fakir87 2 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Kilka dni temu kupiłem na PS4 i pierwsze wrażenie było takie, że od razu poszła na gametrade. Jako, że nie ma obecnie w co pograć to dostała jeszcze jedną szansę i... moim zdaniem najlepsza samochodówka jaką wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
fakir87 2 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Zapraszam do społeczności Assetto Corsa PL gdzie będzie można umówić się na jakieś wspólne ściganie Tylko dla ludzi co chcą grać fair play(bez wypychania i celowych kolizji). Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Przecież nie da się ustawić lobby czy prywatnego pokoju, ani wybrać ustawień. Także chyba będzie ciężko się z kimś umówić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
fakir87 2 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 No masz rację właśnie to sprawdziłem. Jedyne co da się zrobić to zaprosić znajomego... Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Ta gra to demo, prologue czy co... Na plus dźwięki sportowych aut (reszta to ból dla uszu) i interaktywny pit lane. Model jazdy z kosmosu, może faktycznie tylko pod kierownicę. Minusów nie chce mi się nawet wymieniać. Gdzie ikona zużycia opon, gdzie opis rodzaju napędu w garażu... eee. Bida z nędzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Model jazdy jest najlepszy jaki konsole widziały. Cytuj Odnośnik do komentarza
kts 2 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 ....zagram na Ps4 + Logitech G25? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 PS4 nie obsługuje tej kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Gram na G29. Gdyby G25 dzialala z ps4 to bylo by za(pipi)iscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Mam od dwóch dni Assetto Corsa (ps4) i kierownicę Logitech G29. W większości aut nie mogę zmieniać biegów (łopatkami). Nie mogę w ogóle nimi ruszyć bo stoją na "luzie". Są to np. Ferrari F40, albo Fiat 500. Jest kilka aut, które reagują na łopatki np. wyścigowe BMW Z4. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
WRX_STI 0 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 W assetto corsa tak jak w realu, jeśli auto ma łopatki to tak zmieniasz biegi, a jeśli nie ma to jest drążek zmiany biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza
WRX_STI 0 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Jakie ustawienia ffb dla logitecha g29 polecacie do assetto corsa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 W assetto corsa tak jak w realu, jeśli auto ma łopatki to tak zmieniasz biegi, a jeśli nie ma to jest drążek zmiany biegów. No to słabo delikatnie mówiąc. Czyli kupuję kierę za ponad 1000 zł bez drążka i nie mogę grać na manualu? Trochę popłynęli Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 W assetto corsa tak jak w realu, jeśli auto ma łopatki to tak zmieniasz biegi, a jeśli nie ma to jest drążek zmiany biegów. No to słabo delikatnie mówiąc. Czyli kupuję kierę za ponad 1000 zł bez drążka i nie mogę grać na manualu? Trochę popłynęli Mogłes dokupić drążek do g29 nawet z g25 pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Nieprawda. Łopatki działają. Ja nie mam tej gałki do zmiany biegów. W opcjach jest "skrzynia manualna" czy jakoś tak i jeśli ją włączymy gra przestawia się na drążek. Trzeba mieć to wyłączone i wtedy łopatki działają w każdym aucie. Po prostu źle to chyba zostało przetłumaczone na PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
WRX_STI 0 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Zgadza się, w ustawieniach trzeba wyłączyć skrzynie manualną i wtedy działają łopatki w każdym aucie. Na jakich ustawieniach g29 jeździcie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Zawiodłem się trochę na tej grze. Z jednej strony super model jazdy, a z drugiej nuuuudy. Jeździ się super, każde auto inaczej się prowadzi, ale co z tego skoro kariera jest potwornie nudna. Ciągle te same tory i na dodatek w podobnej kolejności (np. najczęściej na koniec jest Spa). Nie pamiętam czy był Brand Hatch, Barcelona, a Nordschleife to na pewno nie było. Teraz doszedłem do wyścigów, które mają po około 30 okrążeń i jedzie się to jakąś godzinę. Spoko, można pojechać, ale tak będzie chyba ze 4 razy po 7 wyścigów na tych samych torach w podobnej kolejności. Zmienią się tylko auta (BMW, McLaren, Mercedes, Ferrari). Fajne są zawody specjalne. Wyścig można jeszcze wygrać, ale progi czasowe w hotlap to nie wiem kto ustawiał. Kubica? ;) Wymiataczem nie jestem, ale jakąś miernotą też nie, a najczęściej do brązowego czasu mam 5-10s straty. W takiej sytuacji nie chce mi się nawet tego odpalać bo wiem, że i tak nic nie ugram. Gra nie zapisuje nawet czasu okrążenia jeśli jest gorszy od tego brązowego. Zaczynam żałować, że to kupiłem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 moc tkwi w online Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ta gra w wersji na konsole (a przynajmniej na X1) to jakiś nieśmieszny żart. "Symulator" w którym nie da się nawet ustawić czułości pedału hamulca jak się jest szczęśliwcem mającym G29/G920 z tymi śmiesznymi pedałami hamowania to jakieś nieporozumienie. Autentycznie nie da się tak grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 (edytowane) W grach konsolowych po każdym odpaleniu gry trzeba kalibrować pedały. Odpalasz wyścig i ciśniesz pedał do końca i trzymasz przez chwilę. Powtarzasz dla każdego. Edytowane 2 Czerwca 2017 przez mattaman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 To interesujące, nigdy bym na to nie wpadł. Muszę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Nie wiem, nie umiem tego zrobić. Wciąż to samo i nie da się normalnie hamować. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Wciskasz do oporu na maxa i tak trzymasz 5s. Nie ma tu żadnej filozofi. Pedały od g29 mają gumę w hamulcu więc jest mus robić taką kalibracje bo inaczej ograniczasz sobie zakres. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Nie wiem po prostu kiedy. Trzymam ten hamulec cały czas od wyboru trybu do startu i nic to nie daje. Nie wiem kiedy niby ta kalibracja nastepuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Robisz to kiedy już jesteś na torze. Włącz sobie jaki time trial i tam to zrób. Edytowane 4 Czerwca 2017 przez mattaman Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi