Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 703,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

Ale chyba na PS4 bo na PS3 dżungla wygląda gorzej niż Vietnam.

Opublikowano

Przez chwilę była grafika że jak 28 zabijemy 10 z heli atakujących to odsłoni się nam jakiś złoty battlepack-ktoś coś wie?

Opublikowano

No sorki ja jestem tylko podrzędnym trenerem w Polandii ;) Nie stać mnie na nic innego.A te nowe kanały to będzie dodatek do Premium?

Opublikowano

Nie. Dla wszystkich za darmo. Ale nowe kanaly sa tylko na TDM

Opublikowano

Battlefield 4 na Xbox One już do mnie jedzie, i mam takie pytania: darmowe mapki są połączone z patchem? Czy trzeba je oddzielnie ściągać?

Opublikowano

A te kanaly kiedy beda do pobrania ?

Edytowane przez Jaca044

Opublikowano

Oddzielnie.

A podpowiesz gdzie je mogę znaleźć?? Z poziomu gry? W Marketplace?

Opublikowano

Marketplace i tam znajdziesz wszystko co jest za free do BF4 :)

@Jaca044 - kanały , data jeszcze nieznana

Edytowane przez wjehu

Opublikowano

Mapka wg mnie swietna. NIestety nie pasuje mi balans zupelnie. Pojazdy teraz sa wyjatkowo mocne. Co gre widze kolesi ktorzy nie wychodza z czolgu czy Lavki i maja ration 40/5 itp.

Opublikowano

W końcu mapka która jest świetna i w podboju i w szturmie. Widać że społeczność przy niej siedziała. Szkoda tylko, że forma spadła mi masakrycznie i nie mam full przyjemności z jej ogrywania.

Opublikowano

Dlaczego kiedy wybieram jedną z map społecznościowych np. Wirus czy Targ przełącza mnie na stronę sklepu mimo że dodatek pobrałem i zainstalowałem? Mam Premiuma ale tych map nie mogę wybrać.

Opublikowano

Musisz pobrać ze sklepu dodatek comunnity operations, możesz z poziomu gry, jak wyskoczy Ci lista do kupienia to zjedź na co unity i kliknij, to masz za free ale musisz oobrać (około 2gb)

Opublikowano

Musisz pobrać ze sklepu dodatek comunnity operations, możesz z poziomu gry, jak wyskoczy Ci lista do kupienia to zjedź na co unity i kliknij, to masz za free ale musisz oobrać (około 2gb)

Pobrałem, zainstalowałem (w sklepie też zaznaczony jako zakupiony). Mimo to po próbie wyboru Wirusa wywala mnie do sklepu a nawet jak wejdę to wyskakuje napis brak zawartości. Odblokowało się dzisiaj. Po problemie:)

Edytowane przez junioru2

Opublikowano