

Abonament jest cały czas w Eve Online, pewnie w WoW, KOTOR Online, a dalej nie mam pojęcia :unsure:

Opublikowano

Nie przetłumaczysz tego graczom konsolowym, tak samo jest na odwrót. Widziałem trochę tego Company of Heroes 2 na filmikach. To są klimaty II Wojny, c'nie?

Ale jedynka CoH chyba Ci pójdzie na PC jesli tak to polecam sprawdzić bo gra jest genialna. Serio.

Opublikowano

mysle ze ten koles jest uber trollem z wlasnym prawdziwym stylem, sika na pieniaczy i smieje sie do monitora ze kogos pare slow pod(pipi)ia, dlatego go zawsze plusuje:D

Opublikowano

Ten koles nie umie poprawnie po polsku pisac i byl czesto banowany za altery.

Opublikowano

Ej poważnie, ty jesteś jakiś upośledzony, masz dyzmózgowie czy jaki ch.uj, że piszesz takie durne posty?

Przecież to "pack" a'ka "Talk0" który teksty tłumaczy chyba z translatora google.

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

Szybciej niż myślałem:

W4ruI.png

Opublikowano

pozazdrościli PS Vicie dużego wyświetlacza, ciekawe jak z baterią będzie

Opublikowano

Gwozdz do trumny vity?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.