Bronas_ 29 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Cholera muszę wracać i bronić brata Dziś się pytał co się dzije z jego bratem. Pewnie Tobie też kose chce wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 To może jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kolejny patch jest w drodze, kiedy dokładnie to jeszcze nie wiadomo ale wg słów pracownika EA. PRZED ZAKOŃCZENIEM MUNDIALU Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Z innej beczki - save z kampanii dalej znika, czy to naprawili? Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Co do patchu..... Podobno testują rush na cte z innymi miejscami mcomów i wyrzuconym trybem commander z rushu. Dodatkowo sprawdzają jak gra sie z mniejszym przygwazdzaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Z innej beczki - save z kampanii dalej znika, czy to naprawili?Znika ja już dwa razy musiałem zaczynać od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Co do patchu..... Podobno testują rush na cte z innymi miejscami mcomów i wyrzuconym trybem commander z rushu. Dodatkowo sprawdzają jak gra sie z mniejszym przygwazdzaniem. A w Bf4 w ogole jest jakie przygwazdzanie? W trojce to byla masakra, a w "czworce" jak jest, to raczej bardzo minimalne. Koles na swoim kanale informuje jaka zawartosc posiadaja patch'e na serwerach CTE. Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 A w Bf4 w ogole jest jakie przygwazdzanie? W trojce to byla masakra, a w "czworce" jak jest, to raczej bardzo minimalne. Jest, ale inaczej się objawia. Ciemnieją brzegi ekranu i pojawia się "pływanie celownika" (oryginalnie "optic sway"). Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Od 30 min nie moge połączyć sie z serwerami ea Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jest, ale inaczej się objawia. Ciemnieją brzegi ekranu i pojawia się "pływanie celownika" (oryginalnie "optic sway"). Trochę głupie to rozwiązanie bo działa nawet jak rozłożysz się LMG z bipodem :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Double Xp w weekend dla posiadaczy Premium. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Nie widze wody, widze czołg. Jest jakiś postęp Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Netcode Improvements Making improvements to the “Netcode” in Battlefield 4 has been a top priority for us. Some of the items we’ve been specifically looking at is how to decrease the feeling of getting killed when behind cover and getting killed without initially seeing a damage indicator. The improvements we did were released in June, and we’re looking at testing out additional fixes during the coming months. Core Gameplay The core gameplay initiative has started, and in the first phase, we’re looking at making improvements and fixes related to the new Dragon’s Teeth expansion pack. One of the main items that we wanted to test was the all-new Ballistics Shield, and based on the feedback that we received we made the following changes that’ll make it for the release of Dragon’s Teeth: Shield bash damage has been tweaked, it is no longer possible to one-hit kill enemies. The Ballistics shield now better matches with the initial design intent. Single tank AP-rounds now kill those carrying the Ballistics Shield, something that previously wasn’t possible. Rush Tweaks If you’re a fan of Rush, you’ll want to jump into the CTE and try out the new changes we’re currently testing on the Siege of Shanghai, Zavod 311 and Operation Locker to start. The main focus of these changes has been to increase the balance and flow of the Rush round. Often, this means making it easier for the attackers to tackle certain MCOMs. Some general tweaks have also been made, such as: Commander has been removed by default in Rush. Radar sweep has been reduced around attackers base. Many per map specific changes, MCOM placement and cover passes. Apart from these bigger initiatives, here are some of the areas of improvements that we will be looking at in the future: General Weapon tweaks/balance. Weapon Suppression tuning. 3P Head-flinch dampening. Visual recoil ADS tuning. Vehicle tuning/balance. Game modes: Rush, Continued tweaks to Obliteration Competitive and Conquest small. HUD improvements and bug fixes. http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/battlefield-4-community-test-environment-update/ Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Od ktorej zaczyna sie Double XP, bo nadal nie mam informacji w grze...? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Chyba od 11 do pon do 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 JackFrags "Wouldn't it be great if Noshahr Canals TDM was remade for BF4 and released for free to all players? I played that map so much in BF3!" Może wie coś czego my nie wiemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 W sumie mogli by zrobić taki prezent, bo to co przez pół roku się działo z tą grą przechodzi ludzkie pojęcie Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Canalos TDM 500% = fabryka blach. Najlepszy TDM w BF moim zdaniem. Z ekipą Zikolca i ich pomysłami na ustawianie respiarek robiliśmy tam niezły syf Bardzo bym się ucieszył gdyby to zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ja bym sie na darmowe mapy nie nastawial. EA to EA. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ja bym sie na darmowe mapy nie nastawial. EA to EA. Jeszcze ok miesiąc temu pisałem że chodzą pogłoski że w ramach rekompensaty mamy dostać jakieś darmowe DLC z mapami z BF3, wtedy każdy uważał to tylko za coś ze strefy marzeń ale kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Wyjaśni ktoś kwestie nożowania w wodzie? Kiedyś udała mi się ta sztuka ale wielokrotnie próbowałem i nie wchodziło. Trzeba spełnić jakieś konkretne warunki, być pod wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Wyjaśni ktoś kwestie nożowania w wodzie? Kiedyś udała mi się ta sztuka ale wielokrotnie próbowałem i nie wchodziło. Trzeba spełnić jakieś konkretne warunki, być pod wodą? Nie od jakiegoś czasu kosa w wodzie nie wchodzi, musieli to zmienić jakimś cichym patchem ja od jakiegoś czasu już nie próbuję tylko pistolet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Niech przywroca możliwość strzelania podczas skoku, dadzą natychmiastowy sprint oraz zredukuja aim assist, a będę im dozgonnie wdzięczny. Resztę mam w tyłku, nie potrzebuje 30 hz tickrate( i tak to giwno daje), ani kolejnych dretwych DLC. Chce tylko, aby piechociarza w tej grze przestał jeździć na wózku inwalidzkim, uzbrojonym w "aim bota". Cholera, czy tak dużo wymagam? Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zapomnij i zmien gre.Te CTE to glupota,bo testuja ja gracze pctowi. Poprawki dotyczace strzelania nie maja zadnego sensu,bo aim assist jest zbyt mocny. Konsole i PC to dwie inne bajki,ale downy z EA tego nie wiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi