Opublikowano 16 lipca16 lip 10 godzin temu, Masorz napisał(a):Niby jak to mieli skasować, skoro miliony ludzi czeka, scenariusz powstawał długo, ale ponoć fantastyczny i do tego budżet prawdopodobnie około 200 milionów dolarów jak poprzednik?No ja też czekam xd ale to właśnie nie scenariusz był problemem i powodem opóźnień? Podejrzewam że to musi być przejebane jak idzie pierwsza obsuwa a taki Pattinson robi inne filmy jak Diuna czy Odyseja, ciężko to zebrać do kupy pewnie potem
Opublikowano 16 lipca16 lip Powodem opóźnień były poważne problemy rodzinne Matta Reevesa.Poza tym pewnie nie wiesz, ale do pierwszej części on sam scenariusz też pisał parę lat. A poza tym jeszcze reżyseruje, do tego też trzeba się przygotować.
Opublikowano 22 lipca22 lip Oni by mogli z tego DC już dawno zrobić naprawdę spoko spójną serię filmową. Batman, supek, cała banda złoli. Coś próbują, ale trochę im to nie wychodzi. Ten Gacek z Pattisonem to też zbyt długo się tworzy ta 2 część.
Opublikowano poniedziałek o 23:253 dni No mocno średnia ta Supergirl, chociaż widziałem gorsze filmy od dc i marvela. Walki słabe, faktyczną moc Kary może czuć w jednej scenie z piratami, bo na każdym kroku zasadzają jej jakiegoś nerfa. Główny zły nieciekawy. Lobo jest, ale się specjalnie nie wykazał, chociaż wizualnie daje rade, może jak dostanie solowy film to bedzie lepiej. Efekty specjalne momentami też waliły po oczach tandetą. Muzyka mi nie zapadła w pamięć z wyjątkiem covera jednej z moich ukochanych kapel, który leci w finałowym starciu, topka najgorszych coverów w dziejach. Z dobroci serca dałem na filmwebie 5/10.Milly dobrze zagrała, chętnie bym ją zobaczył w innej roli.
Opublikowano wtorek o 12:212 dni Supergirl w serialowo-filmowym ogólnym DC... to była kapitalna postać, ale zagrana przez Melissa Benoist, w wiadomix: ,,Supergirl" od CW, gdzie pierwsze 2 sezony były po prostu w tym serialu kapitalne. Tego filmu w DCEUGunnVerse, xD, nie widziałem, ale... sama aktorka wcielająca się w rolę Kary Zor-El zebrała mega dużo plusów od krytyków, fanów i dziennikarzy. Ciekawe, czy projekt o Lobo został już skasowany czy raczej... nie. :D
Opublikowano wtorek o 15:532 dni Z ciekawości zajrzałem na Filmweb... Na moje oko, to Gunn długo nie zabawi na stołku jeśli tak to będzie wyglądać z punktu widzenia finansowego.
Opublikowano wtorek o 16:352 dni 40 minut temu, SnoD napisał(a):Z ciekawości zajrzałem na Filmweb... Na moje oko, to Gunn długo nie zabawi na stołku jeśli tak to będzie wyglądać z punktu widzenia finansowego.Moze nie było najlepszym pomysłem powierzać osobie z tak bogatym dorobkiem, pisania scenariusza do filmu za prawie 200 baniek. Jeden z lepszych komiksów o Supergirl a i tak to spierdolili.
Opublikowano wtorek o 18:342 dni Superman też bez szału jak na flagowiec całej franczyzy. Supergirl to natomiast katastrofa finansowa.