Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

słuchajcie, a ta gitara z zestawu rocksmith- Les Paul Junior dobra będzie do nauki czy też badziew?

LesPaulJunior_VS_Splash.jpg

• Odpowiedzi 91
  • Wyświetleń 36,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lag zależy przede wszystkim od kabla hdmi, bo dźwięk trzeba wtedy konwertować z cyfrowego na analogowy. Tutaj jest to dokładniej opisane. Najlepiej jak masz jakiś wzmacniacz, wieżę czy inne zewnętrzne

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

zmylił mnie ten obrazek z ich fejsa     a co do ceny, no cóż - popatrzyłem po necie i w takiej cenie nie widziałem, najtaniej 259 za nówkę w wersji x360   @ Redmitsu, IMO ten bundle się nie opł

• nie masz po co wymieniać struny bo to nie pomoże   jeśli struna napyerdala po progach, to może być kilka rzeczy: a) za nisko ustawiona akcja strun b) zbyt prosty gryf c) chuiowo nabite progi i tu

Opublikowano

to będę brał ten zestaw w rozsądnej cenie, nie miałem stycznosci z gitarą w ogóle (nie liczę plastiku z guitar hero;)

Chęć nauczenia gry na gitarze mam dużą, gorzej z cierpliwoscią u mnie:) zobaczymy co z tego wyjdzie.

E:

Nowe dlc dla 2014http://www.youtube.com/watch?v=fmbxQa4IgEQ

Edytowane przez PRQc

• 2 miesiące temu...
  • 6 lat później...
Opublikowano

Pytanie z gatunku tych solidnych/konkretnych: Czy w Rocksmith 2014 nadal warto? Z góry dziękuję za wskazówki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ta gra ma szansę pojawić się na nowej generacji tj PS5 lub XsX w ramach wstecznej? Posiadając już własną gitę i wzmak chętnie bym kiedyś tam spróbował...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
22 minuty temu, Czezare napisał:

Czy ta gra ma szansę pojawić się na nowej generacji tj PS5 lub XsX w ramach wstecznej? Posiadając już własną gitę i wzmak chętnie bym kiedyś tam spróbował...

Lepiej kupić na steamie, bo zawsze mozesz wrzucić sobie customową piosenkę z workshopa, którą ktoś zrobił. Bo na konsolach nie ma wszystkich piosenek, ktore powinny się tam znaleźć.

Edytowane przez oFi

Opublikowano
4 minuty temu, oFi napisał:

Lepiej kupić na steamie, bo zawsze mozesz wrzucić sobie customową piosenkę z workshopa, którą ktoś zrobił. Bo na konsolach nie ma wszystkich piosenek, ktore powinny się tam znaleźć.

Pewnie dobrze radzisz, ale ja wątpię czy ta gra "pujdzie" na moim Pentium 4 sprzed 12 lat :D 

Opublikowano

z pudłem gry dodają kabel zebym mogl podpiąć swoją gitare czy musze cos dokupić? W sumie już nie gram na gitarze z 8 lat i ostatnio mnie znowu nachodzi zeby wrocic a w sumie z tą grą pewnie byłoby fajnie.

Opublikowano
Godzinę temu, XM. napisał:

z pudłem gry dodają kabel zebym mogl podpiąć swoją gitare czy musze cos dokupić? W sumie już nie gram na gitarze z 8 lat i ostatnio mnie znowu nachodzi zeby wrocic a w sumie z tą grą pewnie byłoby fajnie.

Grę możesz kupić w zestawie z kablem lub kabel osobno.

Opublikowano
3 godziny temu, XM. napisał:

IMO zajebiscie trudno sie w to gra dla poczatkujacego/zardzewialego grajka. Ja mam najwiekszy problem, ze jak sobie cos plumkam to musze patrzec na progi, a tu trzeba sie gapic na ekran i w sumie na czuja wiedziec co gdzie jest, co dla poczatkujacego jest niewykonalne.

Najczesciej to gierka mi sluzy na kompie za stroik xd

Edytowane przez Soban

• 1 rok później...
Opublikowano

delete

Edytowane przez Czezare

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś z Was wziął może abonament na blaszaną wersję Rocksmith +? Zastanawiam się, czy nie wziąć na PS5, jak będzie taka możliwość. No właśnie, wiadomo kiedy w końcu gra ukaże się na konsolach?

• 1 rok później...
Opublikowano

Informuję z całą pewnością nielicznych zainteresowanych, że na PS5 po cichu cichuteńku w końcu po naprawdę dłuuuugim oczekiwaniu pojawił się Rocksmith+ na PS5. Nie pochyliłem się zbyt nisko nad grą ze względu na brak czasu, ale z tego co zdołałem sprawdzić to darmowe w zainstalowanej naprędce wersji są li tylko sekwencje szkoleniowe, choć nie wszystkie, natomiast z utworów może zaledwie kilka z nich, na pewno nic ciekawego. Chciałem zagrać kawałek Boston "More Than A Feeling", którego uwielbiam. Niestety ni chuya - płatny :sadkek: Ceny? Paskarskie bym powiedział. Zapodałem poniżej. Sądziłem, że po genialnym, a na pewno bardzo obiecującym i darmowym Xdefiant Ubi spięło dupę i nie będzie zdzierać. Niestety, nic bardziej mylnego :/ Zastanowię się jeszcze. Mooooże wezmę wersję miesięczną, żeby sprawdzić czy to jest w ogóle dla mnie. Może.

IMG_20240606_211540272_HDR.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W wersji 2014 na PS4 ceny kawałków/zestawów całkiem klawe, może tędy właściwa droga?